Alles mooi en goed

Prima en snel, mooie website

Alleen de 'anonieme' verpakking in het goud vond ik wel wat opvallend!

Super goede ervaring!

Ook de maattabel klopt perfect waardoor de lingerie uitstekend past!

Super kwaliteit en snelle levering

Super kwaliteit en zat Super mooi een echte aanrader

Verbluffend

Kwalitatief absoluut hoogwaardig met verfijnde afwerking

prima klantenservice!

Verkeerde maat besteld en de klantenservice gebeld en vrijwel direct een antwoord en retourcode!

Ik had twijfels over bezorging

Kreeg direct antwoord een oprechte eerlijke mail

Mooie kwaliteit, goed verpakt en snelle verzending!

Super nette en snelle bezorging

Super tevreden

Geweldige service

Zeer goede ervaring. Maar was niet goed en kan zonder problemen geruild worden

zeer goed

zending was vertraagd, en anna heeft er alles aan gedaan om de levering te laten doorgaan

Een absolute aanrader

Alle producten waren in uitstekende staat. Snelle verzending en uitmuntende kwaliteit !

Gewoon correct

Alles vlot verlopen

Hele mooie kimono en super snel geregeld.

Helemaal top!

Vanaf de bestelling t!m de (korte) leveringstermijn.

Prima service en snelle levering!

Prima webshop! Product van goede kwaliteit en ze bieden goede service bij vragen!

Was heel goed

Prima kwaliteit. En levering.

Prima kwaliteit en persoonlijk contact. Dankjewel x

Snelle levering en de juiste producten.

Voor het eerst producten bij jullie gekocht en ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit.

Wat ben je een fijn persoon Anna. De wijze waarop je vrouwen zich mooi laat voelen is top. Je laat een rubensvrouw zich weer mooi voelen.❤❤

Prachtige string

We hadden bij de bestelling geen orderbevestiging gehad dus voor de zekerheid maar even gemaild. We werden direct gebeld dat er een fout zat in het verwerkingsproces maar dat het pakketje er morgen zou zijn. Dit was ook zo. Keurig geregeld en mooi verpakt. Dankjewel.

Snelle en klantgerichte service

Zeer prettig telefonisch contact over mijn bestelling. Er wordt met me meegedacht en zeer vriendelijke te woord gestaan. Top service!

Mooi setje en snelle levering. Top

Binnen 24h zou het afgeleverd zijn...helaas

Na 3dgn nog niet... Maar daar kan Anna natuurlijk niets aan, zij heeft netjes en snel op de post gedaan.

Mooie kwaliteit

Voor het eerst bestelling gedaan bij Anna. Prachtige blouse besteld. Deze werd snel bezorgd, ondanks de enorme drukte en weersomstandigheden. Heel blij mee.

Dorpsstraat 20

3990 Peer

+32 480 64 59 01

Over Anna van Rode

Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.