Grandioos

Goede service, legt alles goed uit en doet moeite voor de klant.

Erg servicegericht en handelen vanuit vertrouwen

Erg servicegericht en handelen vanuit vertrouwen. Denken mee binnen oplossingen

Mooie producten , snel en zorgvuldig bezorgd

Prima ervaring zowel qua bestellen als levering. helaas vielen de producten niet in de smaak en was de pasvorm niet naar wens . Maar daar kon Anne niets aan doen.

Hele mooie lingerie.snelle verzending.contact gaat vlot.ik ben een dikke fan

Altyd Plezant

Top en altyd correct geleverd. Goede prijs kwaliteit

Uitstekende service en snelle afhandeling.

Mooie collectie lingerie. Het was even wennen en zoeken naar de juiste maat maar verder alles uitstekend geregeld en snel contact via whatsapp. Makkelijk retourneren en geen problemen bij het terug storten van het geld.

Goede service en mooie verpakking

Super goed Allemaal naar wens

Snelle levering en goede kwaliteit

Ruilen geen probleem en snel antwoord bij vragen.

Mooie kwaliteit, mijn vriendin was er blij mee. Netjes op tijd bezorgd.

Spannend

Mooi verpakt en perfect passende body super sexy

Terugsturen is uiteindelijk gelukt

Mbt het tijdig terugsturen van het artikel had ik gehoopt op een iets flexibelere opstelling.

Om nog eens terug te komen

Mijn ervaring was top. Vragen in de mail werden snel en correct beantwoord. De levering zeer discreet en mooi verpakt. Ook de beschrijving op de website helemaal matchend met het product.

Precies waar ik om vraag

Na wat onduidelijkheden prima geholpen met het retourneren van mijn bestelling

In eerste instantie liepbhetvretourneren van mijn bestelling niet zoals verwacht. Hierover prima contact geweest waardoor hetvprima is gelukt

Het was heel mooi ingepakt

Geweldig goeie kwaliteit!

Snel geleverd en leuk verpakt

Op de foto was het een leuke string. En in echt gelukkig net als op de foto. Maat L/XL pastte mij goed (mt 44). Netjes in plastic in een leuke kado verpakking (het was ook bedoeld als verrassing).

fantastisch

Na het maken van een verkeerde keuze van mij heeft Anna dit meteen veranderd en gecorrigeerd. Geweldige medewerking en correcte behandeling van de volledige order.

Teleurstellende kwaliteit

Kwaliteit evenwaardig als goedkope Chinese websites. Check ze even en doe er je voordeel mee. Onjuiste omschrijving en dus geen juiste productkennis. Let op met artikelen met de omschrijving : Lakleer! Dit komt totaal niet overeen.

Great

Good communication! Great quality of the products! Sexy lingerie! Great for gifts and surprises too!

Mooie kwaliteit voor een zeer redelijke prijs

Al voor de tweede keer besteld bij Anne, levering is snel en de kwaliteit is erg goed, net als de prijs.

Ok

Mooi setje , vlotte levering

Ga zo door, heldere website, snelle levering,etc

Mooie kleding

Uitstekend!

Mooie kwaliteit lingerie, mooi verpakt en zeer vriendelijke service!

Dorpsstraat 20

3990 Peer

+32 480 64 59 01

Over Anna van Rode

Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.