Erg goed

Goede survival goede oefeningen en fijne manier van oefenen

Ideale voorbereiding voor je theorie examen!

Ik heb alle theorie examens 2 keer geoefend en met 4 fouten mn examen in 1 keer gehaald! Echt een must naast je theorieboek

Goed geholpen

Het heeft mijn enorm goed geholpen tijdens het leren voor theorie examen!

Fijn om mee te werken!

Fijn om mee te oefenen, vind de prijs wel aan de dure kant. Maar het is het wel waard! Goeie vragen & ziet er netjes uit.

het was een prettige toets vorm die heel erg leek op die van het CBR

Ik vond het heel handig om zoveel te kunnen oefenen door het grote aantal toetsen dat Theorie.nl heeft.

Veel goede vragen in het examen

Goede vragen in het examen. Met een duidelijke uitleg!!

Heel fijn om te oefenen!

Door deze examens heb ik in 1 keer kunnen slagen!

Goede voorbereiding voor het theorie examen bij het cbr

In één keer geslaagd voor mijn theorie examen voor de motor mede dankzij de oefenexamens van theorie.nl. Makkelijk in aanschaf en goede klantenservice!

Zeer goede site met gerichte examen vragen!

Als er een probleem is met de betaling/code helpen ze je meteen en super vriendelijk! Super goeie examengerichte vragen!

Ga voor een andere site voor motortheorie

Hoewel de site mooi is ingericht, zijn de oefenvragen voor motor theorie totaal niet relevant voor het echte CBR examen. Er worden heel veel vragen gesteld over stopafstanden, remafstanden etc. te berekenen. maar het berekenen van deze afstanden komt niet aanbod in het CBR examen. Zo zijn er nog een aantal soort onderdelen meer die niet worden behandeld op deze website, maar die je wel krijgt op je CBR examen. Ik heb goed geoefend op deze site, kende bijna alle vragen uit mijn hoofd, zo goed heb had ik geoefend. En ik was helemaal overdonderd door de vragen die ik kreeg op mijn CBR examen.

Echt een heel goede methode om het theorie examen te leren

Hoi, als ik iets mag aanraden is het wel Theorie.nl . Ik heb Theorie.nl gebruik om mijn auto theorie examen voor te bereiden. Het leerd fijn als je gelijk na afloop van de vragen weet wat je score is. Je kan je fouten nakijken en herkansen, maar ook je goede antwoorden kan je nalezen, dat maakt je ook zekerder. En van je fouten leer je. Dus wil je meer kans maken, leer met theorie.nl. Succes.

Perfecte training en super snelle service als er iets mis gaat, top!

Perfecte training en super snelle service als er iets mis gaat, top!

Een goede site met super service.

Een goede duidelijke site, met genoeg oefenexames, die je ook nog eens kunt aanpassen naar eigen wens. Onder het maken van zo'n examen viel mijn telefoon uit, en kon niet meer inloggen. Een mailtje gestuurd en vijf minuten later al antwoord en kon weer inloggen.... Super service !!!

Heeft me erg geholpen met mijn examens

Dankzij de vele oefenexamens heb ik mijn theorie in één keer gehaald, heel fijn!

Heel fijn om te oefenen!

Door het oefenen van de examens heb ik in 1 keer mijn theoriexamen gehaald. Fijn dat je online de vragen die je ook op het examen kan krijgen kan doornemen.

Het is een goed hulpmiddel

Ik heb dit gebruikt voor theorie toets, het werkte erg goed. Er kwamen vragen in het examen die ik hier geoefent heb.

Heeft mij supergoed geholpen

Paar dagen exames geleerd en gelijk geslaagd

perfecte voorbereiding voor het CBR motor examen!!

Onlangs heb ik mijn theorie examen gehaald voor de motor. De eerste stap was het kopen van een theorie boek en die van voor naar achter goed door te nemen tot ik het gevoel had de stof voldoende te beheersen. Tijdens het fietsen of autorijden oefen je dan onbewust/bewust ook de stof op alle borden en verkeerssituaties. Een paar dagen voor het CBR examen heb ik een dagcode via theorie.nl gekocht. De site is heel duidelijk en met de demo kun je al goed zien hoe de andere examens werken op de site. Mijn tip is om alle examens net zo lang en vaak te doen tot je ze allemaal met max een paar fouten kan maken. Aangezien je voor je motor examen gaat ben je sowieso al gemotiveerd om dat binnen te harken, dus die examen oefeningen zijn gewoon leuk om te doen. Koop trouwens meteen een code voor een hele week! want in 1 dag is het net te doen om alle examens te beheersen, maar er komen sowieso dingen voorbij die je niet in de boeken hebt gelezen. Als je die extra dingen ook kent, dan kan het gewoon niet fout gaan. Daarnaast is het handig om tot aan je examen nog even de vragen door te kunnen nemen. De vragen tijdens het echte examen zijn gelijk aan de opzet van de vragen op theorie.nl, wat meteen een heel relaxed gevoel geeft als je het examen begint bij het CBR. Er kwamen zeker een stuk of dertig vragen naar voren die bijna gelijk waren aan de oefenvragen van de site. De overige 20 vragen kan je met gemak herleiden uit de stof die je inmiddels kent. Door de examens te leren via theorie.nl leer je spaghetti bolognese koken. Op het daadwerkelijke examen zitten er dan soms net wat andere ingrediënten in het recept, maar ter plekke zet je dan alsnog een puike pasta op het (verkeers)bord omdat je weet hoe de pasta uiteindelijk moet smaken. De klantenservice is ook goed. Ze reageerden heel snel op een vraag die ik had over een bepaalde verkeersregel en gaven ook nog de mogelijkheid om iets langer de code te kunnen gebruiken zodat ik tot aan het examen kon oefenen.

Leerzaam en makkelijk te leren

Dit was leerzaam en makkelijk om te leren. Als je geen zin heb om heel je boek door te gaan, dan is dit wel een goede alternatief. Ik ben vandaag geslaagd voor mijn motor theorie. Sommige vragen komen niet overeen met de vragen die je hier leert.

Uitmuntend

Goede en duidelijke uitleg bij de antwoorden . De situaties komen veel overeen met het echte auto theorie-examen. In 1x geslaagd!

Handige tool

De online proefexamens zijn een handige tool ter voorbereiding van het (auto) theorie examen. Deze kunnen je goed op weg helpen. Hou wel rekening met het feit dat je wel het theorieboek vooralsnog nodig hebt. Theorie.nl bedankt hiervoor. Tip: voeg meer kennis en inzicht vragen toe aan de online examens. Michel

Super!!!

Deze site heeft voor mij erg goed gewerkt! De vragen kwamen redelijk overeen met de vragen op het theorie-examen, dus ik was gelukkig goed voorbereid. Ik vroeg om een dagje verlenging via de mail en kreeg een paar minuten later gelijk al een reactie dat het geregeld was, zodat ik (gratis) nog even door kon oefenen. Wat mij betreft echt een top site en een hele goede service! Zeker een aanrader voor degenen die hun theorie-examen nog moeten halen! :)

Zeer tevreden, met goede examens!

Ik ben zeer tevreden. Deze website heeft goede examens met controleer functie die laat zien waarom je vragen goed of fout zijn beantwoord. Ik miste wel een plek waar theorie nog wat kon nagelezen worden, dat mist helaas, maar verder een topsite en mede dankzij hen mij theorie gehaald!

Erg handige site!

Goeie voorbeelden zoals bij CBR examen. Heb non stop examens geoefend en ben daardoor in 1x geslaagd. Aanrader!

Super goed

520 Blaak