Snel geleverd tegen goede prijs

Antifouling gekocht + stuk lijn om boven de €50 te komen zodat er geen verzendkosten meer zijn. Scheelt weer geld en tijd.

Wat een super goede zaak besteld andere dag al in huis echt super beveel ze zeker aan.

vrolijke service

snel en correct

Gedegen kennis, goed advies, snelle verzending.

De mensen bij vrolijk hebben gedegen kennis en ervaring. Op gebied van spullen maar ook kaarten en kunde van zeilen. En dat is plezierig want een goed advies is het halve werk. Verzending, verpakking en administratieve afhandeling ook prima in orde. Daarnaast gewoon vriendelijk en behulpzaam dus ja, dikke aanrader. Ohja, en na de aankoop op locatie ook lekker om even een vers visje te pakken aan t einde van de straat. Top!

Always good advice and prompt delivery.

I've bought at Vrolijk Watersport several times, both in the shop and online. Their advice is always honest and helpful, both on location and on the phone. If things are on stock, they deliver ASAP. Definitely one of my favorite shops for anything you need for sailing and boat works.

Uitstekende levering en perfect verpakt.

Makkelijk bestellen en de levering is uitekend en keurig verpakt.

Snelle verzending

De spullen zijn de zelfde dag nog verzonden. Maar zijn door post nl nog steeds niet bezorgd. Is ergens bij hun in een verkeerd depot beland. Dit gemeld bij vrolijk watersport en die brachten zelf de bestelde artikelen thuis. Geweldig van hun. Alleen jammer van postnl

Snelle correcte levering.

Aankopen via Vrolijk Watersport zijn altijd zeer tevredenstellend.

Snelle verzending, keurig ingepakt!

Boek was keurig ingepakt

Helemaal goed!

Een bezorgfout van PostNL (verkeerde afhaalpunt andere kant van Amsterdam) is supergoed opgelost door de klantenservice van Vrolijk. Zojuist alsnog goed bezorgd en erg blij met de aankoop!

Snel en correct geleverd

Levering snel en correct en zoals aangeboden

Ze doen wat wordt beloofd!

PRECIES wat ik wauw en snel

PRECIES wat ik wauw en snel

zeer klantvriendelijk

Waarom zou je Vrolijk Watersport kiezen voor de aankoop van je watersport artikelen ? Omdat Vrolijk Watersport onderscheidend is in de markt. Naar u luistert. U adviseert wat mogelijk en niet mogelijk is. Ik heb grote waardering voor het geduldig naar mij luisteren en wat mijn wensen zijn. Ik denk dat het succes van Vrolijk het gevolg is van jarenlange ervaring en vakmanschap. Doen dus.

Super service

Het door mij bestelde en betaalde artikel was niet op voorraad en zou te laat binnen komen om als verjaardagscadeau gegeven te kunnen worden. Alle begrip vanuit het bedrijf en in no time bedrag weer teruggestort.

Goede winkel !!

Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering!!!

Bestelling goed gegaan, prima.

Geen gedoe, bestelt, ben geïnformeerd, en pakketje netjes geleverd. Zoals het hoort.

Goed advies en snelle service

Zeer goed en snel geregeld

Product als verwacht. Levering prima.

Zie titel

Snel en goed

snelle levering en praktische oplossing levering van een bestelling die niet met de reguliere verzenders mee kon.

Netjes en zorgvuldige afhandeling

Vriendelijk en deskundig personeel. Ook bestellingen via internet chapeau!

Supersnelle levering met goede prijs-prestatieverhouding

Enkhuizer Almanak ondanks Feestdagen einde jaar supersnel geleverd. Communicatie klantvriendelijk. Prijs-prestatieverhouding o.k.

Boek is nog niet geleverd maar wel betaald :-(

Bestelde boek bij Vrolijk i.p.v. bij BOL.com ondanks de hogere prijs want het zou op voorraad zijn i.t.t. bij Bol.com. Echter, dat was niet zo en boek is nog niet geleverd. Het was voor een verjardagscadeau, dus erg jammer.

Prima levering, kwaliteit en prijs

Ik werd ondanks de vertraging goed op de hoogte gehouden van de levering. Ondanks het feit dat ik het kacheltje wat ik bestelde niet heb gehouden (vanwege de grootte) ben ik wel van mening dat Vrolijk goede kwaliteit levert.

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82