prima en duidelijke examenstof

Mijn mijn zoon heeft 2 weken zeer goed kunnen oefenen met de examenstof voor bromfietsen. hierdoor heeft hij mede vandaag zijn theorie-examen behaald. Prima site dus!!

Theorie.nl is het zeker waard, de vragen en manier van toetsing komt goed overeen met het CBR examen.

Ik ben gezakt

...

Perfecte oefenexamens voor het echte examen!

Dankzij deze oefenexamens heb ik zojuist mijn theorie-examen voor de motor behaald met maar 1 fout! De vragen in deze oefenexamens lijken ook erg veel op het echte examen. Mijn advies: maak gebruik van de oefenexamens op theorie.nl! Echter, er kwam in het echte examen niets voor over het berekenen van de reactie-/rem- en/of stopafstand.

Ruime keuze. Duidelijke vragen. Makkelijk geregeld.

Makkelijk besteld en hierna makkelijk inloggen. Werkt prettig. Leerzaam.

Top ervaring!

Goede en overzichtelijke vragen en sluiten goed aan bij de vragen van het CBR. Veel diversiteit en alle onderwerpen komen vaak aan bod, goede uitleg bij goed en fout beantwoordde vragen waardoor de informatie goed blijft hangen. Resultaat; in 1x geslaagd! Zeker een aanrader!

Super om te oefenen

Heb op meerdere sites geoefend en dit is echt de beste. Duidelijke foto's en uitleg en heel veel verschillende vragen.

In een zin? Gewoon top!

Nouja ik heb de 2 weken pakket gekocht en ik weet zeker dat ik nu ga slagen!

Goede oefeningen

Goede oefeningen maar jammer dat de oefeningen vaak herhaalt worden

Zeer fijne ervaring Alleen bij een vraag over omkeren staan de afbeeldingen verkeerd om. Hierdoor was de vraag altijd fout

Heel veel vragen

Helaas al drie keer is mijn theorie examen bij het cbr uitgesteld maar heb daardoor wel veel kunnen oefenen. Hoop dat het cbr weer snel open gaat!! Echt mega veel vragen met een hele goede uitleg op deze website en werkt super. Ik voel mij zeer goed voorbereid voor als straks na de lockdown.

De beste

Ik heb op meerdere oefensites geoefend en deze is echt de beste. Goede vragen, mooie foto's en super uitleg. Mijn complimenten!!!

Hele goede service

Product gekocht doordat dit heel goed aansluit bij mijn doelgroep “jongeren met autisme”. Heb gebeld over vragen omtrent het product en werd keurig en direct te woord gestaan. Mensen wilde graag leren over wat ik zie bij deze groep

Heel fijn geoefend

Ik heb deze lockdown voor corona helaas al twee keer gehad dat mijn examendatum is opgeschoven. Heb op theorie.nl veel geoefend in de tussentijd en ben er nu echt klaar voor. Wat onwijs veel foto's en vragen en goede uitleg erbij. Nu hopelijk snel examen kunnen doen.

Erg duidelijke website, en goede service!

Theorie.nl is echt een fijne en goede website om je theorie mee te oefenen. De oefeningen lijken erg veel op het daadwerkelijke examen van het CBR. Ook de service is erg goed, ik had een probleempje met inloggen maar dit was binnen een paar minuten opgelost! Zeker een aanrader dus!

Actuele lesmateriaal en uitstekende service

Mijn ervaringen zijn zeer goed. 1 week voor mijn motortheorie examen heb ik een weekabbonement afgesloten en daardoor mijn theorie gehaald.

Klantvriendelijk

Fijne site waar je op kunt leren. Je hebt er echt heel veel aan

Heel erg duidelijk en het werkt goed

Het werkt ideaal, de examens zijn moeilijker dan het echte theorie examen. Dat is juist ideaal, zo leer je veel meer en weet je dat het theorie examen gaat lukken!

Hele fijne site om te oefenen voor je theorie examen en veel examens

Ik vond dat ze erg veel keus hadden tussen vragen met up to date vragen mijn ervaring was top!

Erg tevreden

Na 4 dagen heel veel oefenen mijn motortheorie dan toch gehaald. Erg tevreden met de website. Ook snel reactie op vragen.

In 1 keer geslaagd! Goeie en duidelijke oefentoetsen

In 1 keer geslaagd! Goeie en duidelijke oefentoetsen precies zoals het echte examen

Helemaal top en goede service!

Ik werd goed geholpen en de examens waren erg handig.

Zeer nuttig!

De oefentoetsen zijn echt heel nuttig en een super goede voorbereiding op het theorie examen!

Echt een super site!

Mijn ervaring is super positief. Veel verschillende vragen en als je een antwoord fout heb wordt dat duidelijk uitgelegd. Hele fijne en overzichtelijke site!

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA