Good

Ik vind alles duidelijk en goede met video volges mij vind ik prima.

Ik ben geslaagd maar miste wel wat

Het zou fijn zijn als de filmpjes ingedeeld worden in kleinere subcategorieën. Als je een vraag fout hebt word je nu verwezen naar een heel filmpje terwijl je maar een klein fragment uit het filmpje nodig hebt. Het zou makkelijker zijn als er bijvoorbeeld in het filmpje nog een tijdsdrempel zou zitten die je direct meeneemt naar het stukje wat je fout hebt gedaan. Zo weet je direct hoe het wel moet en is er ook geen mogelijkheid om te vergeten waar je ook alweer op moest letten.

Ik heb theorienl vaak gebruikt naar mijn theorie examen toe. Ik heb 2 dagen ervoor alle filmpjes gekeken en oefenexamens gemaakt. Ik heb mijn theorie gisteren gehad en in 1x geslaagd!!!! Top website kan je veel van leren

GESLAAGD

Fijn om mee te leren

Fijne en goede leerstof

Goed sevice goede examens en filmpjes met leerstof

Hele goeie oefen examens en uitleg.

Ik vond theorie.nl heel goed, ik startte 2 dagen van tevoren met leren via theorie.nl. Ik keek alle video’s en maakte een paar examens en ben hierdoor geslaagd

Halfvol of Halfleeg?

Oefenvragen waren net zoals in het theorie examen, maar uitlegvideo’s zijn langdradig en daardoor niet te volgen. Ben wel gezakt, maar dat kwam omdat ik vragen kreeg die nergens op sloegen (CBR krijgt de schuld) over het algemeen zou het fijn zijn als er een pakket is waarin je alleen de oefenexamens kan kopen.

Ik ben al 2 keer gezakt voor mijn theorie. uiteindelijk ben ik maar gaan aanmelden bij theorie.nl en in een keer mijn scooter theorie gehaald heel erg bedankt.

Goed en duidelijk

De uitleg is erg duidelijk en zeer goed om examens te oefenen. Heeft mij enorm geholpen.

Hier heb ik echt wat aan gehad!

Na de 3e keer zakken voor me theorie examen heb ik een pakket genomen. Hierdoor heb ik mijn theorie examen voor de motor weten te behalen!

Niet dekkend

Ik heb op het theorie examen meerdere vragen gekregen die niet aan bod kwamen op de website. Bijvoorbeeld wanneer een motor verzekerd moet zijn, en welke voertuigen op een fietspad mogen. Ook ben ik veel spelfouten tegengekomen in de oefen examenvragen en bij sommige van de vragen klopte de foto niet (tegenligger staat zogenaamd stil voor haaientanden terwijl je die niet op de foto ziet).

Oefenen

Ik heb hard geoefend.

Duidelijke uitleg vrij compleet

Overzichtelijk Goed uitgelegd Alles komt aan bod Vraagstelling komt vrij goed overeen met de vragen in het CBR examen

Ja gewoon in 1 keer geslaagd kan dus eigenlijk niet beter toch?

Alles wordt duidelijk uitgelegd maar ik vind de droge grapjes erg irritant. Je geeft wel les aan volwassenen he

Handig theorie leren

Theorie leren is nooit zo makkelijk geweest.

Ik heb er veel aan de filmpjes worden goed uitgelegd

Ik raad het iedereen aan

Ik raad het iedereen aan om dit uit te proberen die het lastig vinden om in het boek te leren, Dit oefen programma heeft veel opties en je kan je slagings kans zien je kan uitleg video's kijken Ik hoop dat ik slaag En ik hoop dat vele van julie ook slagen Suc6

Alles wat ik nodig had

Genoeg examens met genoeg verschillende vragen om mij op alles voor te bereiden

In een keer geslaagd

Niet alles wordt goed genoeg uitgelegd maar dat zocht ik op Google

Uitstekende manier om theorie te leren!

2 dagen van tevoren begonnen met het leren van mijn motortheorie voor het examen. Volle bak aan de gang geweest met de stof en de examens en uiteindelijk mijn examen in één keer gehaald, dankzij de duidelijke uitleg in de video’s en de goede oefenexamens. Zeker een aanrader!!

Top geregeld

Aaaaaaaaaaaaah fantastisch geregeld!

mijn ervaringen in een zijn :

een goede uitleg voor je theorie echt eenvoudig en leerzaam, daarna ga je naar examens en die heb je genoeg om te oefenen en geloof me als je dat doet ga je gegarandeerd slagen heel veel succes dames en heren ik ben al geslaagd .

Super goede informatieve site

Je kunt er veel van leren er zitten veel vragen in die op het cbr terugkomen

Compleet en uitgebreid en uitstekend

Allereerst wil ik u en het hele team bedanken voor uw professionele en gedegen aanpak. Ik woon sinds kort in Nederland en heb met mijn beperkte taalkennis het eerste examen kunnen halen. Ik ben echt dankbaar

Top om te leren, klopt met de echte examens. En toen ik problemen had was het binnen 5min opgelost

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA