Prachtig afgewerkte tuinset en snel geleverd

Goede en snelle communicatie Duidelijke afspraken Snelle levering Goede afwerking van de meubelen en kussens Een aanrader om met deze mensen in zee te gaan.

Perfecte service

Fijn contact over mogelijkheden en levering. Meubels staan geweldig in ons nieuwe kantoor

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Hele goede service en kwaliteit.

Duidelijke en overzichtelijke website. Keuze gemaakt en bestelling geplaatst. Nette bevestiging. Snelle keurige reactie. Levering eerder dan verwacht. Goede communicatie hierover. Levering keurig op tijd. Vriendelijk te woord gestaan.

Uitstekend!!

Na informatie mail verstuurd te hebben (zondagavond) direct enthousiaste reactie terug met antwoorden en mogelijkheden. Twee dagen later opdracht gegeven en weer twee weken later om 08.00 in de ochtend werd onze lounge set bezorgd. Montage binnen 30 minuten en wij zijn er esuper blij mee. Absolute aanrader!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Ondanks webbestelling ook per mail snelle en persoonlijke bijstand

Duidelijke website. Ook bij het stellen van een vraag per mail direct een antwoord. Is natuurlijk wel eigen aan steigerhout maar misschien toch extra opletten dat er geen planken met zeer grote gaten in gebruikt worden op de zitplanken.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Duidelijke webshop en goede service voor de klant

Wij vonden het erg prettig dat je, ondanks dat je het meubel op internet besteld, je per stap heel duidelijk kunt zien wat je doet en welke opties en mogelijkheden er zijn. Bij het leveren van het meubel werd er ook vriendelijk geholpen bij het op de juiste plek zetten en het monteren van het meubel. Een prettig en betrouwbaar bedrijf die ook nog eens scherp geprijsd is.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Zeer tevreden met de aankoop en serviceverlening

Na bestelling binnen 2 weken was de bank al geleverd. Werd ter plekke in elkaar gezet. Vriendelijke chauffeur. Goede dienstverlening.

Alles Perfekt

Super Service

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Erg tevrede over de service. Snelle communicatie via de mail. Alle vragen werden beantwoord, ook na aankoop.

• Hoe tevreden was u over de levertijd?
  • Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen? N.v.t.

Klantvriendelijk, goede service en top kwaliteit

Wij hebben onlangs een steigerhouten tuinbank besteld. Deze is onlangs volgens planning tijdig geleverd. Wij zijn hier super blij mee. Goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Top! Echt een aanrader.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Wordt meegedacht qua leverings tijden. Super snelle levering

Goede service!

Via de website een steigerhouten loungebank besteld voor ons balkon. Een dag later gebeld omdat we graag het meubel uit elkaar geleverd wilden hebben omdat het nog een trap op moest. Dit was geen probleem! Na een paar weken hebben ze gebeld om een afspraak te plannen, dit ging heel gemakkelijk! Vriendelijke bezorger en we konden her bedrag thuis pinnen. Al met al een top ervaring! We zullen zeker weer wat bestellen als we een uitbreiding op de loungebank willen.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Pluspunten

Snelle levering, flexibel, goede website en prima product!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Met twee bezorgers komen, het was nu een geluk dat mijn man thuis was. Jammer dat de afwerking net niet helemaal top was.

Pluspunten

Super service

Pluspunten

bank ziet er super uit, netjes afgeleverd, alle maten en kleuren kloppen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product is goed

Vriendelijkheid bij ophalen!!!

Pluspunten

Mooie degelijke meubels en goed afgewerkt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ben zeer blij met onze bank

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering!

Sommige delen bevatten wel stukjes wat voor splintergevaar kan zorgen bij het schoonmaken.

Pluspunten

Snel gemaakt en geleverd. Zeer vriendelijk personeel.

Bezorgkosten zijn hoog.

Pluspunten

Overzichtelijke website en en na een afstemmend mailtje terwijl ik daar zelf niet bij hoefde te zijn ter plekke supergoed in elkaar gezet!

Pluspunten

Gewoon een topbedrijf!

Pluspunten

Duidelijke website Duidelijke communicatie Vriendelijke en attente bezorging Heel tevreden met product, bankje en hocker

Nee

Pluspunten

de tafel werd beschadigd geleverd door een externe firma. Maar de firma goedkoopsteigerhot heeft dit prima opgelost. ze zijn ter plaatse komen kijken en hebben dan het tafelblad verswisseld.

misschien een andere transportfirma kiezen

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.