Geslaagd! Top!

Heel goed kunnen oefenen!

Mooie tentamen

Alleen te weinig examens

Goed geholpen

Had het verkeerde pakket gekocht en werd binnen een paar minuten overgezet naar het goede pakket.

Slecht systeem

Prima oefentoetsen, wel veel de zelfde vragen. Koop je een vode voor 24 uur, werkt tie maximaal 18uur. Beetje nep.

Ik ben er erg over te spreken

Ik vind de examens erg overzichtelijk, ook wanneer je je foute antwoorden kunt bekijken is dit erg duidelijk aangegeven waardoor het snel duidelijk wordt waar je fouten liggen.

veel geleerd in 1 week me A theorie gehaald

sss

ddd

Snelle nette klanten service had een probleem werd meteen opgelost top site!

Goede foto's.

Ik mis toch de wat ingewikkeldere foto's die ze bij het CBR gebruiken. Ik ben al een keer op geweest dus die weet ik nog. Die keer ben ik dus niet geslaagd, vandaar deze keer bij theorie.nl een poging ondernomen om de examens te oefenen, maar ze zijn toch niet helemaal wat het CBR doet. Jammer.

Duidelijk

Leerd makkelijk en is duidelijk

Toppie!!!!!

Heel tevreden met de uitgebreide uitleg op deze site. Vandaag geslaagd en heb alleen dit gebruikt. Heel blij mee dus toppie!!!

Prima examens ben geslaagd

Uitegbreid kunnen oefenen. Heel goede examens.

Heel veel vragen bij mijn theorie examen...

Heel veel vragen bij mijn theorie examen die niet bij de oefentoetsen stonden, was de 20 euro niet waard!

Makkelijk om mee te oefenen

Het is fijn om na de toets de fouten opnieuw te kunnen doornemen.

te weinig theorie.

te veel herhaling van bepaalde vragen en is niet te vergelijken met de vragen in de toets van het cbr. ik raad deze site sterk af.

Duidelijk!

Ik ben in 1 keer geslaagd en ik ben niet nederlands! Engelse ondertitels en duidelijke manier van lesgeven hebben heel veel geholpen! Bedankt!

Geslaagd

Helemaal top en superblij.

Topsite voor een goede oefening voor het echte theorie-examen

Goede oefening. Lijkt sterk opbhet echte examen. Handige website

Geweldig, ik werd top geholpen!

Ik had wat problemen maar na een keer bellen was alles gelijk opgelost met de hulp van onze Tjerk!

Theorie.nl de site om je theorie examen te halen!

Geweldige examens samengesteld. Je hebt niet alleen veel oefenstof maar de service is ook gewoon top. Ik had per ongeluk een verkeerd examen gekocht en in de avond uren binnen enkele minuten werd dit gewoon omgezet naar het juiste examen. Door de leerstof die ik heb geleerd door theorie.nl ben ik in 1x geslaagd ! Kan niet anders zeggen dat het een top site is met een geweldige service.

Makkelijk

Ziet er netjes en professioneel uit. Komen zeker meerdere examen vragen in

Geslaagd

De eerste keer geslaagd en heel erg blij. Heb heel veel kunnen oefenen en vond het erg prettig.

Duur maar wel handig

Best prijzig een dienst die ook door anderen wordt geboden. Heb 3 van dit soort aanbieders geprobeerd. Deze is de duurste en minst actuele.

Heel erg fijn

Ik had het gehoord van een vriend en vond t erg handig, en heb hierdoor mijn theorie examen ook gehaald. De vragen komen heel goed overeen met de toetsvragen.

Werkt goed!

Heel fijn dat de uitleg er per vraag bij staat bij de beoordeling, zo kun je precies zien wat je fout hebt gedaan en waarom, en hoe het anders moet.

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA