Pluspunten

Super fijne manier van oefenen. Na de 1e keer zakken voor mijn theorie wilde ik het graag de tweede keer beter doen. Een week lang geoefend met deze website, alle mogelijk examens + heel veel willekeurige examens gedaan. In mijn examen vandaag kreeg ik een aantal vrijwel identieke vragen aan die ik hier had geoefend. Nu dan ook geslaagd. Heel erg blij dat ik hier gebruik van heb gemaakt. Fijne, overeenkomstige vragen, foto's enz. Aanrader !!

Kan niks bedenken! Echt top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ben erg ontevreden over deze oefenmateriaal. Dit zou ik echt niet aanschaffen mensen. Dit lijkt helemaal niet op de examen die je krijgt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede oefenexamens! eerste keer niet geslaagd, tweede keer met behulp van deze site wel.

Jammer dat er een tijdslimiet aan de theorie/inzicht vragen zit. Bij het officiële CBR examen is de tijdslimiet bij gevarenherkenning inderdaad 8 seconden. Dat is zeer goed dat dat hier ook is. Alleen bij het CBR heb je voor de overige 40 theorie/inzicht vragen in totaal 23 minuten de tijd en kan je zelf in je eigen tempo werken.

Pluspunten

Veel kunnen oefenen, super!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ok

voor de vragen heb je maar 20 sec dit is erg laag zet het op 30sec

Pluspunten

Het lijkt erg op het theorie examen bij het CBR en er zijn veel examens om mee te oefenen.

Pluspunten

overzichtelijke site Ziet er leuk uit Goede opbouw en overzichtelijke examens

Naast examens ook leerstof Bijvoorbeeld theorie boeken

Pluspunten

Vorige week eindelijk mijn examen gehaald. Heb veel en goed kunnen oefenen. Top!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Prima om te oefenen maar dit zijn niet examen nieuwste stijl waar je bij elkaar 30 minuten hebt en kan terugbladeren. Hier heb ik dus een stuk minder aan

Pluspunten

Goede theorie-examens waardoor ik ben geslaagd

Pluspunten

erg goed systeem om mee te oefenen

Pluspunten

Ik heb puur hierdoor mijn theorie examen behaald!!!

Pluspunten

Gister avond klein probleempje gehad maar in de vroege ochtend kon ik weer leren Succes gewenst via de telefoon Zeer tervreden nu dankjewel !

Nee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel en gemakkelijk

ik vond bij de autotheorielessen dat de feedback van je fouten wat beter kan en dat sommige redenen overdreven of niet logisch zijn.

Pluspunten

Het heeft me goed geholpen met mijn voorbereidingen.

In de twee keer dat ik mijn theorie heb geprobeerd kreeg ik veel vragen over gladheid en sneeuw (in de gevaarherkenning) hier heb ik met het oefenen bijna niks over gevonden

Pluspunten

Heel overzichtelijk en de examens lijken veel op de echte examens van het CBR.

Meer les filmpjes of leer bestanden zodat je ook echt kan leren inplaats van alleen examens maken. Ook jammer dat je de examen resultaten niet kan terugkijken als je eenmaal alles hebt weggeklikt. Zo kan ik niet terug kijken of er verbetering is in sommige onderdelen.

Pluspunten

leggen alles goed uit heb er veel van geleerd.

veel vragen kom je telkens opnieuw tegen

Pluspunten

Ben in 1 keer geslaagd voor mijn motor theorie dankzij deze website. Dikke 5 sterren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel examens aangeboden, goeie opties voor pakketten.

Te veel vragen die op elkaar lijken. Vaak hetzelfde plaatje maar dan met andere pijlen en richtingen. Niet vergelijkbaar met hoe ze het vragen op het CBR. Ik zou meer tekeningen doen, die ook overzichtelijker zijn. Ik herkende zelf ook veel plaatjes die uit Zoetermeer kwamen omdat ik daar woon, dus dat leidde ook af en dat ging van mijn tijd af. Het lijkt echt amper op de CBR examens en dus vind ik het geen goede oefening website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

voldoende materiaal om te oefenen

Meer kennisvragen ten opzichte van de voorrangsvragen

Pluspunten

goedkoop en veel verschillende vragen. top!

Pluspunten

Vind het erg fijn om hier te oefenen. Veel van geleerd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

gemakkelijk te gebruiken, goede site

vragen komen totaal niet overeen met de vragen van het echte examen

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA