De vragen waren bijna net zo als cbr

Was een hele goede website om op te oefenen. Het manier van examen is ongeveer hetzelfde als bij cbr. Je kan je goed voorbereiden op theorie examen. Toppp

Suit aan op CBR

Dankjewel voor jullie goede hulp en lesmethode sluit echt aan bij de CBR

Super fijne website

Heb hier heel veel aan gehad en heb goed kunnen oefenenen!

Goede manier om te leren

Cursus heeft goed geholpen!

Breed georiënteerde examens voor een goede voorbereiding van het theorie examen.

Gebruiksvriendelijk programma mede waardoor ik in 1 keer geslaagd ben.

Handig!

handig voot gebruik maar de vragen mogen soms over wat meer theorie gaan

Motor theorie oefenen

Een prima site om te oefenen maar staar je niet blind op de vragen. De vraagstellingen vanuit het CBR zijn echt anders. Houdt je theorie boek erbij. Het is geen garantie nl als je continu slaagt op deze site dat je slaagt bij het CBR.

Degelijk

Voor een relatief goedkope prijs heb je genoeg (vaak goede) examenvragen om mee te oefenen. Soms zijn ze wat onduidelijk, maar dat zijn ze op het echte examen ook dus dat is niet per se een negatief puntje. Wel jammer dat de lay-out er niet hetzelfde uitziet als op het werkelijke examen. Bijvoorbeeld dat je bij gevaarherkenning niet in je achteruitkijkspiegels kan kijken.

Goede voorbereiding op het theorie examen van het CBR

De vraagstelling en de soort vragen komen ook terug in je examen. Je bent dus goed voorbereid en kunt veel oefenen door de vele oefenexamens die je kunt maken!

Fijne manier van voorbereiden

Goede oefeningen en lijkt veel op het echte cbr examen! Ook heel aardig dat ik een weekje gratis mocht door oefenen omdat mn examen was afgelast en een week uitgesteld werd! Top!!!

Logische keus

Op 23-11-2020 ben ik geslaagd voor het theorie examen motor A. Gedurende de tijd ervoor heb ik mijn theorieboek één keer volledig doorgenomen en daarna nog een keer, maar dit keer alle belangrijke termen en informatie gemarkeerd. Toen ik hiermee klaar was, heb ik twee weken vóór het examen het pakket van 2 weken volledige toegang gekocht. Iedere dag 3 á 4 examens is voldoende en dit gewoon volhouden tot de dag van je examen. Nou, d-day. Met dank aan Theorie.nl, in combinatie met het theorieboek; 47 van de 50 vragen goed beantwoord. Ik zeg; doen!

Geweldig zovaak gezakt .. bij jullie in 1 keer geslaagd

Echt de beste oefen site ooit! Kan alle examens oefenen en bent perfect voorbereid op je examen.

Theorie.nl heeft me heel goed geholpen!

De examen van Theorie.nl lijken veel op die van CBR en dat helpt enorme.

Ik heb 3 dagen geoefend en meer was niet nodig ik had in 1x mijn theorie gehaald!. Het enigste minpunt wat me op is gevallen is dat de kwaliteit van de fotos niet echt geweldig is dit kan wel beter maar verder echt super als je voor je theorie wilt leren.

Snel geregeld en prettig contact!

Binnen no time heb je een code om in te loggen. Je kunt meteen aan de slag. Uitleg is helder en duidelijk. Veel examens om te oefenen. Klein aandachtspunt: de tijd loopt exact af. Geef van te voren een melding in beeld zoals ‘je hebt nog twee uur’ ofzo. Contact is verder prettig, ook via WhatsApp.

Fijn dat ik snel geholpen kon worden.

Ik vond het een prettige ervaring. Toen er iets fout ging en ik een appje had gestuurd om te vragen wat ik kon doen kreeg ik meteen antwoord en het kon meteen opgelost worden. De site was fijn en makkelijk te gebruiken. Zeer helpvol

Superveel vragen

Mijn verwachting is echt overtroffen. Zo veel verschillende vragen. Heel fijn om motor examen vragen te oefenen op deze website. Ongelofelijk veel detail in al die mooie foto's maar ook waanzinnige uitleg bij alle vragen. Als je voor je examen gaat binnenkort gewoon doen dit! Krijg je geen spijt van.

prima site

ik heb een aantal oefenexamen gemaakt op deze site. Er komen vooral veel voorrangsvragen in (in het CBR examen zitten bijna geen voorrangsvragen) dus als je daar moeite mee hebt is dit fijn om mee te oefenen. Een nadeel vond ik wel dat er in de oefenexamens veel vragen over de remafstand, volgestand, etc bereken stonden, terwijl ik dit in de 3 x dat ik mijn scooter theorie examen heb gemaakt geen een keer voorbij heb zien komen. Maar om de voorrangsvragen en een aantal theorie vragen te oefenen is dit een prima site!

Had hier echt veel vragen geoefend welke ik ook in mijn echte examen van het CBR vanochtend kreeg. Heel veel aan gehad. Ben geslaagd met 1 fout.

Perfect om te oefenen!

Oefen toetsen zijn hetzelfde als die van CBR, ik heb geen boek open gehad en alleen maar oefen toetsen gemaakt. Kan het iedereen aanbevelen!

Fijne site.

Ik vond het een fijne site en de toetsen zijn echt leuk om te maken. Ook heel fijn dat je uit meerdere toetsen kunt kiezen. Wat ik ook fijn vond, als je een vraag fout had dat er een duidelijke uitleg bij stond.

niet heel fijn

ik ben op mijn theorie gezakt door dat ik stof miste in de oefen examens en nu pas 19 januari kan herkansen terwijl ik alen oefen examens heb gehaald

geweldig

Ik heb mijn theorie binnegehaald door theorie.nl daarom raad ik iedereen aan om bij hun een pakket aan te schaffen

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA