1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Super slecht

Je kan overal veel beter en goedkoper oefenen. Helaas heb ik het te snel gekocht maar de vragen zijn super oud. Heb het net een uur gebruikt en een andere besteld

Pluspunten

Heel overzichtelijk, goede klantenservice en veel geoefend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geeft goede feedback over de antwoorden en lijkt op het echte examen

Sommige vragen in het 1e deel (wat doe je) leken bij verschillende oefenexamens hetzelfde maar hadden een ander antwoord?

Pluspunten

Fijne manier van oefenen, heldere vragen

Pluspunten

Heb op heel veel sites geoefend maar dit was voor mij de topper. Lekker veel vragen en heel fijne manier van oefenen. Lijkt erg op het echte examen bij het cbr.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Thoerieboek geheel uitgelezen. Vervolgens een pakket vragen gekocht voor mijn motortheorie online. De vragen blijven zich herhalen en na 3 examens weet je wat ze vragen. 80% is verkeersinzicht en totaal niet zoals het wordt gegeven. Examen leek er totaal niet op en ben niet tevreden met de manier waarop de vragen worden gesteld. Momenteel elders een pakket gekocht, daar is het vergelijkbaar met het echte examen. koop hier niets, ZONDE van je geld!

2 sterren: slechter dan verwacht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- de voorrang vragen (foto's) zijn erg onduidelijk, ze lijken ook totaal niet op de duidelijke foto's die in het echte examen voor komen. - bij het 2e gedeelte word er per vraag 20 seconden geteld, dit is in het echte examen ook niet zo, ik begrijp niet waarom dit hier wel word gedaan. In mijn geval werkt het erg op mijn zenuwen (andere zullen hier misschien totaal geen last van hebben).Normaal gesproken krijg je hier 23 minuten voor alle vragen. Je kunt in het echte examen dus wel gewoon rustig nadenken over je antwoord. - Foto's van allerlei soorten vragen vind ik over het algemeen erg onduidelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede website, duidelijke plaatjes en veel oefen materiaal.

Ik ervoer dat toen ik het echte CBR examen ging maken er teveel verschillen waren met de examens op deze site. Ik had 15 examens op de site achter elkaar gehaald maar was gezakt voor mijn officiële examen. Het gaf voor mij dus een vertekend beeld met teveel eenzijdige kennis. Helaas! Iedereen verder veel succes.

Pluspunten

Makkelijke en inzichtelijke manier om kennis te toetsen en waar nodig bij te schaven. Afbeeldingen en vraagstellingen komen overeen met die van het CBR theorie-examen.

Theorie.nl hanteert 20 seconden per regel- of inzichtvraag. Het CBR hanteert totaal 22 minuten om al deze 40 vragen te beantwoorden. Daarom 4,5 sterren.

Pluspunten

Super klantvriendelijk !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel examens

Gelijkwaardige kruispunten kloppen sommige examens niet.

Pluspunten

Goede uitleg

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De theorie is niet te vergelijken met het CBR theorie op de manier hoe de vragen gesteld worden.

Pluspunten

ik ben echt blij, en ik wil graag meer leren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lijkt erg op het examen

Jammer dat de 40 vragen steeds 20 seconden duren per vraag op het echte examen krijg je 22 min totaal. Dus zou fijn zijn als je dat zo zou kunnen leren. (Ik weet dat ik dat uit kan zetten)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel examens en veel verschillende vragen

De antwoorden die bij de vragen staan kloppen niet altijd.. voor 99% wel mr is toch nog zelf nakijken bij twijfels

Pluspunten

Super!! Gehaald en lekker veel kunnen oefenen.

Pluspunten

simpele site

nvt

Pluspunten

goede kwaliteit erg makkelijk te bedienen

Pluspunten

Makkelijk te begreipen. Goede uitleggen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij de proefexamens kloppen een aantal antwoorden duidelijk niet. Niet handig voor iemand die aan het oefenen is voor het theorie examen!!

Pluspunten

De beste website op dit gebied waar ik heb geoefend

Pluspunten

deze manier van examens leren heeft mij onwijs geholpen. als je theorie examen hebt moet je zeker hier gaan oefenen. ik ben in ieder geval geslaagd hierdoor

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA