Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Het pakket wordt netjes en op tijd geleverd. En aandacht gegeven aan je vragen. Goed materiaal en passend. Bij vragen kreeg ik ook al gauw antwoord. Fijne dienstverlening!
Bedankt voor je zeer fijne beoordeling. Waardeer ik enorm :) Veel plezier van je aankoop
Geduldig met klanten Geeft een goede uitleg Gaat goed om met klanten Klantvriendelijk
Bedankt voor je sympathieke beoordeling :)
Mooi spul
Dank je wel voor deze fijne beoordeling :)
Snelle levering en mooie kwaliteit. Heel bij mee.
Wat fijn om te lezen. Veel plezier van je aankoop
De maat was goed en zal er zeker meer bestellen.
Wat fijn om te lezen. Bedankt!
Bestelling was snel geleverd
Dank je wel voor je beoordeling
Mooie snelle levering, alles wat wij hadden besteld is netjes aangekomen binnen 1 dag. Contact was prima , wij gaan zeker nog meer dingen via Anna van Rode bestellen. Een aanrader voor mooie sexy lingerie grote maten.
Bedankt voor deze zeer fijne beoordeling. Veel plezier van jullie aankoop
Goede kwaliteit, snelle levering.
Dank je wel. Veel plezier van de aankoop :)
Hele snelle goede levering niks mis mee. Mooi hoe het eruit ziet. Top
Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je aankoop
Het pakketje is meermaals aangeboden door postnl maar die hadden moeite om het adres te vinden. Spijtig Dan is het pakketje teruggestuurd. Heel correcte behandeling door Anna van Rode.
Bedankt voor de fijne beoordeling en zonder meer graag gedaan
Xx
Snelle levering van op zich prima product. Echter geen verstelbare schouderbandjes zoals vermeld in productomschrijving en dat vind ik heel jammer.
We hebben het gecheckt en je hebt helemaal gelijk. Excuses hiervoor. Inmiddels aangepast.
Ergelijk dat jullie nu reeds om je reactie vragen, terwijl er nog niets gelevers is
Goedemiddag, We hebben inmiddels contact gehad en kunnen ons de reden van uw ergernis voorstellen. Vanzelfsprekend gaan we hier werk van maken. Bedankt voor uw kritische punt.
Precies zoals verwacht en de volgende dag al in huis
Bedankt voor jouw fijne beoordeling. Veel plezier van je aankoop
Informatie op site voor pasvorm is goed en een welkome verbetering tov vele andere sites. Levering goed en snel, evenals voordelig in brievenbuspakket. Kwaliteit goed, aanrader!
Bedankt voor het nemen van de moeite om deze zeer fijne beoordeling te schrijven. Waarderen we zeer! Veel plezier van de aankoop
Snel, discreet, zeer goede kwaliteit...
Dank je wel voor de beoordeling. Waarderen we enorm.
Op de website beschrijven ze de producten niet juist
Goedendag, We betreuren dat je het artikel niet in de omschrijving herken. dat moet natuurlijk niet kunnen. We zijn nieuwsgierig naar hetgeen we daarin kunnen veranderen. We hebben getracht met je in contact te komen om tot een oplossing te komen en je desnoods het artikel terug te betalen of een tegoedbon te geven. Jammer dat je nog niet hebt gereageerd.
Voor het eerst besteld bij deze site en had nog wat vragen . Super geholpen door deze Mevrouw en ik ben een stuk wijzer geworden wat ik kan bestellen . Ik zou iedereen deze site aanbevelen .Klantvriendelijk en een super service .Waarvoor Dank .MVG Laura Kauderer
Heel graag gedaan. Dank je wel
Originele beoordeling
Voor de eerste keer besteld en helaas te klein .Om het artikel terug te sturen kom ik niet uit . Mail gestuurd . Tevens is het pakketje lang onderweg geweest terwijl er verschillende keren stond dat het op een bepaalde dag bezorgd zou worden . Echt jammer .Nu wachten op antwoord hoe hij retour gestuurd moet worden . Hopen dat het in orde komt .MVG Laura Kauderer
Het duurde even voordat het pakketje er was. Maar dat hebben ze heel goed opgelost. Super mooie body van goede kwaliteit.
Wat fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling en heel veel plezier van je aankoop
Originele beoordeling
Helaas geen goede beoordeling. Pakketje staat al 3 dagen op levering maar tot op heden niets ontvangen. Is het door post nl of door hoe het verpakt is(brievenbuspakje)?
De omschrijving bij het product maakt dat het setje volledig voldoet aan de verwachting. Het zit comfortabel en als gegoten.
Dank je wel voor je beoordeling en veel plezier van je aankoop
Heel mooie lingerie Sluit goed aan
Bedankt voor je fijne beoordeling. :)
gewoon goed, mooie kwaliteit
Hartstikke bedankt voor de fijne beoordeling
Zit goed comfortabel vrouw.voelt zich sexy
Wat fijn om te lezen. Bedankt
Mooi klein verpakt zodat het mooi door brievenbus past. Alleen verpakking mag wel iets minder opzichtiger. Maar dat is misschien ook wel de bedoeling dat hij goed opvalt Snelle levering Blij met me bestelde body
Bedankt voor je fijne beoordeling en we zullen het punt betreffende de verpakking zeker meenemen.
Op de website ziet het er tip top uit. Bestelling is snel bezorgd. Er was iets met met 1 van mijn body's maar dat is zo snel en netjes opgelost mijn complimenten hiervoor. Ik ga zeker weer wat bestellen. Bedankt hiervoor.
Originele beoordeling
Op de website ziet het er tip top uit helaas zit er bij 1 van mijn body's een scheur in de sluiting dit kan ik zelf wel naaien maar jammer dat er niet gecheckt wordt voordat het verstuurd wordt! Wel snelle bezorging!
Komt helemaal goed hier, werd netjes geholpen
Originele beoordeling
Helaas zijn mijn ervaringennogal slecht. ik heb totaal verkeerde maat gekregen. ik had L/XL besteld en krijg veel te klein. het goed maken met me zou fijn zijn
Dorpsstraat 20
3990 Peer
Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.