Geen opmerkingen . Alles volgens plan

Supersnel geleverd.

Asstofzuiger besteld en volgende dag geleverd. Supersnel. Had deze nodig voor het schoonmaken van mijn pelletkachel.

Voldoet aan mijn verwachting

Gebruik het alleen voor buiten. Verwacht niet dat het stapels bladeren direct wegwerkt. Dan raakt ingang bij bak verstopt. Zand en verspreid liggende takjes en bladeren gaan er goed in. Het enige wat niet gemakkelijk gaat is het inklappen van de duwstang om het recht opstaand op te bergen.

Uitstekende service

Mijn eerste contact met Houkema zeker weten dat ik er meer gebruik van ga maken

Uitstekende service

Goede service, product netjes verpakt en snel geleverd

Snelle en goede levering.

Volgens verwachting

Zoals beloofd

Gemakkelijk en correct

Vlot en correct

Voldoet aan de verwachtingen

Zeer handig in gebruik. Dit had ik al veel eerder moeten kopen. Veel tijdbesparing. Voordien had ik een manuele rugsproeier.

Perfecte levering en retourlevering

Los van het grote assortiment, zijn de artikelen vaak gunstig geprijsd. Bestellen is een fluitje van een cent, de spullen worden supersnel bezorgd. Wij hadden een grasmaaier die veel te groot was voor wat wij wilden. Wij konden hem eenvoudig en gratis retour sturen. Het was alleen een dingetje om hem bij het Post.nl punt te krijgen. Het zou fijn zijn om voor zulke zware spullen een afhaalservice thuis te hebben (of die is er, maar vonden wij zo snel niet op de site). Daarom een 9,5 en geen 10.

Goede en correcte service

Al meerdere malen heb ik bij jullie besteld, altijd tevreden geweest. Het is echt een aanrader, goede prijs, kwaliteit. Goede service, op tijd geleverd.

Goeie service

Prima bedrijf

Op tijd geleverd, alles zoals het hoort.

Goed. Ook telefonische vragen goed beantwoord. Keurig.

Prima service snel geregeld

Aanbeveling voor iedereen

Ok

Snelle en correcte levering.

Een goed adres als je goed gereedschap zoekt voor een goede prijs.

Duidelijk in wat ze te bieden hebben, snel geleverd en een prima prijs.

Topper

Klasse geleverd en snel

solide grasroller met schroefdraadplug

de grasroller is solide en heeft een schroefdraad afdichtingsplug in plaats van een kunststof dopje. minder was dat PostNL er vier keer over moest doen om de roller af te leveren.

Lekker snel

vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kreeg mijn bestelling de volgende dag al binnen. Website was overzichtelijk

Snelle verzending.

Mijn bestelling is keurig op tijd geleverd en wat ik besteld had voldoet aan de eisen

Ok

Alles perfect

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire