Snel geregeld

Per abuis een onjuist product gekocht. Vriendelijke dame regelde een advies met een collega. Ander product was niet voorradig werd mij verteld dus alles retour gedaan, dat was goed en snel geregeld.

Prima en vriendelijke afhandeling

Per abuis een onjuist product gekocht. Vriendelijke chat dame regelde een advies met collega. Ander product niet voorradig werd mij verteld dus alles retour.. goed en snel geregeld

Makkelijk besteld en snel geleverd

Gewoon goed

Makkelijk besteld en snel geleverd

Gewoon goed

Snelle afhandeling

Per abuis onjuiste tacker besteld en zo ook ontvangen. Chat met Einhell, vriendelijke dame, alles goed geregeld.

Snelle afhandeling

Artikel werd dag later geleverd. Echter ik bleek een pneumatische tacker te hebben besteld. Via chat contact. Goed geregeld qua retourneren. Vriendelijke mensen

Kwaliteit voor economische prijzen

Degelijk materiaal van Duitse kwaliteit. Hun machines op batterijen maakt het leven simpeler zonder draden of benzine.

Snelle levering en uitstekende prijs

Grote keus, goed product tegen een uitstekend e prijs. Snelle levering. De bestelde acculader doet het prima. Ben er blij mee.

Snelle levering en uitstekende prijs

Vlotte levering

De bestelling kwam tijdig binnen , alleen was de doos voor zijn inhoud veel te groot! Gelukkig was de inhoud bestand tegen onderlinge botsing , einhell-accu’s in gedegen verpakking. Als ik een te grote doos gebruik voor verzending betaal ik meer verzendkosten dan voor een passende kleinere doos. De accu’s hadden in een doos gepast van 1/4 volume van de gebruikte! HAAST?

Beetje teleurstellend

Op 2 december kreeg ik de mail dat de bestelling verzonden was. Op 5 december meldde post.nl nog steeds dat ze het pakket niet ontvangen hadden.

Beetje teleurstellend

vlotte bediening

bij ontvangst heb ik een breuk vastgesteld en binnen het halfuur kreeg ik antwoord op mijn email

Niet milieubewust

Jammer dat er zo'n grote doos voor zo'n relatief klein ding als een accu wordt gebruikt. Verder tevreden.

Zeer snelle levering

Nieuw Amsterdamsestraat 40