Blij met de veegmachine.

Borstelveegmachine op accu bevalt uitstekend.

gewoon goed

correcte levering, goed product, tevreden klant.

Geweldig werktuigen

Zeer goede ervaringen met de machines.

Einhellwinkel is een goede winkel voor al uw elektrisch gereedschap en accessoires.

Bij Einhellwinkel.eu koop je degelijke artikelen met een goede prijs kwaliteitverhouding en een snelle levering.

zeer vlotte levering

zaagblad besteld en dag erop al geleverd

Goed hoor

Snel

Was de eerste keer bij jullie

Goed en snel

Besteld via webside dinsdag in huis in Duitsland.

Snel en goed

Snelle levering was goed

Neant

Livraison rapide,et conforme a la commande.

zeer vlotte service

volledig naar wens.

Betrouwbaar

Productien zijn kwalitatief goed. Veel beter dan de prijs doet vermoeden want relatief laag. Op tijd geleverd. Zowel shop als product zijn betrouwbaar

Correcte levering van geniaal ontworpen apparaten German design.

Correcte levering van geniaal ontworpen apparaten German design. Enig minpunt is dat assemblage tekeningen geen tekeningen zijn maar foto’s. En deze foto’s komen onduidelijk over. Voor het overige werkt alles prima en naar behoren….

Professioneel

Zeer gemakkelijk te bestellen via de website! Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling! Ik kreeg onmiddellijk mail om mijn bestelling te bevestigen en werd ook ingelicht van de verzending! Kortom een zeer professionele aanpak!

Great service

Efficient and easy service spares received on time Thank you

In 1 woord top , s'avonds besteld de dag nadien in huis. Een echte aanrader

Prima levering

Prima levering

Netjes verpakt , snel geleverd en niet duur .

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Via de mail goed geïnformeerd over de verschillende fasen van het bestelproces. De levering geschiedde erg snel

Goed product, zeer snelle levering opmerking over verpakking

Prima product en zeer snel geleverd. Echter een opmerking,, in deze tijd van verspilling vond ik het wat raar dat een klein doosjes dat waarschijnlijk zo door de brievenbus had gepast, verpakt werd in een grote doos waar er wel 100 ingepast zouden hebben. Ik weet het, karton os herbruikbaar, maar toch. Misschien eens een kans om te kijken naar de verzenddozen en mogelijkheden, maakt wss ook de verzendkoten wat minder duur.

Snelle service, goed product

Het product dat ik besteld had kwam snel, goed ingepakt.

Snelle levering, uitstekende apparaten die zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Product geweldig, verzending pet

Verzending naar het buitenland mist tracking informatie. De zending ligt te wachten op instructie die niemand kan geven. Na aantal keren bellen is dit wel gelukt. Dus dit kan ook vanaf het begin zodat de producten geen. 2 weken hoeven te wachten op een gelukkige ontvanger.

uitstekend

uitstekend gewoon, goeie service