3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle service!

In 1 plank van de tafel zaten een aantal dikke noesten. Behalve dat dit minder mooi oogt, is het ook niet handig omdat er (in ons geval omdat het om een tuintafel gaat) o.a. na een regenbui een laagje water in staat. Jammer dat juist voor een tafel voor deze plank gekozen is. De andere planken zijn nl prima.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr freundliche und nette Beratung am Telefon oder auch per Mail. Auf meine Fragen wurde schnell und zufriedenstellend geantwortet. Die Lieferung ging sehr zügig und der Liefertermin in den Abendstunden war für mich persönlich sehr positiv. Immer wieder gerne. Hab es schon weiter empfohlen. Unsere Lounge kommt bei allen unseren Gästen und besonders bei uns super an und ist auch im Herbst sehr gemütlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Optijd geleverd, duidelijke communicatie

Pluspunten

Zeer behulpzaam en mee denkend.

Pluspunten

Correcte en snelle bestelling met ruime mogelijkheden voor aanpassingen en ook goede informatievoorziening naar de klant toe

Om zo vooral door te gaan

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Mooie producten

De website werkte niet om eenbestelling te configureren. Maar dit is inmiddels opgelost

Pluspunten

Flexibel in levering. Direct contact en afstemming.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en netjes geleverd

Niet alle schroefgaatjes waren gestopt en er waren 2 schroefjes te kort geleverd. Geen groot probleem

Pluspunten

Super ervaring, na lang wikken en wegen toch de knoop doorgehakt. Bestellen ging vlot en was duidelijk. Netjes even een belletje gekregen om af te spreken wanneer er geleverd kon worden. Door de bezorging netjes op z’n plek gezet en afgemonteerd. Pinnen bij de chauffeur is handig. We gaan zeker nog uitbreiding van de set aanschaffen.

Kan zo even niets verzinnen.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Bank in delen geleverd i.v.m. kleine doorgang naar tuin. Ter plekke in elkaar gezet door de bezorger en gelijk op zijn plek gezet. Prima hoekbank voor een mooie prijs.

Pluspunten

Fijn contact, mooie producten, maatwerk én goed geprijsd, wij komen er steeds terug. Dit keer voor bijpassende zitkussens in een prachtige kleur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!!

Spijtig dat ik 120€ verzendingskosten moest betalen terwijl een kennis (15km van mij af) de tafel geleverd kreeg voor slechts 60€ !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert een mooi product.

Meer zorgen dragen voor het vervoer van de producten. (lees inpakken) Geleverde product had meerdere kleine schades. Zijn wel weg te scheuren maar bij beter inpakken kunnen schade beperkt worden.

Pluspunten

Duidelijke communicatie Eenvoudige website Goede planning en duidelijke verwachtingen echt het gevoel van beloofd is beloofd Snelle terugkoppeling

er mag wel geïnvesteerd worden in de arbeidsmiddelen voor de chauffeur. De meubels zijn best zwaar en een airco in de vrachtwagen zou ook geen overbodige luxe zijn. Hij heeft absoluut niet geklaagd trouwens, hij is erg positief en klantgericht! Als veiligheidskundige is dit meer een beroepsdeformatie van mijn kant.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service. Mooie steigerhouten bank.

Pluspunten

Heel snelle service! Goed op de hoogte gehouden over de bezorgtijd! Daarnaast een duidelijke uitleg voor montage van de tafel. Wij genieten er volop van! Bedankt!

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar Opties bespreekbaar Strakke planning waargemaakt en op tijd geleverd Concurrerende prijzen

Pluspunten

perfecte services alles is mogelijk klantvriendelijk

zou t niet weten

Pluspunten

Goede kwaliteit product(eettafel met houten kruispoten)

Geen opmerkingen

Pluspunten

Netjes, duidelijk, komen na wat ze beloven, klantvriendelijk, nette aflevering + installatie

Pluspunten

Per direct reactie vanuit het bedrijf op vragen via de website; contact waarin doorgevraagd werd en meegedacht over de wensen; snelle levering; exacte uitvoering van onze vraag.

alleen dat er in de mail van dit onderzoek staat dat het over AFgeschafte meubelen gaat ipv over AANgeschafte meubelen...

Pluspunten

Heel blij met onze steigerhouten bank, de goede service en levering.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.