Goede afhandeling

Duidelijke website. Snelle levering.

Goed bedrijf

Kennis en veel ervaring in watersport.

Klantvriendelijk en coulant

Na verkeerde aankoop van mijn kant, kon ik zo de aankoop retourneren en kreeg ik alsnog de gewenste aankoop snel toegestuurd!

Prettig geholpen, ook per telefoon. denken mee.

Telefonisch bereikbaar voor advies

Prettige zaak geven advies en helpen je verder. Verzenden duurde iets langer maar was acceptabel.

Prima produkt, vlotte levering, keurige communicatie.

De bootsmansfluit is een mooi produkt, goede kwaliteit en verpakt in een mooi kistje. Vrolijk Watersport levert snel en informeert de klant duidelijk.

Super geregeld

Goed en snel

Snelle levering, prima!

Goed geholpen aan de telefoon. Prima navigatielamp voor op de roeiboot! Snel bezorgd

Prima webshop, toegankelijk

Voldoende, kan beter.

Had een pomp besteld, na 7 dagen nog niet geleverd terwijl hij wel beschikbaar zou zijn. Email gestuurd met nieuw bezorg adres, email kon niet gevonden worden, later wel. Had veel te bestellen die week en om dan achter 1 bestelling aan te moeten rennen is gewoon vervelend. Ik had mazzel dat iemand anders nog mijn kant op kwam en de pomp mee kan nemen anders had ik het niet op tijd gehad.

Slecht

Heb 7 jan een bestelling geplaatst, nog niet ontvangen. Op 14 jan een mail gestuurd met vraag over mijn bestelling, nog geen antwoord op. Hoop dat het wordt opgelost en ik alsnog mijn bestelling mag ontvangen

Goed verpakt, compleet en snelle levering

Goede ervaring

Supergoede service

Goed geholpen aan de telefoon. Blij dat er nog winkels zijn die telefonisch bereikbaar zijn. Snelle service en de online bestelling supernetjes ingepakt afgeleverd op adres.

Super snelle levering

En een mooie winkel in hartje Scheveningen

Betrouwbaar

Altijd geweldig

Goede service en meedenken

Snelle service en op tijd.

Perfect professional and fast

Good assistance to customers, products of excellent quality, I am glad to be returning customer. The customer assistance is always very reliable.

Perfect!!!!

Perfect.

Na telefonisch contact werd het artikel snel geleverd

Gewoon tevreden !

Gewoon tevreden !

Goede service, snelle revering

Goede service, snelle revering

prima service !

Top service en advies

Snelle levering!

Binnen twee dagen was de bestelling binnen!

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82