Echt heel erg mooi. Prima kwaliteit

Mooie kwaliteit. Zeker het geld waard.

Snel, discreet, brievenbus!

Prachtige pasvorm, heel chic. Op en top sexy.

Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn.

Supermooi en bij vragen heel snel reactie

Ga de website regelmatig blijven checken

Prima hoor

Snelle verzending

Prachtig nachtjurk!

Mooi nachthemd met goede prijs! Heel snelle bezorging. Zeker een aanrader.

Gewoon geweldig....

Ten eerste wilde ik jullie heel hartelijk bedanken voor al de bestellingen die ik gedaan heb, en voor het advies dat ik mee gekregen heb, ik zou zeggen door gaan zo, groetjes Mw.c.m.a. ofwel gewoon crystel tot een volgende bestelling .....

Netjes op tijd geleverd, gevraagd of ze een zin op de pakbrief wilde zetten, netjes gedaan dus top...

Service is top!

Alle artikelen die in voorraad heb je de volgende dag al in huis. Je krijgt het als cadeau verpakt bezorgd in de brievenbus. De kwaliteit is heel goed, ademend materiaal en vrouwelijk om te dragen.

Erg mooie webshop. Snelle levering en fijne persoonlijke service na een telefoongesprek mbt een retour.. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Goede service, mooie producten, snelle levering, bij retourzending direct geholpen en ondersteund.

Goede levering, mooie kwaliteit.

Prachtige lingerie, en goede methode om netjes en hygiënisch terug te sturen als blijkt dat het niet past met het lint. Maar dat was bij mij niet nodig.

Snel geleverd en een goede prijs.

Ik zal zeker vaker bestellen.

jammer dat bijbehorende kousen niet leverbaar zijn.

kwaliteit/prijs top

Zachte stoffen, goede pasmaat (tailleren gelukkig eerder smal), nog vroeger geleverd dan voorzien. Mijn volgende setje is er weer één van Anna Van Rode.

Goed product prima prijs

Goed product prima prijs

Goede service en goede kwaliteit

Om vaker te doen

Aangenaam shoppen en zeer mooie keuze. Correcte en tijdige levering.

Prachtige bh!

Heel erg blij met mijn super mooie bh!

zeer tevreden

Zit comfortamelijk en zeer chick ik kan nu weer voor de dag komen gr. Crystel

Snelle en accurate levering

Snelle reactie. Meedenkend team

Mooie materialen

Echt mooie materialen, en keurig op de afgesproken tijd geleverd , top.

Altijd prachtige lingerie en de beste service

De lingerie is altijd prachtig en de service van Anna is de beste die je kunt wensen!

Items staan goed omschreven op de website, ook m.b.t. de maatvoering. Bij twijfel, krijg je goed advies.Alles wordt snel en netjes verpakt geleverd.

Dorpsstraat 20

3990 Peer

+32 480 64 59 01

Over Anna van Rode

Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.