Top !!!

Zeer snelle levering en artikel in goede staat aangekomen ! Zoals het moet.

top

Besteld en de volgende dag in huis

Vlugge en goede bezorging.

Kwaliteit voor een goede prijs

Voor de verbouwing van mijn huis gebruikt ik regelmatig Einhell. Heb eerst tackers gebruikt op accu maar die vind ik te kwetsbaar als je veel m2 moet nieten. Heb er twee "gemold". Heb er nu een gekocht op perslucht, dus ook met mini compressor. En dat werkt super! En onverwoestbaar

Vlugge en goede verzending top service

correcte informatie, snelle levering, prima product

zeer positief

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Razendsnelle service

Geweldige en razendsnelle service

Snel en degelijk

Erg vlotte levering

Snelle levering, goede product omschrijving

Duidelijke site,

Snelle levering.

Top winkel en goed materiaal

Alles is meestal op voorhand binnen en binnen de 3 dagen leverbaar

Gemakkelijke aankoop

Wat ik zocht heb ik snel gevonden.

verzending gging niet goed

verzending ging niet goed toen zelf gehaald

Geweldig, ik raad het aan.

Ik heb het op zondagavond besteld en maandagmiddag ontvangen. De producten hebben een robuust en ergonomisch ontwerp. Op 9 januari ga ik met ze aan de slag. Ik denk aan uitbreiden Mvg Kósa bouw en timmerwerk

Vlug en vlotte afhandeling

Ook goede kwaliteitsproducten

Géniale

Première commande et certainement pas la dernière. Très content de la qualité des produits. Livraison rapide (commandé à 20h30, livré le lendemain à 9h15 et j'habite en Belgique).

zoekgeraakte verzending snel opgelost

Vlak voor kerst borenset besteld. Enkele dagen na verzendbevestiging waren deze nog niet bezorgd. De klantenservice gaf aan dat het opsporen van de verzending tijd ging kosten. Daarom hebben hun voor de zekerheid alsnog een 2e borenset opgestuurd. Deze was optijd voor de kerst en Einhell heeft dit dus mooi voor ons opgelost.

Snel geleverd & zeer goede prijs kwaliteit, ziet er echt degelijk materiaal uit

Donderdag besteld …vrijdag geleverd .snelservice en dat tojdens de kerstperiode !

Snel geleverd zoals besteld

Overzichtelijke site, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

Deskundig adviesgegeven

je vindt er wat je zoekt

Ik zocht een zeer specifiek toestel (een terrasborstel op accu) om de klussen wat te vergemakkelijken. Ik vond wat ik zocht bij Einhell. De standaard borstel is niet stevig genoeg om mos in de voegen te verwijderen maar, er is ook een staalborstel beschikbaar. Met een extra set batterijen hoop ik nu een echt bruikbaar toestel te hebben.

Niet goed

Mijn bestelling was niet compleet, verpakking gescheurd en onderdelen als moeren en schroeven niet aanwezig. Heb vermeld en gingen het nodige doen. Moest veel beter verpakt zijn. Verder vlug geleverd.

Gemakkelijk te bestellen

Prima bladblazer, blaast sterk en is zeer licht in gebruik.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen