Toppers!

Het zijn echt toppers, hele goede vragen heel veel het zelfde als op het echte examen! kwam 1 dag te kort met oefenen! en heb heel lief voor 1 dag gratis we bij gekregen!!

Super examens!

Giede examens! Hebben mij erg geholpen.

Door jullie oefenen ben ik geslaagd !! De vraag waren bijna alles het zelfde echt top!!!!

Top geslaagd

Goede cursus vragen komen overeen met cbr examen hele goede service ben zeer tevreden!!!

Niet voor de motor

Voor de auto zijn de examens goed en voldoende, maar in het examen van mijn motor theorie merkte ik dat er echt andere vragen waren gesteld die niet in de oefenexamens voor kwamen met betrekking tot rij kledij en motor kennis. Ik ben wel geslaagd dus zeker niet ontevreden en het was niet duur, maar er mist dus wel wat voor mij.

Motor theorie hier geleerd na het boek 1x hebben uitgelezen. Aan theorie.nl heb ik persoonlijk meer te danken dan aan het boek. Haha Dankzij theorie.nl ben ik de 1ste keer geslaagd. Echt top. Ik ga hun zeker aanbevelen bij mijn vrienden - kennissen die nog een rijbewijs gaan halen.

Leerzaam

De antwoorden zijn uitgebreid en goed uitgelegd

Fijne manier van leren en een goede service

Ik heb goed kunnen oefenen. Toen ik er even niet meer in kon werd ik daar goed bij geholpen.

goede service, fijn kunnen leren

Fijn mee kunnen oefenen. Soms kwam ik er niet meer in (denk door wifi struggles) maar na Whatsapp bericht naar theorie.nl gestuurd te hebben werd dit meteen opgelost.

Handig kunnen oefenen

Het was een super handige manier om te oefenen voor mijn theorie examen. Veeeeel beter dan leren uit een boek.

Super goed

er zijn veel verschillende opdrachten. De opdrachten lijken op die van het cbr. mijn code deed soms wat raar maar als je ze een bericht stuurt is het snel weer gefixt. Ik heb met dank aan de opdrachten mijn theorie examen bromfiets gehaald. Ik kan jullie dit zeker aanraden. Ik had maar een fout. Ik zou de opdrachten van deze site stampen voor een goede resultaat.

Super fijne en handige site

Het was super fijn om oefenexamens te oefenen, wel jammer dat soms dezelfde vragen terug kwamen in verschillende oefenexamens.

Niet vergelijkbaar met examen.

Constant voorrangs- en afstandsvragen hier. Op examen geen afstandsvraag gehad.

ontzettend leerzaam!

Met 2 fouten de eerste keer geslaagd!!! Ik vond de theorie cursus erg leerzaam. Ook was het erg handig dat er los van de al samengestelde examens, nog willekeurige examens gemaakt konden worden. Al met al, zeer tevreden met de aankoop...

geslaagd dankzij theorie..nl

ik heb vrijdag mijn examen gehad bij het cbr en ik had maar 1 fout. ik heb hier 2 weken geoefend en was voor mij genoeg om te slagen. dankjewel!!!

Super fijn en alles snel geregeld!

Heel aardig personeel! Alles was zo geregeld en ze hebben me goed geholpen toen ik wat vroeg! Echt een aanrader voor iedereen die ze theorie nog moet halen!

Handig in gebruik en een goede prijs. Het niveau van de vragen ligt echter vrij laag en vragen worden vaak herhaald. Alleen deze website is niet voldoende voorbereiding voor het echte CBR examen.

Veel oefenmateriaal met vragen die heel erg lijken op de CBR examen vragen.

Ik heb twee weken lang veel oefentoetsen gemaakt voor mijn cbr auto theorie examen. De vragen waren erg gevarieerd en boden veel inzicht in de stof. Er werd achteraf na het maken van een toets duidelijke uitleg gegeven waarom je een vraag wel of niet goed had. Ik heb er veel aan gehad!

Goeie service

Hele goeie service! Heel tevreden heb goed kunnen leren!

Goede voorbereiding en goede klantenservice

Het oefen materiaal lijkt erg op het echte theorie examen waardoor ik voorbereid was op wat er aan zou komen.

Zeer tevreden, raad het zeker aan!

Veel toetsen waaruit je kan kiezen waardoor je eigenlijk alle situaties mee kan oefenen. Ook hadden ze accurate toets vragen.

Examens zijn precies zoals het examen van het cbr.

Nadat ik alle oefenexamens op deze site had gemaakt ben ik opgegaan en geslaagd met maar 2 fouten.

Super goed!

Enorm goede vragen, ik leer er veel van. Ik zou dit zeker aanraden!

Hele fijne site om op te oefenen en duidelijke uitleg wat je fout gedaan hebt

Heb de hele week geoefend en ben gelukkig geslaagd. Fijne website, mooie plaatjes en goede uitleg. Aanrader!

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA