Quick shipment and stand is strong.

Quick shipment and item was easy to assemble. Quality was stronger as I expected and trolley is easy to move. It is carrying a Yamaha 15 HP Endruro 50 kg

Zeer goede ervaring met Vrolijk Watersport

Zoals gewoonlijk was de bestelling weer heel netjes verpakt en de levertijd weer prima in orde. Ook de communicatie omtrent het verloop van mijn bestelling was prima.

Goed product en snel geleverd.

De levering en communicatie gewoon zoals het hoort. Prijs en kwaliteit is ook goed, zeer tevreden.

snel geleverd

Ondanks dat sommige producten niet op voorraad waren toch snel geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

Om mijn boot schoon te maken, Star brite romp en bodem reiniger 3,78 liter gekocht. Deze was zeer goed verpakt en snel geleverd. Wat een top reiniger.

Product voldeed aan de verwachting en werd snel bezorgd.

Snelle levering en prima producten

Snelle levering en prima producten

Exact wat besteld prompt geleverd

Duidelijke website, snelle levering, goede karabiners

Snel en simpel

vriendelijk en goed geholpen

werd er ook nog op gewezen dat ik nog een tegoed aan spaarpunten had deze kon ik direct verzilveren

Super service, deze ervaring heb ik

Ik wilde graag wat bestellen maar het zat niet in het assortiment. Ze hebben er alles aan gedaan om toch voor mij het artikel te leveren, Uiteindelijk heb ik een nieuw compleet artikel besteld via de site ! Omdat ze er zoveel moeite in hadden gestopt .

Goede service als altijd

Scherpe prijzen en toch uitstekende service. Altijd bereid om advies te geven, ook voor de aankoop al uitgebreid de tijd. Top!

Ik heb netjes een mail gekregen dat de levertijd wat langer zou duren omdat er niet genoeg voorraad was. Uiteindelijk was alles netjes afgeleverd. Bedankt!

Nette snelle levering

Goed verpakt.

Altijd snelle levering.

Snel geleverd en goed geïnformeerd tijdens de afhandeling van de order.

nette service.

zeer netjes afgehandeld en als ze denken dat het niet klopt wordt je teruggebeld of het goed is wat je besteld ,dat vind ik zeer netjes.

Helemaal goed

Op tijd en volledig uitgevoerd.

Transporteur 2 tot 4 uur later dan gepland. Onnodig thuis moeten wachten!

Correct deskundig

Lage prijs deskundig goede site

Goede producten en heldere communicatie

Afgelopen week heb ik een nieuwe grootzeilval en onderlijkstrekker gekocht bij Vrolijk en deze laten splitsen. De kwaliteit van de lijnen (HMPE) is fantastisch en de communicatie omtrent het splitsen ging heel soepel.

Fijne service en gelijk gehandeld, naar aanleiding van mijn telefoongesprek. Zeer tevreden

Uitstekende service en goede producten

Vrolijk watersport hebben verstand van wat je als watersporter nodig hebt. Hun service is uitstekend en de producten zijn goed en eerlijk geprijsd.

Nog steeds niets ontvangen

Verder geen ervaring maar het begin is niet goed

Prima 1e ervaring

Mijn 1e bestelling is prima bevallen. Klein minpuntje...de blauwe doos ziet er leuk uit, maar een ongekleurde is beter voor de recycling..

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82