Goede service!

Wij hebben hier online een goede eikenhouten tafel gekocht. Door de COVID-19 omstandigheden zijn we niet in de showroom geweest. Maar er werd met ons meegedacht door een staaltje van het hout toe te sturen. Uiteindelijk een goede kwaliteit tafel ontvangen voor een goede prijs!

Gastvriendelijk en kwaliteit

Hoi hoi! Wilde even laten weten dat ik heel erg blij ben met het resultaat.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Ik heb een 2 persoons steigerhouten bed aangeschaft! Mooi afgewerkt en goed zelf in elkaar te zetten! Misschien wel handig om er bij te vermelden dat je zelf schroefjes moet hebben om je lattenbodem vast te zetten. Eenmaal in elkaar is het bed super stevig. De service en het snelle contact via mail is top. Echt een aanrader!

Mooi en stevig

Bank zelf via Bol.com besteld (met kadobonnen) Daarna krijg je duidelijke mail om je wensen aantepassen. Dit is alleen niet duidelijk aangegeven op de bol.Com site,maar wel een snelle reactie hoe het werkte via goedkopesteigerhoutenmeubelen. Zou ieder ander die iets met hout wil, dit bedrijf positief aanbevelen. Je moet alleen geen 2 linkerhanden hebben om hetzelf in elkaar tezetten. Kleuren kussens is via de computer niet helemaal zoals het eruit ziet en zou achteraf een staaltje op laten sturen (dit kan ook) of nog beter in Deventer gaan kijken.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooi afgewerkte tafel, niks mis mee. Een verrijking voor onze tuin. Zeer tevreden.

Perfecte meubel op maat

Ze maken alles wat je wilt en hoe je het wilt. Zo heb ik mijn perfecte meubel op maat voor mijn veranda. Goede service en zeker aan te bevelen. Als je twijfelt over wel of geen kussens dan zeg ik doen!!! Wilde eerst de kussens zelf maken, maar qua prijs kwam ik bijna op hetzelfde bedrag uit en met veel minder kwaliteit stof dan ik heb besteld.

Dik tevreden

De bestelling kwam zoals afgesproken en werd net gemonteerd afgeleverd. Echter de hocker en een plank van de hoekbank bleken niet Goed zijn. Dit ontzettend goed en snel opgelost; nieuwe hocker gekregen en een plank is bij ons thuis vervangen. Meer dan dik tevreden!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Super mooie en vooral grote vergadertafel!

Prima prijs kwaliteit product. Levering prima. Duurde iets langer dan verwacht maar alsnog binnen een aantal weken geleverd.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mijn bank en hocker kwamen al na enkele dagen binnen, zijn erg mooi! Twee aandachtspunten: bank kwam in delen en moet dus met twee mensen uitgeladen, chauffeur is echter alleen, en voor mij waren de delen erg zwaar om te tillen. Schroeven waren er alvast ingedraaid maar deels ook krom, had met iets meer aandacht geleverd kunnen worden. Kussens zijn prachtig!

Professioneel,vriendelijk en betrouwbaar.

Goede en duidelijke communicatie.Prima loungeset! Wel vreemd dat ik tot twee keer toe een verzoek krijg om deze enquête in te vullen terwijl de set nog niet geleverd was.

Mooie banken.

2 verbeterpuntjes. 1. Beter beoordelen of de levering voor problemen kan zorgen. Hellaas moesten de banken over de tuinpoort getild worden. Daardoor lichte beschadigingen. Gelukkig wilde een buurman helpen, anders teweinig mankracht. 2. Ik kwam een halve liter nano coating tekort. Teweinig geleverd of onjuist aangbracht?

Prachtige, stevige tafel!

Zaterdag avond een tafel besteld, dinsdags al geleverd! Mooi afgewerkte en stevige tafel! We zijn er heel erg blij mee!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Geweldig! Wij zijn zeer tevreden van het resultaat en levering.

Wij hebben de bestelling geplaatst en wilde hier verschillende dingen op aanpassen. Dit was steeds geen probleem en werden met plezier verder geholpen. Het contact verliep zeer vlot en we moesten nooit lang wachten op antwoord. Ook de levering is zeer vlot en goed verlopen. Zelfs op een zondag. Kortom wij zijn zeer te vreden en zouden het iedereen aanraden!!

Fantastische vakmensen

Prima service en een hele mooie loungeset We zijn heel tevreden

Super service

Op de site gewenste hoekbank uitgezocht, via mail een aanpassing van de maat gedaan! Snelle reacties en super service! De bank is thuis geleverd en in elkaar gezet! Super snel, vriendelijk en uitstekende kwaliteit! Wij zijn er erg blij mee!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Erg tevreden over de producten en service.!

Inmiddels door de jaren heen al een bed, kast en twee banken hier gekocht. Allen kwalitatief goede en mooie houten meubelen.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooie tafel, nette snelle levering en duidelijke info

Duidelijke website met veel en complete informatie. Bestellen en levering gingen prima en lekker snel. Tafel is mooi en zoals verwacht.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Ze hebben een prachtige boomstamtafel geleverd, een aanrader!

Aangezien ik mijn tafel via de website besteld heb, was het afwachten hoe 'ie eruit zou zien. Ze hebben een prachtige stoere tafel geleverd en nog snel ook. Zowel telefonisch als bij aflevering zijn ze vriendelijk, behulpzaam en klantgericht.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Super kwaliteit en fantastische service

We hebben recent een loungebank op maat laten maken. De bank is mooi maar ook heel stevig en zit fantastisch. We wilden de bank voor het huis zetten en daardoor ook met een ketting vastleggen. We ontvingen de bank met al een gat voorgeboord achterin de bank zodat vastleggen een peulenschil is. Super service!!!

Klantvriendelijk en top bezorging

Eindelijk de juiste bank voor in mijn tuin, zit geweldig en kwaliteit idem. Vriendelijke mensen en letterlijk service tot aan de deur en in de tuin. Prima club

Zeer vriendelijk, top resultaat

Zeer tevreden van onze aankoop! We kochten een bouwpakket voor een loungebank met eigen afmetingen. Wat ik enorm kon appreciëren was het feit dat we amper afval hadden. De planken zijn samengebonden met ductape. Dus geen hopen karton, isomo enz. Super! We konden de bank ook zelf vlot in elkaar steken en genieten dagelijks languit in de zon sindsdien!

Bovenverwachting

Na een aantal weken wachten werd de hoekbank en eettafel geleverd. Bij thuiskomst de geleverde delen in elkaar gezet, middels aantal schroeven, zodat we eigenlijk al gelijk konden zitten. Met de bijbestelde potten whitewas de meubels een mooie laag gegeven. En het resultaat is prachtig. En nu gaan we volop genieten in deze tijden die ons vrije leven doet beperken tot de tuin. Maar...... het is geen straf om dit te kunnen doen met de steigerhoutenmeubelen van goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Betaalbaar, snel, vriendelijk en veel keus

We hadden jaren terug al eerder een kleine hoekbank besteld en waren toen al zeer tevreden. Voor onze nieuwe overkapping zochten wij een nieuwe grotere hoekbank. We zijn regelmatig bij tuinwinkels wezen kijken maar het zat gewoon niet lekker. Uiteindelijk kwamen we weer uit bij een hoekbank van steigerhout, en waarom ook niet want het zit heerlijk en zijn in verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Uiteindelijk gekozen voor een 3x3 meter met bijpassende kussens en we genieten er weer heerlijk van. Het leveren ging dit keer heeeel snel. Na 5 dagen werden we al gebeld voor een bezorgdatum en ik denk na 2 dagen stond hij onder de overkapping. Omdat we zo tevreden zijn over de kwaliteit hebben wij een bestelling geplaatst van een vuurtafel die er mooi bij gaat passen. Echt super!!!

Mooi en compleet product

De duidelijke website maakte het makkelijk een loungebank samen te stellen naar onze wensen. De bank werd snel geleverd en gemonteerd en ziet er goed uit. We zijn er blij mee!

Mooie prijs kwaliteitverhouding

Snel en goed bereikbaar. Zelfs 's avonds reactie op aanvraag ontvangen. Aflevering conform afspraak en goede kwaliteit.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.