Super! Vandaag geslaagd.

Gisteren na een cursus gezakt met 1 fout, dus dit aangeschaft om vandaag weer examen te doen! Je kan precies zien wat je fout hebt en waarom, daar leer je veel van.

Goed en makkelijk

Heel erg makkelijk en overal op te doen eenvoudig maar echt heel goed

Goede training en uitleg

Heb veel van geleerd en hopelijk andere mensen ook ik raad het zeker aan

hele goede voorbereiding

de examens hebben mij erg geholpen in mijn voorbereiding. het enige nadeel is dat het een beetje lastig zien is welke onderdelen kennis en inzicht zijn, maar voor de rest zit er genoeg variatie in.

Super service en een goede examentraining!

Ik ben geslaagd door het vele oefenen met de examens op de site van theorie.nl. de klantenservice is ook bijzonder snel op alle momenten te bereiken als er iets even niet werkt; dit is direct opgelost. Super bedrijf.

Dank zij jullie ben ik geslaagd. Duidelijke overzichtelijke toetsen met goede uitleg

Duidelijke, overzichtelijke vragen met prima uitleg

Precies zoals het echte examen, vriendelijke klantenservice

De proefexamens zijn perfect als oefening, en je kunt achteraf heel duidelijk je foute én goede antwoorden bekijken. Heel nuttig voor het leren en een zeer goede voorbereiding op het echte examen. Ook zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam als je voor vragen contact opneemt.

Top en betrouwbaar

Goed en duidelijk en heel goed te bereiken als je vragen hebt.

1e keer was ik gezakt, maar geslaagd na theorie.nl te hebben gebruikt

Na 1e keer gezakt te zijn voor mijn motortheorie-examen, heb ik het 2e examen gelijk voor een week later ingepland. Gelijk op het web gezocht naar oefenexamens en Theorie.nl gevonden waar ik me voor 1 week op heb geabonneerd. Er wordt duidelijke uitleg gegeven bij de foutieve en goede antwoorden. Je kunt nl alle vragen bekijken met de uitleg erbij. Dit is een goede alternatief op de examens te oefenen omdat deze op de CBR-vragen lijken. Jammer vond ik dat bij de "Nog niet genoeg geoefend examen"-optie je enkele vragen dubbel kreeg. Maar...ik ben door theorie.nl dagelijks te oefenen, geslaagd!

Duidelijk en lijkend op cbr examen

Dat als je je theorie wild halen dat je de proef examens online moet blijven oefenen en ook de foute vragen , met veel herhaling moet het zeker lukken . Ik heb het in 4 keer gehaald op mijn 50 jarige leeftijd dus denk er niet te makkelijk over , het zit hem echt in het oefenen van de online examen vragen .

Helemaal super!

Door heel veel examens te oefenen en te herhalen ben ik uiteindelijk na deze training direct geslaagd.

Goede leerstof. 1e keer geslaagd

Fijne site met goede leerstof. Mezelf goed kunnen voorbereiden op het examen

Niet in een keer geslaagd

Ik ben niet in een keer geslaagd voor mijn theorie. De vragen waren duidelijk alleen jammer dat de vragen niet waren gesorteerd op kennis en inzicht dus dat je niet wist wat je zwakke punt daarop is. Ook is het bij het cbr veel meer keuze uit 3 antwoorden en hier maar 2. Wel heel fijn dat je veel examens hebt die je onbeperkt kunt maken.

heel goed en ben door hun geslaagd

Makkelijke uitleg

Alle termen worden zo goed uitgelegd, dat je alles super snel opneemt zonder dat je het doorhebt.

Makkelijk en goed te onthouden

Ik heb de onderdelen zo vaak herhaald en op een gegeven moment begonnen ik te slagen voor elke examen en ik was gelijk geslaagd Een advies*** : maak alle examens en dan kom je er echt wel

De service was echt top mijn code deed het niet meer en heb toen contact op gezocht en die is voor mij verlengd. Dus als er wat is kan je ze altijd bereiken en helpen ze echt vriendelijk ook. Over de theorie cursus het heeft mij echt geholpen de vragen leken echt bijna hetzelfde als bij het cbr en hierdoor kon ik de stof nog beter onthouden en ben ik geslaagd. Ik raad het zeker aan

Heel fijn en ook heel klantvriendelijk

Hele duidelijke site en heel fijn om mee te werken

Fijne ervaring

De oefen toetsen waren heel duidelijk en vergelijkbaar met het cbr. de vragen werden goed gesteld. Als er vragen fout waren beantwoord kreeg ik ook duidelijk uitleg

Uitstekende oefeningen!

Als laatste check had ik een 24 uurs pakket genomen. Onder andere door de representatieve vragen en de duidelijke uitleg bij de antwoorden ben ik zonder fouten in één keer geslaagd voor mijn theorie-examen. Zeker een aanrader.

Top website om theorie te oefenen

Top! In één keer geslaagd voor m'n scooter theorie

Zeer goed.

De website heel overzichtelijk de oefentoetsen komen overeen met de echte examen toetsen van de Theorie en het is heel leerzaam ook. Echt een aanrader om op Theorie.nl je pakket te kopen.

Top site!

Goede examen vragen, te vergelijken met die van het CBR

Top ervaring!

Toen ik mij net had aangemeld ben ik gelijk begonnen met het maken van de oefenexamens. Dit heeft mij later bij de cursus heel erg geholpen, omdat die zelfde vragen daarin terug kwamen en duidelijk werden uitgelegd.

Duidelijk en overzichtelijk

Goede service en cursus heeft goed geholpen

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA