Pluspunten

Lekker veel examenvragen. Veel aan gehad.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Diversiteit!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

top

Pluspunten

Het is een serieus bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk overzicht

Misschien iets minder de voorrang vragen. Is zeker 3/4e van 't examen.

Pluspunten

Groot aanbod en heeft zeker geholpen!

geen

Pluspunten

Snel geregeld en betaald veel opties om te oefenen vragen en manier van vragen komt overeen met het CBR geen onaangename verassingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Herzie de antwoorden, er zijn fouten gespot.

Pluspunten

Ik heb op meerdere sites geoefend en hier heb ik het meeste kunnen leren voor mijn gevoel. Veel examenvragen en met name de voorrangsvragen heb ik hier heel goed kunnen oefenen. Ik woon in Amsterdam en heb alle video's al kunne zien van de routes. Ik ben tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kan er je theorie goed mee oefenen

Meer uitleg

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je kon zien hoe het gaat tijdens het examen

Pas nadat je een aantal examens geoefend hebt komt het resultaat, dat zou meteen na ieder examen moeten komen

Pluspunten

Super examens. Veel examenvragen en lijkt erg veel op cbr theorie. Heb mijn theorie gisteren gehaald dus bedankt voor alles!

Pluspunten

Perfect kunnen oefenen. Veel vragen. Heb me goed kunnen voorbereiden en ook geslaagd mede door deze site.

Pluspunten

De curcus was een leerzame ervaring. Alles wordt op een duidelijke manier verteld en wat ik erg leuk vond was dat er tussendoor grappen werden gemaakt. Dat zorgde ervoor dat ik geintereseerd bleef.

Tussendoor kregen we een lunch die erg goed geregeld was en op het juiste moment werdt aangekondigd. Mijn tip naar jullie is: zorg dat er iets meer keuze is qua eten. Bijvoorbeeld pistoletjes of krentenbollen

Pluspunten

Per abuis was het bedrag 2x van mijn bank afgeschreven. Mail gestuurd, direct antwoord en het geld werd meteen teruggestort. En het was nog op een zondag ook. Helemaal Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het lijkt op het echte CBR examen.

Er zitten soms fouten in de antwoorden. Dan geef ik bijvoorbeeld aan antwoord A, dan geven jullie aan dat dit fout is, maar uit de beschrijving eronder blijkt dan toch dat dit wel het goede antwoord is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goeie tips duidelijke vraagstelling scherpe foto's handige tools variatie in: gevaarherkenning, kennis, toepassing etc.

tijdens examens loopt pagina soms vast. ( internet en pc werkt prima )

Pluspunten

Heel fijn dat ik zoveel theorie examens kan oefenen. Bij vragen die ik fout heb wordt duidelijke uitleg gegeven

Soms is er weinig tijd om na te denken over een vraag. Daarom heb ik zelf een theorie examen met extra tijd gereserveerd.

Pluspunten

De service is prima. Heel duidelijk voor iedereen die op zoek is

Heb wijnig verbeter punten. Kan zijn dat er in de begin een eind datum sta en vervolgens een andere datum die eerder verloop dus dat. Voor de rest is de service prima. Top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de techiek is goed en hoe het allemaal werkt

differentiatie van vragen meer lijken op de cbr examens

Pluspunten

Veel verschillende vragen. Heb inmiddels mijn theorie gehaald en heb alleen een theorieboek gelezen en deze site tot in den treuren gebruikt. In 1 keer geslaagd dus bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Waren vragen die ook terug kwamen bij het examen

Meer sleep vragen en meer verschil tussen bromfietsers Rn snorfietsers

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA