3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede mondelinge communicatie, servicegericht, meedenken met de klant. No nonsense. Als de duurzaamheid van de producten ook van die kwaliteit is, ben ik dik tevreden.

Ik zou meer en duidelijkere foto's op de website plaatsen. verder is het lastig inschatten hoe de kleuren van de stoffen in werkelijkheid uitzien. Wellicht daar ook nog met wat foto's werken. Als je één onderdeel aan de samenstelling van je product wilt wijzigen, moet je van vooraf aan beginnen. Dat is niet zo handig.

Pluspunten

Goede communicatie, mooie producten en snelle levering!

Pluspunten

Vriendelijke communicatie, snel in reacties. Behulpzaam, nemen de tijd voor vragen en uitleg. Geven daarmee nét dat beetje extra service. Snelle levering met een prima bezorgprijs.

Pluspunten

goed product snelle levering

ga zo door

Pluspunten

goede service, snelle levering mogelijk

vooraf aangeven dat meubel zelf in de meegeleverde vernis dient te worden gezet

Pluspunten

goede afspraken en goed produckt

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden. Met 2 weken in huis en een mooie hoekbank. Ook de bezorger vriendelijk en hulpvaardig. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.

Geen verbeterpunten of tips. Alles was prima zo.

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd. Geleverde product zag er goed uit.

Pluspunten

Relaxte ontvangst in showroom Heldere uitleg mogelijkheden qua maten, uitvoering, type kussens en kleur Eenvoudige bestelling via internet Alerte terugkoppeling over detail van onze keuze Levering volgens afspraak Prima meubels en bedrijf

Eventueel optie beitsen af fabriek aanbieden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zowel een tuintafel als een hoekbank besteld. Over de tuintafel zijn wij zeer tevreden. Nette levering en staat stevig in de tuin.

Over de hoekbank zijn wij minder tevreden. Na 1 seizoen is de bank al doorgezakt. Alle latjes aan de onderkant bleken los te zitten. Wij hebben zelf nieuwe latjes gekocht en alle overige latjes opnieuw vastgezet, maar dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Pluspunten

flexibel en een super service

Pluspunten

Ik was verdwaald geraakt op het internet aan de keuze voor op maat gemaakte kussens. Bij dit bedrijf ben ik persoonlijk en heel goed geholpen. Met veelvuldig contact over de mail (met zeer snel reactie!) heb ik een goede keuze kunnen maken en ben ik erg blij met mijn kussens! Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen!

Geen. Ik ben enthousiast!

Pluspunten

Online goed geregeld, duidelijk bestelproces en bijzonder persoonlijke aanpak door op eigen initiatief telefonisch advies te geven over onze aankoop. Vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Geen!

Pluspunten

Goede afhandeling vd bestelling.

Pluspunten

Goede kwaliteit Snelle correspondentie en service Fijne aflevering van de producten op de afgesproken tijd

Pluspunten

Goed bereikbaar en snelle communicatie. De bestelde bureaus en vergadertafel konden binnen een ruime week geleverd worden. De bezorging liep erg fijn, het was geen probleem om ze omhoog te brengen, waarvan de vergadertafel zelfs met de trap naar de derde verdieping moest omdat hij niet in de lift past. Al met al, zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de meubelen.

Pluspunten

Er wordt met de klant meegedacht en medewerkers van dit bedrijf zijn welwillend. Levering volgens afspraak, kwaliteit producten is goed.

Tip voor het bezorgbedrijf: deze neemt de houten pallet, waarop de doos stond, niet terug. Niemand in onze omgeving wilde het hebben, het was niet geschikt voor de open haard. We moesten het enkele weken later bij het grofvuil plaatsen. Zoiets kan door het bezorgbedrijf vast wel hergebruikt worden (denk aan milieu).

Pluspunten

snelle levering, goede service

n.v.t.

Pluspunten

Klantvriendelijk en behulpzaam. Ook het tijdig doorgeven van de levering vond ik prettig. Naast de service is de tafel ook erg mooi en precies zoals verwacht.

Het zou fijn zijn als er een optie was dat het bedrijf ook de service verleent om de meubelen gelakt af te leveren.

Pluspunten

goede communicatie, meedenken in oplossingen, mooie producten

Pluspunten

goeie website, eenvoudig in gebruik snelle opvolging van mijn bestelling via de site duidelijke communicatie tijdens het (korte) leveringsproces duidelijke afspraken levering conform bestelling

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Kwaliteit van het steigerhout

Pluspunten

snelle levering, bestelling zoals afgesproken

Pluspunten

prima en duidelijke communicatie via internet. Bestelde meubels werden snel en met goede handleiding geleverd. Kwaliteit meubels prima.

geen.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.