Pluspunten

Veel examens en goede vragen om mee te oefenen

Gevaarherkenning kunnen oefenen zonder tijd.

Pluspunten

Er word goed uitgelegd na elke vraag waarom het zo is en je kan zelf bepalen of je met of zonder tijd doet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb een hele week geoefend met jullie examenvragen. Vragen komen totaal niet overeen met het CBR examen MotorA. Was de eerste keer dan ook gezakt. Bij een andere aanbieder examens gekocht die veel beter aansloten bij het examen. Nu wel geslaagd. Ik zou deze site in ieder geval voor de motor niet aanraden

Pluspunten

Ik vond het fijn dat ik zowel op mijn telefoon als ipad makkelijk kon oefenen met veel examens. Ben geslaagd door jullie dus bedankt.

Kan altijd beter natuurlijk maar voor mij was dit top

Pluspunten

Goede manier om de theorie te oefenen. Lekker veel vragen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Totaal niet vergelijkbaar met CBR motor examen. 90% van de vragen zijn het gelijkwaardige kruispunt en na 14 geslaagde examens op Theorie.nl nog steeds gezakt voor het CBR. Pure tijd en geldverspilling!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel examens, de vragen die wél voorkomen in het examen van het cbr zijn goed en duidelijk gesteld.

Echter missen er een hele hoop kennisvragen bij het motor gedeelte (Rijbewijs A). Veel van de regelgeving en motorspecifieke vragen worden niet gesteld op Theorie.nl. Het daadwerkelijke examen bestaat niet voor 60% uit voorrangsoefeningen, zoals de examens op Theorie.nl. Mocht U gebruik willen maken van deze site voor het motortheorie-examen, vergeet dan niet alsnog een boek aan te schaffen.. anders geef ik U een lage kans van slagen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel examens

Kreeg geen email met code. Gelukkig had foto gemaakt van t scherm met de code.

Pluspunten

Echt een goede leerschool richting het scooter theorie examen .

Zo door gaan . Perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt een goed inzicht van het examen en kunt goed oefenen

Heb ik niet

Pluspunten

Gewoon prima examens om te oefenen voor een prima prijs. Ik ben er vanmiddag door geslaagd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er zijn veel examens die je kan oefenen. Dat lukt ook prima binnen een dag, en het 24 uur pakket is best goedkoop. De website is duidelijk en overzichtelijk.

Het zou goed zijn als er meer verschillende vragen beschikbaar komen. Soms kreeg ik een bepaalde vraag in 3 verschillende examens. Verder heb ik geen verbeterpunten.

Pluspunten

- lijkt erg op het echte examen - veel vragen - duidelijke uitleg waarom iets fout/goed is

- bij sommige afbeeldingen bij gevaarherkenning die bijna hetzelfde zijn staat bij de ene gas loslaten en bij de ander remmen met exact dezelfde uitleg - bij de vraag of je de gevarendriehoek bij je meot hebben is het antwoord nee maar staat er bij dat je wel verplicht bent hem te gebruiken dus dat spreekt elkaar nogal tegen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een heel fijn en duidelijk programma. Ook is het heel fijn dat je hele examens kan oefenen en daar meteen feedback op krijgt.

In je theorieexamen komen bij gevaarherkenning ook vragen over de onvoorspelbaarheid van kinderen. Zo zie je bijvoorbeeld een bal liggen of een kind tussen de auto's staan. Deze vragen miste ik bij het oefenen voor mijn theorie.

Pluspunten

1. Goede examens 2. Verschillende soorten vragen die verkeerssituaties van alle kanten belichten.

Een abonnement van 1, 2 en misschien 3 dagen aanbieden. Er worden nu alleen een abonnementen van 1 dag, een week of twee weken aangeboden maar ik kwam pas 3 dagen voor mijn theorie-examen achter deze site. Om dan een abonnement van 1 week te nemen is dan weer teveel en 1 dag weer te weinig. Dus het zou fijn zijn (denk ik ook voor anderen) om abonnementen te hebben van 2 dagen en misschien ook 3 dagen.

Pluspunten

Goede oefen toetsen

Niet zo snel als het gezegt word

Pluspunten

Er zijn veel oefentoetsen

Pluspunten

Super Goed

Super Goed

Pluspunten

Duidelijke en nette site, met examens die veel lijken op die van het CBR.

Pluspunten

Eindelijk geslaagd. Moeilijke vragen en goede uitleg. Werk okk erg makkelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helemaal niks, er komt maar slechts een klein deel van de vragen in voor, door de rest van de vragen/theorie die je hier mist zak je gewoon

Meer vragen en meer theorie

Pluspunten

Superfijne manier van oefenen. Heel de week geoefend, vandaag bij het CBR geweest en ik ben geslaagd! Nu nog praktijk maar bedankt!!!

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA