Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Het pakket wordt netjes en op tijd geleverd. En aandacht gegeven aan je vragen. Goed materiaal en passend. Bij vragen kreeg ik ook al gauw antwoord. Fijne dienstverlening!

Heeft snel gereageerd

Geduldig met klanten Geeft een goede uitleg Gaat goed om met klanten Klantvriendelijk

Mooi spul

Prima en snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit. Heel bij mee.

Het was een mooi en goed setje

De maat was goed en zal er zeker meer bestellen.

Bestelling was snel geleverd

Precies wat ik had verwacht

Mooie snelle levering, alles wat wij hadden besteld is netjes aangekomen binnen 1 dag. Contact was prima , wij gaan zeker nog meer dingen via Anna van Rode bestellen. Een aanrader voor mooie sexy lingerie grote maten.

Gewoon goed

Goede kwaliteit, snelle levering.

Hele snelle goede levering niks mis mee. Mooi hoe het eruit ziet. Top

Goede naservice

Het pakketje is meermaals aangeboden door postnl maar die hadden moeite om het adres te vinden. Spijtig Dan is het pakketje teruggestuurd. Heel correcte behandeling door Anna van Rode.

Geen verstelbare schouderbandjes

Snelle levering van op zich prima product. Echter geen verstelbare schouderbandjes zoals vermeld in productomschrijving en dat vind ik heel jammer.

Helaas niets ontvangen

Ergelijk dat jullie nu reeds om je reactie vragen, terwijl er nog niets gelevers is

Perfect en snel geleverd

Precies zoals verwacht en de volgende dag al in huis

Goede productinfo

Informatie op site voor pasvorm is goed en een welkome verbetering tov vele andere sites. Levering goed en snel, evenals voordelig in brievenbuspakket. Kwaliteit goed, aanrader!

Snel, discreet, zeer goede kwaliteit...

Slecht

Op de website beschrijven ze de producten niet juist

Voor het eerst besteld bij deze site en had nog wat vragen . Super geholpen door deze Mevrouw en ik ben een stuk wijzer geworden wat ik kan bestellen . Ik zou iedereen deze site aanbevelen .Klantvriendelijk en een super service .Waarvoor Dank .MVG Laura Kauderer

Mooie kwaliteit

Het duurde even voordat het pakketje er was. Maar dat hebben ze heel goed opgelost. Super mooie body van goede kwaliteit.

Zachte stof, goede pasvormen

De omschrijving bij het product maakt dat het setje volledig voldoet aan de verwachting. Het zit comfortabel en als gegoten.

Prijs kwaliteit in orde

Heel mooie lingerie Sluit goed aan

gewoon goed, mooie kwaliteit

Zalig om te dragen

Zit goed comfortabel vrouw.voelt zich sexy

Super snelle levering

Mooi klein verpakt zodat het mooi door brievenbus past. Alleen verpakking mag wel iets minder opzichtiger. Maar dat is misschien ook wel de bedoeling dat hij goed opvalt Snelle levering Blij met me bestelde body

Happy

Op de website ziet het er tip top uit. Bestelling is snel bezorgd. Er was iets met met 1 van mijn body's maar dat is zo snel en netjes opgelost mijn complimenten hiervoor. Ik ga zeker weer wat bestellen. Bedankt hiervoor.

Het werd netjes opgelost

Komt helemaal goed hier, werd netjes geholpen

Dorpsstraat 20

3990 Peer

+32 480 64 59 01

Over Anna van Rode

Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.