Goede klantenservice

Netjes behandeld had wat vragen over het examen. Netjes afgehandeld. Examens hebben goede uitleg bij foute antwoorden. Vind persoonlijk dat er veel voorrang vragen inzitten. Verder zit het examen goed in elkaar

Goed geholpen

Veel goede oefeningen, vooral veel verschillende over wie voorrang krijgt, dus dat was chill om te kunnen oefenen en daardoor waren die vragen bij het examen heel makkelijk. Wat wel jammer was, was dat ik vragen kreeg die ik niet heb teruggezien in het examen, dus voor sommige vragen was ik ook niet genoeg voorbereid. Ik vond het wel zeker de prijs waard;)

NODIG

Zonder was ik zeker weten gezakt

Theorie-examen motor behaald

Niet alles komt er in voor maar je leert een heleboel.

Fijne oefenstof. Wat ik jammer vind is dat er bij een fout antwoord geen uitleg word gegeven. Hierdoor weet ik niet waarom het fout was en wat dan wel goed is. Moet dan vaak gokken

Ik ben geslaagd

Maandag na de corona gelukkig kunnen boeken voor vandaag en ik ben geslaagd mede dankzij het oefenen de hele week op deze website. Aanrader voor iedereen.

Examens zijn niet actueel

CBR examen vraagt hele andere vragen als de examens van jullie.. Ik ben ook helaas gezakt.. terwijl ik met uw examens achter elkaar was geslaagd..

Doet wat het moet doen

Heerlijke manier van oefenen voor het echte examen. Veel van geleerd.

Ik heb er een goede ervaring aan over gehouden

Goede doch moeilijke opgaves. Verder hele goede klantenservice, mag ook weeens gezegd worden. Ging iets mis en ik werd super geholpen, chapeau!

Veel oefenmateriaal

Veel oefenexamens met goede uitleg om het antwoord te begrijpen. Soms wel jammer dat bepaalde vragen/verkeerssituaties een aantal keer herhaald worden binnen de verschillende examens. Bij de antwoorden zou ik het ook prettiger vinden om kennis en inzicht apart te zien. Voor de rest helemaal prima!

ik heb geen ervaring

oefenen voor het theory examen

Super, fantastisch!

Heel veel geleerd, hele goede uitleg. De vragen waren niet altijd even makkelijk maar door de uitleg begreep ik het. Heel handig dat je met de code meteen kan oefenen zonder je te registeren. De beste klantenservice. Kon door omstandigheden een dag niet oefenen en ik kreeg meteen een dag erbij.

Gebruikersvriendelijk en uitgebreid!

Representatieve tests, goede uitleg, duidelijke plaatjes en veel materiaal om te oefenen. Niet te vergeten: uitstekende service.

Top en heel blij.

Precies wat ik ervan had verwacht! Nu hopelijk snel mijn examen doen en halen.

Examens kunnen beter.

Dezelfde vragen en foto's worden vaak herhaald in de verschillende examens, wat op een gegeven moment gewoon vervelend wordt. Het is ook vervelend dat je niet terug kunt naar een eerdere vraag als je later twijfelt. Dit kan wél bij het echte theorie-examen. Verder is er wel een relatief groot aanbod examens, wat fijn is. Ook is de feedback bij de vragen heel goed en uitgebreid. Desondanks weet ik niet of ik theorie.nl zou aanbevelen. Ik heb ook eerder een theoriepakket bij de ANWB gehad, daar waren de examens wel echt een stuk beter.

Erg goed en heel veel geleerd.

Hele uitgebreide uitleg en veel vragen.

Veel dezelfde vragen die terugkomen

Als je meerdere examens gemaakt hebt, komen vaak dezelfde vragen weer terug

Geslaagd voor het examen, erg blij

Makkelijk in gebruik Veel vragen Uitgebreide uitleg Super klantenservice

Valt een enorme verbetering te behalen,

Beste lezers, Onlangs heb ik mijn motor theorie geoefend via jullie, helaas ben ik gezakt. Ik heb 25/30 examens gemaakt via jullie de laatste 15/20 met minder dan 6 fout dus geslaagd. Echter ben ik toch gezakt met 9 fout. Bij het cbr heb ik ongeveer de helft van de vragen met gezond verstand beantwoord en met de kennis van mijn auto theorie examen. Daarom kan ik wel stellen dat deze methode niet volledig is. En raad ik het ook zeker niet aan. Je zal er uiteraard iets van opsteken maar denk dat de meeste mensen hier niet op zitten te wachten! Groeten koen

Goede ervaring ondanks ik niet geslaagd ben

De code werkte en je kon genoeg examens oefenen. Alleen bij het nakijken van de examens kan je niet de onderdelen : gevaar herkenning, kennis en inzicht zien. Je hebt andere onderwerpen waarop je beoordeeld wordt. Maar mooie site

Leerzaam

Het leert heel makkelijk doordat je later uitgebreid uitleg krijgt bij de antwoorden. Ook fijn dat je het met tijd kunt oefenen. Wat mij alleen opviel bij het gevaarherkenning onderdeel is dat de antwoorden elkaar soms tegenspreken. Waarbij een situatie dan hetzelfde is maar het een ander antwoord juist is. Dit oefent wat vervelend en nu snap ik nog steeds niet wat nou correct is

Geslaagd

Makkelijk manier van leren.

Handige, makkelijke site

Handig en makkelijk, maar het zou nog handiger zijn als deze site, naast oefenexamens, ook daadwerkelijk een leeromgeving kan zijn voor de theoriestof.

Variërend en goede feedback

Ik heb veel kunnen oefenen met Theorie.nl en heeft mij goed inzicht gebracht voor mijn theorie examen. Wat ik het fijnste vond aan theorie.nl is dat als je een oefenexamen had gemaakt dat je alle antwoorden nog kon nakijken. Als je het antwoord fout kon je dus nog een keer terug kijken en stond er uitleg bij waarom het juiste antwoord juist is. Deze was heel uitgebreid, waar ik persoonlijk veel van leerde. Deze site is zeker aan te raden!

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA