Pluspunten

Hele goede duidelijke uitleg, over waarom iets goed is of fout. Heel makkelijk in de omgang en een goede prijs. Ben geslaagd voor het officiele examen!!

Omdat het examen uit 2 delen bestaat is het wel handig om aan te geven of je voor 1 van de delen wel bent geslaagd, dit was lastig om terug te zien. Ook zag ik soms dat het antwoord fout was maar wel de goede antwoorden erbij.

Pluspunten

Superfijne oefening voor gevaarherkenning, vragen lijken redelijk op het echte examen.

Het algemene deel zou opnieuw bekeken moeten kunnen worden, zoals in het echte examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel toetsen, goede prijs

Meer variatie

Pluspunten

- Veel verschillende examens - Goede duidelijke en diverse vragen - Representatief voor het echte examen - Fijn dat inzichtelijk wordt in welke categorieën je hoeveel vragen goed hebt

- Bij voorrangsvragen kon de uitleg wat duidelijker - Het zou fijn zijn als je de foto van de vraag tegelijk met de uitleg kan zien (nu kan je alleen de foto vergroot bekijken)

Pluspunten

Goede instructeur, duidelijk uitgelegd en daardoor ben ik geslaagd

Tijden niet korter dan 2 dagen van tevoren nog wijzigen

Pluspunten

Veel fijner leren dan de boeken die mijn ouders voor mij hadden gekocht. Goede uitleg en lekker veel examens.

Pluspunten

Ik ben geslaagd door jullie dus ik raad dit iedereen aan!!!

Pluspunten

Goede examens en relaxed manier van oefenen

Pluspunten

Vee examens goede uitleg. Erg leerzaam en ben nu goed voorbereid.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Theorie verwerken voor oefenexamens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg bij de vragen die niet goed worden gemaakt

Voor mijn gevoel zouden er meer soorten vragen gesteld kunnen worden en wat meer andere kruispunten als voorbeeld gebruikt kunnen worden omdat ik denk dat je zo beter kunt oefenen met verschillende kruispunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn uitleg van foute

Jammer dat je niet terug kan komen als je perongelijk op weg druk scherm drukt

Pluspunten

Duidelijke site Goede toetsing 2x in 1e keer geslaagd voor theorie (scooter en auto)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel fijn kunnen oefenen. Wat ik relaxed vond is dat ik zowel op mijn telefoon en computer de examens kon oefenen. Ik ben inmiddels geslaagd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie site.

de vragen mogen wel wat gevarieerder en representatiever voor het daadwerkelijke theorie examen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het sluit niet goed aan bij het theorie examen van het CBR

Pluspunten

Overeenkomend met het therie examen. Uitgebreide fouten analyse.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk goedkoop voor het aantal examens vergeleken met andere sites.

Foto kwaliteit is heel slecht, soms zijn borden en tekens op de weg niet te zien, maar die blijken in het antwoord dan belangrijk. Uitleg is sowieso niet altijd duidelijk en soms tegenstrijdig met andere vragen. Ontzettend veel herhaling in de verschillende examens. Leuk dat je er zoveel hebt maar als je steeds dezelfde vragen hebt maakt dat ook niet uit. Geen binnenspiegel in de gevaarherkenning vragen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede vragen

Achteruit kijk spiegel bij gevaarherkenning, duidelijkere plaatjes.

Pluspunten

verschillende soorten examens met variatie in vragen, site werkt ook goed, je krijgt uitleg met wat je gout hebt gedaan dat is altijd heel fijn

ik kan op mijn laptop met touch screen niet slepen qua de sleep vragen

Pluspunten

Helemaal prima

Pluspunten

Voor weinig geld, erg veel toetsen kunnen maken. De toetsen zitten goed in elkaar en je kan aan het einde ook goed zien wat je goed en fout hebt gedaan. Door Theorie.nl heb ik goed kunnen oefenen en heb ik mijn examen in één keer gehaald.

Ik kreeg wel aardig wat vragen op mijn echte examen, die ik in de toetsen (1 t/m 18) niet ben tegen gekomen

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA