Erg tevreden

Producten geheel naar mijn wens. Bijzonder vriendelijke medewerkers! Mijn volgende opdracht komt eraan....

Vakwerk

De bestelde bank is vlot gemaakt en geleverd. Bij aflevering werd de bank in elkaar geschroefd, en de laatste ruwe plekjes mooi glad geschuurd. Het was helemaal naar wens!

Heel tevreden

Top bedrijf

Echt een top bedrijf ,voor vragen altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon makkelijk online bestellen goede en snelle service een half uurtje voor ze er waren hebben ze nog gebeld dat ze er over een half uurtje waren dus niet de hele dag zitten wachten,alles netjes op de plaats gezet ik had de strakke kussens echt goed en degelijk gemaakt kan echt tegen een stootje alleen zijn ze wel wat hard maar ik denk naar mate er vaak op gezeten word worden ze hopelijk iets zachter

Prima!!!!!

Prettig geholpen en een mooi product afgeleverd . Kortom een aanrader.

Nog mooier dan verwacht

Wat zijn we blij met onze hoekbank, de hocker en het bankje. Snelle levering en onze kussens passen er precies in. Waar we bij 3 andere bedrijven nee kregen te horen voor een bank op maat ging het bij dit bedrijf allemaal vlot. Het eindresultaat is prachtig! Strak in elkaar gezet en geen enkele schroef of spijker te zien! We zijn er super blij mee en dikke dikke aanrader om hier je mooie tuinbank te bestellen.

supergoede service !

fijne samenwerking en Een heel snelle levering. Daarbij een mooie kwaliteit. Goed meegedacht in wat ik wilde, maatwerk was mogelijk opeen heel klantvriendeliJke wijze.

Helemaal top!

Wij hebben het tweepersoons steigerhouten bed besteld, met bijbehorende nachtkastjes. Vantevoren via de telefoon contact gehad over de voorraad en meteen een afspraak kunnen maken om het bed de week erna op te halen. Super service, ze hielpen mee om alles in de bus te krijgen. Makkelijk in elkaar te zetten en het slaapt heerlijk! Zeker een aanrader!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

2 tafels en een bureau besteld. Alles correct bevestigd gekregen, tussentijds nog even afstemming om een interpretatieverschil te voorkomen en correcte communicatie over de levering en een nette en stipt op tijd levering. Ik hou van deze manier van zaken doen!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Nette loungebank, goed afgewerkt en snel geleverd

Zie boven

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Goede service, snelle levering, meedenken

Onze 2e bestelling bij dit bedrijf en beide keren een goede service, meedenkend en een snelle levering. Heel blij met onze tuinbank en bed.

Prima!!!

Netjes geleverd, prijs kwaliteit goed!!!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

geen poespas, je krijgt wat je vraagt

Na een kleine aanpassing doorgegeven te hebben, kon ik mijn bestelling binnen een paar weken verwachten. Ik werd netjes gebeld en op afgesproken tijdstip werd mijn bed geleverd. Mooi bouwpakketje. Zelf in de beits gezet, werd onwijs mooi, toen in elkaar gezet, zonder moeite samen met manlief alles in elkaar kunnen schuiven. We hadden lattenbodems van ons vorige bed, dus die konden we zo overzetten hierin. Paste prima! voor de zekerheid viltjes geplakt, bedje opgemaakt en klaar! 1 klein puntje, de schroefgaatjes waren op 1 deel wel weggewerkt en op het andere deel niet, dus dat hebben we opgelost door dat deel waar je de gaatjes nog ziet aan het voeteinde te doen, zodat je het niet ziet als je de kamer binnenloopt. Superstevig en zit er ongelooflijk gaaf uit! Blij mee!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Supermooi product en goede communicatie

Vanaf mijn eerste verzoek om informatie werd er snel en duidelijk gecommuniceerd. De internetsite is ook duidelijk en er zijn veel mogelijkheden om bijzondere wensen door te geven (aangepaste maten zoals minder diepe zit) De geleverde hoekbank met tafeltje in de hoek is erg mooi en van goede kwaliteit. De koudschuim kussens zitten ook erg goed! Hier kunt u gerust een bank (of ander steigerhouten product) kopen.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Geheel op maat gemaakte mooie afgewerkte houten bank

Wij wilde graag een bank met bepaalde afmetingene, omdat wij reeds al kussens in ons bezit hadden. De bank is volgns de juiste afmetingen gemaakt en de onze kussen passen perfect. De bank ziet er mooi uit en is zeer mooi afgewerkt

Prima !

Via website besteld. Keurig op tijd een reactie en keurig op tijd geleverd. Prima dus !

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Product is erg naar wens! Beschrijving klopt precies bij uitkomst van t product in dit geval de blackwash ! Fantastisch resultaat op ons meubel

• Hoe tevreden was u over de levertijd?
  • Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen? N.v.t.

Goed contact, duidelijke uitleg

Omdat we op Terschelling wonen zit het transporteren van het meubel ons in de maag, maar er was geen enkel obstakel. Alles geregeld!!!

Kwaliteit op tijd geleverd

Wij hebben een prachtige grote vergadertafel gekocht van 4.20 meter. De tafel is geheel zoals verwacht en hij werd door een ongelooflijk vriendelijke en hulpvaardige medewerker geplaatst. Echt helemaal tevreden!

Prima product en service

Persoonlijke en vriendelijke communicatie. De tuinbank met heerlijke kussens netjes afgeleverd en op zijn plek gezet

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooi stevig materiaal, fijne communicatie

Een grote tafel besteld met een old-look finish. De tafel ziet er heel mooi uit, mooie metalen poten erbij, een stevig geheel! De randen van de tafel hadden voor ons kantoor wel iets meer afgerond mogen worden, maar dit heeft te maken met het loogbad voor de verwerking. Naderhand schuren verwijdert de kleur.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Bureau op maat zeer tevreden over

I.v.m. een kleine slaapkamer een bureau op maat laten maken. Bureau was mooi afgewerkt. Zeer mooie oude houten delen. Nano coating prima zelf aan te brengen.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooi bed, makkelijk te monteren!

Mooi bed, dat makkelijk te monteren is. Het zelf beitsen is geen groot probleem. Dit kan makkelijk gedaan worden in één dag. De eigen chauffeur kon niet in de regio komen op korte termijn. Daardoor duurde de levering iets langer dan gehoopt, omdat dit door een externe partij gedaan moest worden. Een prima oplossing dat in overleg heeft tot stand is gekomen. Ondanks dat het bed makkelijk te monteren is, is een korte instructie van montage wel handig. Wij twijfelden of de lattenbodem vast gezet moest worden. Er waren namelijk wel gaten voorgeboord in de lattenbodem. Echter waren de geleverde schroeven iets te lang voor het vastzetten van de lattenbodem. Wij zijn zelf tot een oplossing gekomen, daardoor het niet nodig was om contact op te nemen met het bedrijf. Al hadden wij gemaild of gebeld naar het bedrijf hadden wij ongetwijfeld ook een bruikbare reactie gekregen verwacht ik, want de communicatie met Rob was erg prettig! Algemene beoordeling erg positief! De naam van het bedrijf is wel een beetje misleidend. Goedkoop doet mij denken aan 'goedkoop' materiaal, maar de kwaliteit is echt prima!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Snelle reacties op vragen, en snel in huis.

• Hoe tevreden was u over de levertijd?
  • Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen? N.v.t.

Netto meubelen, conform de verwachtingen, keurig afgeleverd

De site gaf een goede indruk van hetgeen geleverd kon worden en de opties waarmee je eea kan afwerken. In de praktijk bleek het precies zoals wij ons dat hadden voorgesteld

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.