Eindelijk mijn theorie gehaald

Ik had een vraag en binnen 5 minuten kreeg ik al bericht. Hele fijne website en je kan meteen oefenen. Vragen waren wel moeilijk maar door de goede uitleg heb ik veel geleerd. Kan deze dan ook gerust aanraden.

Beste onder de slechtsen

De examen codes per pakket zijn onduidelijk. Toen ik rijexamen videos pakket bestelde dacht ik dat dit onderdeel van de auto pakket was, niet dus. Ook heb ik vragen in de theorie verkeerd die wel goed moeten zijn (vooral bij gevaarherkenning). Vanwege foto's is het vaak niet duidelijk of een bewegend object wel of niet wat gaat doen waar je op anticipeert met remmen, gas loslaten of niets. Onprettig. Ondanks dat zijn ze nog beter dan alle concurrenten.

Super fijn

Was de eerste keer gezakt voor auto theorie. Daarna gaan oefenen met theorie.nl en geslaagd. Veel en fijne oefen examens.

Super fijn om te oefenen!

Ik leerde het via deze site super goed het ging super fijn. En snel echt een spoedcursus!

Helemaal blij

Eerste keer gezakt voor m’n motortheorie. Toen jullie site gevonden. Heerlijk op het strand op m’n telefoon hele dag liggen oefenen. Tip, neem powerbank mee :). En...... geslaagd! Mede zeker dank zij jullie site. Dankjewel!!!! Peter

Prima site

Met voldoende oefening heb je een grote kans om het examen te halen!

Zonder theorie.nl had ik het niet gered!

De examens van theorie.nl komen zeer goed overeen met de echte theorie-examens. Door het oefenen met de examens leer je veel meer dan uit een boek, want dan beklijft het beter. Zonder had ik het niet gered. Zeker een aanrader!

Fijne ervaring maar ging erg snel

Fijne cursus, alles werd besproken alleen op een tempo wat ik net aan bij kon houden en de mensen achter mij eigenlijk niet. Het is lastig om aan te geven als iets te snel gaat om dat daar ook niet om gevraagd werd. Meer vragen om herhaling wanneer dat nodig is zou ik in ieder geval op prijs stellen.

Leuk programma om mee te oefenen, maar komt totaal niet overeen met het CBR examen

Oefentoetsen (motor) lijken teveel op elkaar. Daarbij gaan er teveel vragen over voorrang en zijn er te weinig kennisvragen. Ik had er niet veel aan met mijn examen.

slecht

de helft wat in het boek en examen voor komt komt niet in het echt cbr examen voor

Het heeft erg goed geholpen als voorbereiding

Ik heb alle oefen examens gemaakt en het is erg handig om te testen hoeveel je weet. Als je een vraag krijgt van een kruispunt kan je vaak niet goed zien of aan de overkant wel of geen borden staan, waardoor je verkeerd antwoord kan geven. Ook over de vraag met de verkeerslichten en de tram kan je niet zien of weten of het verkeerslicht bij de tram ook op groen staat. Verder erg tevreden!

Goed voor last minute check

Veel examens, daardoor goede voorbereiding

Ik heb vandaag mijn theorie in 1x behaald en ik mede dankzij jullie site! ik vond de examens van een hoog niveau waardoor het theorie examen achteraf mee viel. De examens zijn goed en duidelijk maar wel moeilijker dan het echte theorie examen! maar hierdoor had ik het wel overschat en viel het achteraf reuze mee!

Teveel dezelfde vragen

Ik heb ongeveer 15 examens gemaakt en elk examen leek op elkaar, zeer weinig vraag variatie.

De oefenexamens waren heel nuttig en je vormt er een beeld bij van hoe de vragen gesteld worden.

Prima, maar te veel herhaling

Voor een goede prijs veel examens om te oefenen. Helaas komen sommige vragen wel heel vaak terug en worden ze hergebruikt, terwijl andere nogal op elkaar lijken. Verder gewoon goed.

Voldoende oefenmateriaal en in het algemeen een goede terugkoppeling bij verkeerde antwoorden. Met goede uitleg. Foto's zijn ook goed, zeker, als je goed kijkt!

Ik leer hier veel van,een goede uitleg bij foute antwoorden,goede voorbereiding op het echte examen

Voldoende

Vaak zijn de foto's wat onduidelijk

Een erg efficiënte en fijne manier om theorie te leren.

De oefenexamens waren erg handig en het was fijn om mee te werken. Soms waren de vragen wel een beetje onduidelijk, omdat je bij sommige foto's de situatie niet goed kon zien.

heel erg goed

je krijgt waar voor je geld

Werkt Top!

Duidelijke uitleg bij vragen die je fout heb!

fantastsich

heb het examen in een keer met alleen 2 fouten op gevaren herkenning gehaald!

Prima basis, maar niet genoeg voorbereidend op het examen

De examens waren prima, werkten goed en leken qua opzet veel op het echte examen. Echter was het echte examen een stuk anders. Bij gevaarherkenning moet je ineens ook letten op de richtingaanwijzer en de achterruit spiegel terwijl dat in deze oefenexamens niet zo was. Ook werden er bij de kennis en inzicht vragen hele andere soorten vragen gesteld. Kortom, gebruik dit als een extra hulpmiddel en niet als je basis leermethode

Een super ervaring!

Ik ben dankzij jullie voor minder dan 9 euro geslaagd eergisteren! Ik heb geen boek gehad alleen heb ik een avondje met jullie website geoefend. En de volgende dag geslaagd! Ontzettend bedankt. Mvg, Justin

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA