Intensief geoefend maar de opbouw van het examen is niet eens conform de CBR examens. Verwarrend, pas eens aan!
Ik heb onbeperkt geoefend. Goede uitleg veel examens om veel te leren!!
Hele week geleerd en extra geoefend en gehaald. Erg blij en kan deze site erg aanbevelen.
Goede uitleg, maar elk examen had de zelfde vragen. Niet genoeg variatie waardoor je uiteindelijk niet alles weet.
Goed veel vragen en een goede website Prima net als een echt examen
Ik heb veel van deze site geleerd. Je kan ook timers bij de vragen aanzetten waardoor je snel leert nadenken, dit bespaart je veel tijd op het examen.
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb veel van deze methode geleerd maar ook veel niet wat wel van essentieel belang is op het theorie examen. Veel vragen zijn in deze methode niet behandeld en dat heeft mij op het examen de kop gekost.
Goede en realistische examens, uitleg is ook erg goed! Al met al een fijne aanvulling voor het oefenen van je theorie! In één keer geslaagd!
Brommer examens waren goed in orde en leken precies op het echte examen. In één keer geslaagd
prima site om mee te oefenen
Ursprüngliche Bewertung
deze site geeft vergeleken met andere sites zeer slechte info en andere sites stellen vele betere oefenexamens vergeleken met het echte examens, ook krijg je een veel beter overzicht wat betreft uitkomsten, echt n bagger site joehoe
Een goede klantenservice aangeboden gekregen en opzoek gegaan naar oplossingen. Waardeer het!
Ursprüngliche Bewertung
Ik soms uren niet oefenen omdat mij code zogenaamd in gebruik was. Dit is me overigens al 3x voorgekomen in 2 weken tijd,. Heb klantenservice gemaild en tot de dag van vandaag geen email terug ontvangen. Op het moment kan er weer niet op met mij gekochte code.
ik had al wel veel in het theorie boek gekeken alleen nooit echt een oefen examen gedaan en evengoed leer je dan nog dingen die gevraagd kunnen worden en ook de vraag stelling, dat je duidelijk moet lezen wat de vraag nou echt is.
Heb 2 weken intensief geoefend en blij dat ik het examen heb gehaald. Ik vond de vragen niet makkelijk maar gelukkig zat er bij elke vraag een duidelijk uitleg. Ik had s'avonds laat een vraag en binnen 5 minuten kreeg ik al een bericht terug. Kan deze site dan ook gerust aanbevelen.
De vragen zijn volgend een oude vraagstelling.
Na het eerste pakket nogmaals een weekpakket aangeschaft. Dat verliep niet helemaal goed maar dat heeft Theorie.nl fantastisch opgelost. Wat een service....nu hopen dat ze slaagt aanstaande vrijdag.
Geweldig. Je leert hier alles van. Duidelijke uitleg er bij. Zeer aan te bevelen.
Snelle service en goede examens
Ursprüngliche Bewertung
Let op welke code je koopt. De wegsite maakt onderscheid tussen motor, auto of scooter. Je code is niet voor alle examens te gebruiken. Als je belt kunnen ze weinig doen en zeggen ze je te mailen...
Wat mij betreft de beste manier om te oefenen. Ik heb op meerdere websites oefeningen gedaan maar deze waren voor mij de allerbeste. Werkt snel en goed en heeft uitgebreide uitleg bij alle vragen. Ga zo door.
Hele goede examens om mee geoefend te hebben en kan het iedereen aanraden
Door het vele oefenen van de moeilijke vragen ben ik geslaagd. Gelukkig bij elke vraag een uitgebreide uitleg. Daarnaast redelijk goedkoop en snelle service toen ik een vraag had.
Heb 2 weken lang alle examen en willekeurige examen geoefend, maar op het CBR is de indeling helemaal anders en de vragen komen ook bijna niet terug in de oefenexamens
goed maar teveel kruispunt vragen. in de oefen toetsen kwamen er ongeveer 20/25 kruispunt vragen in. ik heb gister theorie examen gedaan voor de scooter en er kwamen maar 3 kruispunt vragen in! de oefen toetsen hebben me wel goed geholpen want ben in 1 keer geslaagd met 4 fout!
ik ben heel goed gehoelpen
Goede leer methode. Werkt ook goed
Voor inzicht trainen erg handig, voor kennis bent u elders beter af.
Ursprüngliche Bewertung
Deze examens zijn heel leuk n aardig, maar het stelt compleet andere vragen dan het cbr examen. Bovendien heb je bij de verschillende examens hier in vrijwel elk examen dezelfde vragen die terug komen, zoveel voor diversiteit. Raad het niet aan.
Werkt heel prettig, je hebt de mogelijkheid om al je fouten met uitleg te bekijken en om examens opnieuw te maken. Het enige nadeel is dat je bij de 45 normale vragen niet terug kan klikken, terwijl dat tijdens het examen wel mag. Als je je dus bij een vraag bedenkt kan je niet de vraag opnieuw invullen.
520 Blaak
Rotterdam 3011 TA