Pluspunten

In 1 woord geweldig. Ik ben geslaagd!!! Yes!!!!

Pluspunten

heb niks te zeggen deze site om theorie te oefenen is perfect door deze site heb ik mijn theorie examen in 1 keer gehaald top dankjewel

Niks moet verbeterd worden alles is perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg wat makkelijk te onthouden is.

Pluspunten

Niets op aan te merken. Gewoon prima website dus tevreden

Helemaal niets

Pluspunten

Heb vandaag mijn motor examen gedaan en ik ben geslaagd met maar 1 fout. Heb veel aan deze website gehad. Dank!!!!!

Pluspunten

Veel verschillende examens kunnen oefenen. Prima site dit!

Pluspunten

erg fijne manier van theorie oefenen en lijkt veel op het echte theorie examen van het cbr

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt inderdaad goed op zowel desktop als tablet (iPad) zoals beschreven op de website. Werking is vergelijkbaar met het echte CBR examen en daarmee dus een goede voorbereiding. Ik ben mede door Theorie.nl vandaag geslaagd voor mijn Theorie examen motor met 0 fouten.

De vragen in de oefenexamens gaan voor 20% over het berekenen van de stopafstand of een gedeelde daarvan en het berekenen van de volgafstand. 70% over voorrang op kruispunten en 10% overige theorie vragen. De vraagstelling is absoluut niet divers waardoor het doornemen van een goed theorieboek noodzakelijk blijft. Er zijn op het moment van schrijven 30 oefenexamens beschikbaar maar vragen worden veelvuldig dubbel gebruikt en let op, de oefenexamens zijn ook niet geheel foutloos!

Pluspunten

Ik ben gisteren geslaagd voor mijn theorie na hier veel geoefend te hebben. Dank theorie.nl!

Pluspunten

Veel oefenexamens, goede uitleg bij elke vraag en heel leerzaam om extra te oefenen. Ik heb er veel van geleerd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

veel verschillende vragen

het examen lijkt totaal niet op het echte examen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je hebt je code snel

De vragen / voorbeelden zijn duidelijk anders dan bij het CBR. Je mist bijvoorbeeld in veel foto's je achteruitkijkspiegel en die kan essentieel zijn voor het te geven antwoord.

Pluspunten

Top service, dank! Niks op aan te merken veel geleerd goede uitleg.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Te veel geld voor wat je krijgt

Pluspunten

Heel veel aan gehad. Ik ben gisteren geslaagd voor mijn motor examen na veel oefenen op theorie nl.

- Ik kreeg geen vragen over remafstand/volgafstand/stopafstand/reactieafstand of andere berekeningen - Veel vragen over gehandicapten/slecht ter been etc. - Veel voorhang-vragen met voetgangers, die zitten niet in jullie examens. Wel geslaagd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Examen kan snel afgelegd worden

Bij veel vragen met foto waar de voorrang bepaald moeten worden zie ik dwarsliggende tegels/stenen. Het lijkt erop dat je een erf verlaat waarbij je voorlang moet verlenen aan de doorgaande weg met als gevolg veel van de vragen fout beantwoord worden.

Pluspunten

Geslaagd!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb geen positieve punten de toetsen zijn erg summier en ik mis een hoop vragen IK WIL MIJN GELD TERUG

Ik mis vragen met trams en vragen over de zijspan en de aanhanger ik heb daar maar 2 vragen van gezien verder mis ik bog vragen over de motor zelf Ik ben echt totaal niet te spreken of de toetsen voor je motor theorie

Pluspunten

de vragen lijken erg op het soort vragen van het CBR examen er wordt goed uitgelegd waarom je een vraag fout hebt, zodat je er iets van leert.

Pluspunten

goede service en correct behandeld

Pluspunten

Niks op aan te merken. Goede uitleg bij de vragen.

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA