Simpel en goed

Hele fijne manier om te oefenen en duidelijke uitleg.

Mooi programma maar komt echt overeen

Motor theorie kwam niet overeen met het echte cbr examen. Verder wel leuke oefeningen.

Geslaagd in 1 keer

Veel examens en hierdoor geslaagd

Fijne examens om te oefenen

Ik heb veel theorie examens geoefend via theorie.nl. Mede door theorie.nl ben ik geslaagd voor mijn motor theorie examen. Als je gaat leren voor je theorie examen is het een kwestie van heel veel examens oefenen en theorie.nl is een goede site om te oefenen

Goede oefentoetsen!!

Ik heb goed kunnen oefenen voor mijn examen. De oefenexamens lijken heel erg veel op het echt theorie examen!

handig maar niet geweldig

Goedkope oefenexamens en pakketten, maar er worden bij de oefen vragen wel veel vragen herhaald en het is niet helemaal hetzelfde als het echte cbr theorie examen. Ik denk daarom dat een site met een officieel cbr oefenexamen beter is. Verder wel overzichtelijke uitleggen en ik ben geslaagd :)

Heel goed en leerzaam

Kreeg letterlijk bepaalde vragen in mijn theorie examen dus erg blij me geweest!

Fijne oefensite

Erg fijn om theorie examens te oefenen, alleen het is jammer dat je geen vraag terug kan als je op 'volgende' heb geklikt en je kan ook geen vragen markeren. In alle examens staan ook geen oefenvragen over 'veegmachines'. Ik had hier bij mijn eerste theorie 2 vragen over en ik had geen idee wat ik moest invullen. (Mocht iemand uitleg hebben over veegmachines, stuur een instagram dm naar @darrenn.030, Dankjewel :D)

Super goed en mobielvriendelijk

Echt super goed, na het gebruik van een ander groot merk was ik gezakt. Hierna heb ik een pakket gekocht bij theorie.nl en ben ik in 1 keer geslaagd. Fijne manier van leren en ook mobielvriendelijk een echte aanrader!

Veel kunnen oefenen duidelijke uitleg en daardoor ben ik geslaagd met 1 week oefenen!!!

Geslaagd!

Goede site om te oefenen voor het theorie-examen. Ik was geslaagd vanaf de eerste keer. Wel nog geoefend op een andere site.

Ik was super nerveus voor mn examen. Het pakket aangeschaft voor 2 weken en elke dag minimaal 2 examens gemaakt. Ben gewoon in 1 keer geslaagd hierdoor!!

Prima oefeningen!

Prima oefeningen! In 1 keer geslaagd ook!

Super site!!

Ik heb via de Bibliotheek Utrecht gratis gebruik kunnen maken van theorie.nl en al zijn examens. Ik kan nu ook echt zeggen dat ik er ook zeker geld voor zou hebben betaald want wat heeft deze site mij goed geholpen! Heb super goed kunnen oefenen met gevaarherkenning en met hoe de vragen gesteld worden. Ik heb hierdoor bij mijn examen bij gevaarherkenning 3 foutjes gemaakt van de toegestane 12 fouten en bij inzicht maar 1 fout van de toegestane 3! Zeer zeker aan te raden.

Zeer duidelijke leermethode

Door deze theorie cursus is onze dochter in één keer geslaagd. We zijn dus erg tevreden over de leerstof.

Top ervaring

super goede theorie examens met goede voorbeelden en foto.s Echt een aanrader

Geweldige oefeningen voor een prima prijs

Ik heb dankzij theorie.nl mee kunnen oefenen met auto examens en situaties voor het theorie examen. Goede uitleg en duidelijke omschrijving.

In een keer geslaagd mede door deze goede site

Goede vraagstelling die aansluit op de cbr examens

Zoek verder

Vragen voor motortheorie komen totaal niet overeen met de inhoud van het CBR examen. Op deze site alle toetsen foutloos en bij het CBR totaal kansloos. Heel veel vragen die nergens worden behandeld op deze site. Raad iedereen aan lekker verder te kijken want ook mijn buurjongen had het zelfde probleem en na leren via een andere theorie trainer wel geslaagd.

Heb de bromfiets examens voor 1 week gekocht en heb ze gedaan na het leren. Iedere keer als ik iets fout had leerde ik daarvan de uitleg weer. Heb dit 3 dagen gedaan en ben geslaagd met 1 fout!

Geweldig materiaal

Ik heb ongelooflijk veel baat gehad aan deze lessen. Vaak een zwaarder examen dan het echte examen. Eindeloos veel voorrang vragen die je goed op weg helpen. Ik heb een 2 weken pakket genomen en ben mede hierdoor zeer goed geslaagd voor mijn theorie.

Super service, erg goed en zeer goede oefeningen voor het behalen van je theorie. Persoonlijke benadering. Enige minpuntje is dat bij gevaarherkenning vaak een ander antwoord moet hebben dan bij andere. Dus wanneer gas loslaten of remmen. Maar je mag daar 12 fout in hebben dus meestal haal je het dan wel.

Super handig!!!

Makkelijk in gebruik, geslaagd in 1x

Super fijn

Ik heb een aantal examens geoefend en het heeft mij goed geholpen met het maken van mijn examen

Uitstekende service

De communicatie verliep snel en goed, ook al was het mijn dommigheid heeft Tjerk het uitstekend opgelost en is mijn dochter geslaagd!

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA