Na eerder een slechte recensie geschreven te hebben voor Anna van Rode moet ik dat even recht zetten. Na een gesprek kwam ter zake dat het niet aan de winkel lag maar aan het postorder bedrijf die het pakket verder verzond duurde maar 6dagen hadden het druk. Heb het pakket inmiddels gekregen. mijn excuses voor het ongemak en de slechte recensie die had je na ons gesprek niet verdient. Hoop dat het je niet verder schaad MvG L. Hendriks
Goedendag, Wat een ontzettend sympathieke en fijne reactie. Waardeer ik zeer. Bedankt!!
Originele beoordeling
mijn pakket na 5 dagen nog niet binnen en track and trace gaat ook niet. En erkent de domijn naam ook niet!!
Anna belde om te vragen of we wel goed hadden nagedacht over de maten! Leuk om die extra check te hebben! En ja na ontvangst waren de bestelde producten dik ok!! Thx voor de ondersteuning!!
Wat fijn om te lezen. Heel graag gedaan. Veel plezier van de aankoop.
Ja mooie stof, goeie levering
Dank je wel voor de fijne beoordeling. Waarderen we zeer. Veel plezier van de aankoop.
Goede beschrijving van de pasvorm en maten. Ook in grote cupmaten mooie lingerie!
Wat fijn om dit te lezen. Bedankt en heel veel plezier van je aankoop
Lingerie is een top qualiteit! Zacht,sexy,betaalbaar. Alles past prima
Dank je wel voor deze fijne woorden en heel veel plezier van jouw aankoop
Bedankt voor de fijne beoordeling en veel plezier van de aankoop
Hartstikke bedankt
Snelle service. Mooie en goed kwaliteit.
Uitgebreide omschrijving van elk artikel met zelfs adviezen over de geschiktheid van de pasvorm bij je figuur. Supersnelle en vriendelijke communicatie.
Snel geleverd en pasvorm perfect
Wat fijn om te lezen en hartelijk dank voor de mooie review. Veel plezier van de aankoop.
super behulpzaam
Bedankt voor je fijne beoordeling en heel graag gedaan.
Ik kan nog geen oordeel geven want ik heb nog niets ontvangen
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling. Wij kunnen ons de irritatie voorstellen. Waarschijnlijk is jouw onze mail van afgelopen maandag, 26-10 om 7.16 uur ontgaan. Voor de zekerheid sturen we het bericht zo dadelijk opnieuw Eventueel ook kijken bij spam, ongewenst, of reclame. Vriendelijke groet, Anna
Product zoals omschreven en mooi verpakt en op tijd
Super om te lezen. Bedankt voor je beoordeling en heel veel plezier van je aankoop.
de aangekochte kimono is werkelijk schitterend, was een grote verrassing voor mijn vrouw, zeer sexy, en absoluut bedoeld om te flaneren !
Wat fijn om te lezen. Veel plezier van de aankoop
Snelle levering, moet nog e.e.a. Retourneren, weet dus nog niet of dat naar wens gaat
Bedankt voor je beoordeling en uitleg dat een Nee als aanbeveling ook kan zijn dat je geen reclame wenst te maken :)
Ik had mijn lingerie voor een bepaalde datum nodig en ze dachten echt met mij mee.
Bedankt voor de beoordeling en heel graag gedaan
Mooie, goede kwaliteit. Snelle levering. Ik (als man zijnde) zou het bijna zelf gaan dragen.
Bedankt voor deze beoordeling. We hebben hem met een lach gelezen :)
Zeer tevreden over de klanten kontakt enz. Wacht nog op de bestelde spullen. Maar denk dat dat ook wel goed zit
Bedankt voor de fijne beoordeling. Mocht het niet goed zijn dan kan het zonder meer geretourneerd of geruild worden
Geweldige kwaliteit snelle levering mooie verpakking
Dank je wel.:)
Helaas zijn de artikelen die ik heb besteld niet naar wens. Ik zou graag een retourlabel van u ontvangen om het pakketje terug te kunnen zenden. Kunt u mij een adres zenden?
Wat jammer en geen probleem om te retourneren. Inmiddels hebben we je via de mail uitvoerig antwoord gegeven.
Fijne communicatie, zeer mooie colkectie. Voor elk wat wils!
Bedankt voor je fijne reactie
Mail gestuurd over ontbrekende string nog geen antwoord
Goedemiddag, Wat jammer dat u dit zo ervaart. We zijn voor u aan de slag geweest om alles in orde te maken. De string dient opnieuw besteld te worden en dit hebben we vanmorgen reeds gedaan. Door de drukte die we vandaag offline hadden, beantwoorden we de mails ietsje later, maar absoluut dezelfde dag. Vriendelijke groet, Anna
Originele beoordeling
Mail gestuurd over ontbrekende string nog geen antwoord
super goed Produkt
Dank je wel voor deze fijne reactie
Zoals altijd wordt je door mw.v. Rode op de hoogte gehouden van het bestel-en levertijdproces. Het bestelde artikel wordt klantvriendelijk geleverd via Myparcel. Blij met de goede keuze van de bestelde body.
Wat fijn om dit te lezen. Veel plezier van de aankoop.
Ik had kousen besteld in een andere maat als het setje kreeg gelijk dezelfde avond dat ze de kousen ook in dezelfde maat had en wat ik liever wou? Goed meegedacht en kreeg gelijk een berichtje terug echt top
Bedankt voor de beoordeling en heel graag gedaan :)
Dorpsstraat 20
3990 Peer
Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.