Prima service, goede (ook moeilijke) examenvragen die je goed voorbereidt op je echte examen. In 1x geslaagd! Inclusief feedback met uitleg dus erg nuttig.

In het begin vertrouwde ik het niet. Maar later op het CBR theorie examen bleek dat de vragen nagenoeg hetzelfde zijn en zag ik meerdere stellingen terug.

Duidelijke up tot date oefeningen

Door deze online lessen te oefenen was ik goed voorbereid op mijn auto theorie examen. Zelfs met mijn dyslexie (te laat met aanvragen) heb ik zonder extra tijd mijn theorie examen behaald.

Geweldig systeem

Ik heb op de site alle oefenexamens gemaakt en daarna nog een paar random examens en dit heeft mij geholpen tot slagen in een keer.

Teveel repetitie

Ik had al voorheen mijn theorie examen gehaald maar die was helaas verlopen. Ik besloot om theorie.nl te gebruiken om alles op te frissen. Ik had alle examens gemaakt en haalde deze uiteindelijk allemaal. Ik had op een gegeven moment door dat er ontzettend veel repetitie was en dat er veel ontbrak. Ik negeerde dit omdat ik dacht dat er een nieuw curriculum was. Tot mijn grote schrik herkende ik de helft van de vragen noet tijdens mijn examen. Waardeloos dus.

Heel erg fijne site en goeie service

Het was een hele fijne site en ik ben geslaagd!!

Hele fijne oefenen examens

Ik raad jullie theorie.nl allemaal aan. Als je 2 weken lang elke dag een beetje oefenent slaag je 100% voor je echte examen.

Veel vragen met mooie foto's

Ik heb een theorie-examen voor de motor gedaan en veel hier geoefend. De eerste keer geslaagd met drie fouten. Heb wel ook een boek erbij gelezen maar is echt een aanrader om hier te oefenen als je wil slagen.

Werkt goed. En supersnelle service via whatsapp!

Leek erg op het echte examen. En via whatsapp kreeg ik vrijwel direct antwoord op mijn vragen! (van een echt persoon, niet van een of andere chatbot) super!

Perfect kunnen oefenen

Fantastisch! De eerste keer meteen geslaagd! Klantenservice is ook uitmuntend. Rond 23.00 uur had ik nog een vraag en binnen 5 minuten kreeg ik een bericht terug.

er staat leren en oefen van duizenden vragen

er staat oefenen en leren van het theorie,dan verwacht je wel dat je uitgebreid alles kan vinden en opzoeken zoals verkeersborden etc dat is wel jammer,wat ik ervaar is dat je een set met examen vragen kan oefenen maar de theorie stof niet. jammer had wel verwacht dat ook de theorie er in zat. mvg serdar

Erg goede service, vrijwel alles staat erop

Erg goede klantenservice. Vrijwel alles wat ik op mijn theorie examen heb gehad kwam er in voor.

Top oefeningen voor examen

De oefenexamens geven een representatief beeld van het werkelijke theorie examen en bereiden je goed voor

Top site

Handig, goede vragen en voorbereiding voor het examen. Let wel op het examen heb je gewoon 30min voor alles en niet doe 20/30 sec per vraag dus minder pressure.

Niet aan te raden

Zijn niet hele sterke vragen en kreeg ook vaak dezelfde vragen. Heb daardoor niet het gevoel dat ik goed leer.

Werkelijk fantastisch, dit heeft mij erg goed geholpen!

Erg goede en actuele examens. Door veel te oefenen met deze examens heb ik mijn theorie gehaald!

Fijn

Heel fijn kunnen leren

Top service! Snelle reactie en leerzame examenoefeningen.

Had een online oefenexamen voor een week gekocht, maar ben ondanks de goede oefeningen helaas gezakt. Ben toen zelf benaderd door een medewerker van theorie.nl via de whatsapp met de vraag of ik geslaagd was, dit was dus niet zo. De medewerker kwam toen zelf met het idee om mijn toegangscode iets langer te verlengen KOSTELOOS! Zo kon ik nog een paar dagen extra leren tot mijn herexamen met als gevolg dat ik GESLAAGD ben!! Top service, nogmaals bedankt!

Goede materiaal ter voorbereiding van het theorie-examen CBR

De aangeboden oefen-materiaal is goed en is een goede aanvulling ter voorbereiding van het theorie-examen. Heeft mij goed geholpen om op een "examen manier" te voorbereiden. Lof en aanbeveling vanuit mijn kant!!

Je leert veel

Vond het een fijne website

Een goeie manier om je voor te bereiden!

Duidelijke oefeningen en examens, makkelijk te doen op pc en mobiel. Ik raad het aan om nog even te oefenen en een idee te krijgen van hoe je theorie examen eruit ziet.

Top!!

Ik heb mijn theorie in een keer gehaald! Ik heb de licentie 1,5 week gebruikt een dat was meer dan voldoende!

Gemeen!!

Teveel gemeenvragen jammer

Een betere service ga je nergens krijgen.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn fantastisch! Goede klantenservice, hele snelle reactie. Reageerde heel vriendelijk naar me. Goede les stof die zeker terug komt in het examen! Kortom echt een aanrader als jij je theorie wilt leren.

Geheel conform de uitleg te gebruiken.

Tot heden, na een aantal examens gedaan te hebben, zeer tevreden met het formaat van de vragen en uitleg.

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA