Pluspunten

Geeft een realistisch beeld over hoe een theorie examen eruit ziet.

Pluspunten

Fijne toetsen met uitleg bij foutieve vragen. Mijn theorie is binnen!

Pluspunten

Goede terugkoppeling over de gemaakte examens met heldere uitleg

Bij de terugkoppeling de mogelijke antwoorden allemaal benoemen ipv alleen het foute en goede antwoord

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel examens

Meer uitleg geven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie vragen

Beter laten lijken op de echte CBR vragen en meerdere kruispunten enzo laten zien en niet steeds dezelfde

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

relatief goedkoop voor wat je allemaal krijgt

er word gezegd dat de vragen exact hetzelfde soort zijn als op het examen, maar bij gevaarherkenning op het examen staan er ook richtingaanwijzer en achteruitkijkspiegel bij, bij het oefenmateriaal niet. Hierdoor was ik daar niet op voorbereid dat ik dat zou krijgen op het examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke examens, positieve uitleg

Er zit een vraag in over het slepen van auto's en motoren. Of dat mag. Op het plaatje staat er dan een sleepkabel bij. Dat mag niet. Maar volgens jullie uitleg wel. Echter mag je alleen nog met een trekstang nu iemand slepen.

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld En goede duidelijke uitleg veel geslaagden op mijn examendag.

Pluspunten

Heel fijn kunnen oefenen, goede uitleg Niet duur Snelle klantenservice Mede door deze site geslaagd voor het examen

Pluspunten

Duidelijke uitleg bij de fouten die ik maak. En duidelijke plaatjes

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel examens

Na meerdere examens voor de motor gemaakt te hebben en geslaagd te zijn geweest, mijn theorie niet gehaald. Veel vragen met gelijkwaardig kruispunt en weinig technische aspecten over de motor, gevaarsherkenning (inhalen, snelweg etc.). Na mijn examen heb ik meteen een examen gemaakt van theorie.nl en hier was ik wel geslaagd. Het is inderdaad prima oefenmateriaal maar niet represenatief.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben geslaagd! De site is overzichtelijk, werkt prima, maar de vragen sluiten niet goed aan op het cbr examen. Ondanks dat het geen goede afspiegeling geeft van het cbr examen, geven de oefenexamen wel een sterke basis voor het eigen maken van de vereiste theorie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel goede examen om te oefenen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Je leert troep

Pluspunten

Was al drie keer gezakt totdat ik op deze website kwam. Ik heb hier alle examens vaak gedaan en ben gisteren geslaagd! Bedankt!! Ik ga met dit lekkere weer eindelijk motor rijden!

Pluspunten

top om zo te kunnen oefenen. ik ben vanochtend geslaagd.

Pluspunten

Het is er duidelijk aangegeven!

Pluspunten

Steeds dezelfde vragen. Bij gevaarherkenning wisselt het antwoord van remmen en gas loslaten steeds, terwijl dezelfde uitleg gegeven wordt. Zeker anders dan CBR examen.

Pluspunten

Ik heb een dag hierop geoefend en ben eindelijk geslaagd!!!! Heel erg bedankt

Pluspunten

Gemakkelijk te gebruiken en komt ook goed overeen met het echte theorie-examen.

In de oefenexamens wordt veel gevraagd naar de reactieafstand, remafstand en stopafstand. Dit komt echter nauwelijks voor bij de theorie examens van het Cbr.

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA