Helemaal goed.

Duidelijke webshop Snelle levering.

snel en goed geleverd volgens afspraak

oke'

Product was snel geleverd

Prima service!

Eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Helemaal tevreden met mijn bestelling. Beter hoeft niet!

Goed, niets aan veranderen

Snel, betrouwbaar

Top service! Zelfde dag nog verzonden

Wij hadden een product snel nodig. Na een korte app meteen reactie dat ze het dezelfde dag nog gingen verzenden. Super tevreden over de service en het product zelf.

Goede klantenservice

Product besteld en dag erna geleverd. Helaas was product, vermoedelijk bij de verzending, beschadigd. Dit is erg netjes opgelost door Powerfulproducts. Snelle en nette reacties via mail contact.

Goed geholpen

Heel veel kennis en erg behulpzaam

Ze denken met je mee !! Top.

Onderdeel was niet voorradig...maar een alternatief was snel gevonden..bedankt !!

Super geholpen

Ga zo door

Prima product, snel geleverd.

mooi bedrijf en aardige mensen

goed opgelost

Prima product en goede, nette en snelle levering.

Zie hier boven

Ruime keuze veel op voorraad en snelle levering

maakt waar met wat het bedrijf zegt

Snel en correct.

Gemakkelijk te vinden website, overzichtelijk.

Erg snel geleverd

Bijna binnen 24 uur geleverd. Factuur ook meteen in de mail. Aanrader.

Gewoonweg prima! Snelle levering bovendien!

Ook goed verpakt.

geld na retourzending produkt na 2 weken nog steeds niet terug.

Op 21 juli hebben wij een afstandbediening besteld en betaald voor een infraroodstraler. Na ontvangst dit getest maar werkte niet. Gebeld met uw afdeling. Was geen probleem om dit terug te sturen. geld zou worden teruggestort. Op 29-7 teruggestuurd dmv envelop voorzien van postzegel. Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Op 9 augustus gebeld. Produkt zou nog steeds niet binnen zijn. Is toch al 14 dagen geleden teruggestuurd. Kunnen dus geen juiste beoordeling maken. Mocht bedrag toch nog overgemaakt worden aan ons wijzigt deze uiteraard. Wachten nog steeds af.

Niets dan lof

Prima advies vooraf en adequate levering

Uitstekende bladblazer

Uitstekende bladblazer voor het wegblazen van blad ook het blad ermee opzuigen werkt fantastisch

Prima snelle service

Ik zocht een vervangende afstandsbediening voor de tuinlamp. Snel gevonden en snel ontvangen.

Verkeerde pakje ontvangen

Ik heb onmiddellijk gebeld en onmiddellijk iemand aan de lijn gehad en mijn probleem uitgelegd, ik heb een regeling gekregen en twee dagen later heb ik een nieuw pakje ontvangen, zonder kosten zelfs geen transport kosten, en ik mocht zelfs mijn oude pakje behouden. Dit noem ik service proficiat.

Voordelig en snelle levering

Heel tevreden

demeterlaan 38

9641ML Veendam

Over Powerfulproducts.nl

Professionele Gereedschappen voor de Grote en Kleine Klus. Bestel Direct Online! Vrijwel alles op voorraad, Ruim 60 jaar ervaring, Uitgebreid assortiment; wat uw wens dus ook is, wij hebben overal een oplossing voor!