2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel vragen waren ok

In 2 toetsen staat dezelfde vraag met een amder goed antwoord en heel veel woord niet behandeld werk er aan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel examens met veel uitleg.

Sommige vragen zijn niet helemaal helder. Bijvoorbeeld in examen 21 wordt er een vraag gesteld over de Maxi Cosi in de auto. Bij een plaatje met daarop een Maxi Cosi die op de bijrijdersstoel staat krijg je de vraag: "Mag de maxi cosy zo vervoerd worden" Het antwoord is: "Ja, dat is toegestaan, mits het stoeltje goed is vastgezet met de gordel en de airbag van de passagiersstoel uitgeschakeld is." Echter had ik nee beantwoord omdat ik zag dat de Maxi Cosi niet bevestigd was. Zo heb ik nog enkele meer onduidelijk vragen gevonden. Bijvoorbeeld een plaatje waar op je 2 auto's en een fietser op de weg ziet staan zonder aanwijzing waar ze heen gaan maar wel met de vraag, wie gaat er als eerst.

Pluspunten

Ben dit weekend begonnen met leren voor mijn motor theorie op deze website en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de examens. Ik denk dat ik dit wel ga halen op deze manier. Over twee weken examen bij het CBR dus dan weten we meer.

Pluspunten

echt fijne manier om de theorie te oefenen. heb een week geoefend hier en heb vanmiddag mijn examen gehaadl. dank je wel!

Pluspunten

Veel aan gehad dus raad dit aan iedereen aan in de klas

Pluspunten

Gelukkig geslaagd. Op het laatste moment nog veel kunnen oefenen. Veel van geleerd.

Pluspunten

genoeg uitgebreide toetsen

slechte beoordeling van de gevarenherkenning

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een fijne manier van online leren. Komt mede omdat ik zelf niet echt snel het boek zou pakken

Alles eenmalig te doen(hoofdstuk lezen en toets maken). Soms als je dan wat wilt overlezen is dit niet mogelijk. Graag zou ik dit nog verbetert willen zien.

Pluspunten

Leek op echte examen, veel oefenvragen

Pluspunten

- elk examen heeft variërende vragen zodat je goed voorbereid wordt op je examen - vragen worden duidelijk gesteld - wanneer je een vraag fout hebt krijg je aan het einde een uitgebreide uitleg waarin het goede antwoord staat

- de vragen met betrekking tot gevarenherkenning zijn niet altijd even eerlijk. Soms is het goede antwoord 'remmen' en bij een andere vraag waarbij de situatie precies hetzelfde is is het goede antwoord 'gas loslaten'. - site is af en toe wat traag

Pluspunten

Ik kom gelijk aan de slag met theorie examens oefenen, ik had onbeperkte toegang tot de examens voor 24 uur (goedkoper dan andere websites). De examens waren ook fijn, je kon overzichtelijk zien welke fouten je had gemaakt.

Het zou fijner zijn als je bij de theorie examens er ook voor kon kiezen om alleen gevaarherkenning te oefenen of alleen theorie

Antwoorden kloppen niet. Vragen zijn niet vergelijkbaar met CBR vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede indeling, over het algemeen overeenkomstig met CBR examen

Minder van dezelfde vragen in verschillende oefenexamens, achteruitkijkspiegel bij gevaarherkenning

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

niks

de oefenexamens enigszins op het echte examen laten lijken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede marketing

Examens lijken totaal niet op het CBR examen. De foto's zijn anders en onoverzichtelijk. In de examens komen heel vaak dezelfde soort vragen voor (wie mag eerst, wie mag laatst etc.). Ik raad deze theorie oefen website niet aan. (Motor A theorie)

Pluspunten

Duidelijk Handig Werkt snel

Vragen terug kunnen bekijken zoals bij het examen

Pluspunten

Werkt super!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Heel handig, moet goed leren voor mijn theorie examen. Deze site vind ik tot nu toe de beste

Misschien bij de foute vragen, uit leg er bij zetten waarom het fout is

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed uitleh

Niet echt laten zien wat je moet verbeteren. Wat je extra moet leren. Niet echt alle kennisvragen geoefend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

handelen klachten op een nette manier af.

tijdens het officiele examen is er geen enkele vraag teruggekomen die ik in de toetsen heb gehad. Examenvragen hebben dus weinig zin.

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA