Uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige producten

Online lingerie kiezen kan lastig zijn, maar de uitgebreide omschrijving op de site per product is zeer behulpzaam daarbij. De producten voelen heerlijk zacht aan en zijn duidelijk van uitstekende kwaliteit. Een setje van Anna geeft je zelfvertrouwen een boost!

Snel goede kwaliteit prachtig verpakt

Een een woord geweldig echt een kadootje !

Goede service.

Goede service, iets latere levering wegens niet in stock maar goede ervaring!

Goede service en goed bereikbaar voor vragen

Bedankt

Fijne ervaring

Mooie collectie, goede kwaliteit, snelle levering , kortom fijn om hier online te shoppen

Kleur

De kleur kwam niet helemaal overeen met het plaatje op de verpakking... Maar dit is in overleg geregeld, dus ben zeer tevreden hoe dit opgelost is.

Snelle levering, goede klantenservice

Ik heb een bikini besteld. Deze werd heel snel geleverd. Helaas was de maat niet goed dus een mail gestuurd naar de klantenservice. Ik kreeg heel snel reactie hoe te handelen. Ze waren erg vriendelijk. En ook mijn geld had ik heel snel terug.

Super snel

Is heel snel ontvangen

Maat tabel, zo slecht

Mijn vrouw heeft dit artikel gekocht in de maat s/m. wat een teleurstelling dat het niet pasten. Dit is niet alleen bij deze zaak. Als ik een zaak had , dan had ik zeker duidelijker geweest t.a.v. maat. Maten van kleding t.a.v. deze wereld is totaal niet genormaliseerd. bij deze zaak zeker niet. S/M is geen s/m maar de maat voor een Barbie pop. pas goed op wat je koop.

Superblij!!

Mooie set gekocht. Volgende dag al binnen. Past supergoed, mooie kwaliteit. Koop zeker nog eens!

Heb betere ervaringen gehad.

Prima aanbod op de site. Kwaliteit viel me bij laatste aanschaf wat tegen. Jarretels lieten gemakkelijk los. Doe goed onderzoek en lees de reviews.

Was de eerste keer. Keurig geleverd

Na vertraging toch goed gekomen!

Mijn bestelling kwam maar niet. Anna heeft contact met mij op genomen en veel moeite en voorstellen gedaan om het naar tevredenheid op te lossen. Uiteindelijk is mijn bestelling toch aangekomen en ben ik heel tevred3n met mijn aankoop.

Supersnelle levering van een mooie kimono van goede kwaliteit

zeer tevreden

Goed, product. Werd snel geleverd

De kousen werden snel geleverd.het pakje was wel aangebroken. Ondanks dat kwam het snel. De kousen zijn erg mooi en sexy.

Mooie spullen, snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen.

Mooie kwaliteit en goede service

Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Mooie setjes en goede uitleg op de site over pasvorm. Ook het contact aan de telefoon verdient een pluim, heel vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader deze site!

1e keer iets besteld bij Anna van rode en snel en goed ontvangen. Ook de volgende keer zal ik wat bestellen bij haar top.

Secrete levering, mooie kwaliteit

Snelle, vlotte levering die aanvoelde als een cadeautje bij ontvangst. Pasvorm en kwaliteit zijn prima. Heel blij mee.

In één woord: Geweldig

Als man lingerie voor je vrouw kopen is niet altijd makkelijk omdat je de maten moet bepalen en dat is bij ieder merk weer anders. Door de persoonlijke en professionele aanpak van Anna en de korte lijntjes die zij hanteert is het nu echt een makkie. De kwaliteit van de lingerie is top. En ook het eventuele retourneren is snel en zonder problemen.

Superduper

De kousen die ik besteld heb waren precies als op de foto en van zeer mooie kwaliteit. Het geheel ingepakt in een gouden enveloppe. Echt een cadeautje!

Zeer klantvriendelijk!

Anna heeft echt alle moeite gedaan om onze vragen te beantwoorden, kleuren te vergelijken en snel te communiceren. Aanrader!

Zeer hulpvaardig en snel in beantwoorden van vragen

De lingerie die ik had besteld pastte niet goed. Ik kreeg goed advies over retournering. En eerlijk advies over een ander setje.

Kwaliteit!!

Prachtige lingerie en fijn geholpen ( automatische betaling ging niet zoals behoren maar netjes opgelost)

Heel vlotte afhandeling

Goede afhandeling en heel snelle aflevering

Dorpsstraat 20

3990 Peer

+32 480 64 59 01

Over Anna van Rode

Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.