Goed product, zeer snelle levering opmerking over verpakking

Prima product en zeer snel geleverd. Echter een opmerking,, in deze tijd van verspilling vond ik het wat raar dat een klein doosjes dat waarschijnlijk zo door de brievenbus had gepast, verpakt werd in een grote doos waar er wel 100 ingepast zouden hebben. Ik weet het, karton os herbruikbaar, maar toch. Misschien eens een kans om te kijken naar de verzenddozen en mogelijkheden, maakt wss ook de verzendkoten wat minder duur.

Snelle service, goed product

Het product dat ik besteld had kwam snel, goed ingepakt.

Snelle levering, uitstekende apparaten die zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Product geweldig, verzending pet

Verzending naar het buitenland mist tracking informatie. De zending ligt te wachten op instructie die niemand kan geven. Na aantal keren bellen is dit wel gelukt. Dus dit kan ook vanaf het begin zodat de producten geen. 2 weken hoeven te wachten op een gelukkige ontvanger.

uitstekend

uitstekend gewoon, goeie service

Prettig winkelen

Stipt,goede opvolging bestelling,snelle levering....kortweg,aanrader voor elke klusser of prof

Prima kwaliteit

Snel en goed.

Snel en goed

Zeer correct

Sneller verzonden dan verwacht, top. Goed verpakt en keurig.

In één woord : FANTASTISCH -

Zeer mooi site : heel overzichtelijk, duidelijk, heel professioneel gemaakt !!! De levering gebeurde ongelooflijk snel : het bestelde product werd geleverd BINNEN DE 24 UUR !!! Regelmatig mooie promo's !!! Deze winkel is zeker en vast EEN GROTE AANRADER !!! TOP !!!

Supersnel

Supersnel

Correcte en zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.

Bosmaaier op benzine besteld die na enkele dagen probleemloos geleverd werd. Enig puntje van verbetering is dat de Bancontact betaling op de website niet werkt.

Vlot en netjes geleverd

Goed product, vlotte levering, makkelijk te bestellen

snele en goede levering

heel goed, besteld en de volgende dag al geleverd

Perfect totaal proces van bestelling tot support

Perfect totaal proces van bestelling tot support

Dit was mijn eerste bestelling, en zeer tevreden zoals gewenst.

Overzichtelijke webshop en zeer snelle levering!

TOP!!

goede en snelle service

ik ben zeer blij en kleindochter ook

Fijne "winkel"

Had een pomp nodig in t langere verleden meerdere merken gehad , echter Einhell blijft t langste werken en kwam prijs zeker ok

Slecht

Heb twee keer de zelfde bit zet besteld heb er maar één set gekregen maar wel voor betaald

snel en goed

Snel en goed.

Gewoon gedaan wat gevraagd werd, dus heel goed

Gewoon goed

Alles perfect afgelopen met levering.

Geleverd wat er besteld is binnen verwachte tijd.

Geheel volgens verwachting; geen bemerkingen

aanrader

Einhell onderstel voor zaagmachine besteld welke in fysieke winkels niet verkrijgbaar was. Na bestelling de volgende dag al bezorgd in Belgie. Top service!!

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen