Pluspunten

Zeer tevreden, mooi gemaakt en kon zelfs voor een andere bank die ik al had zelfde kussens bestellen zodat het mooi 1 geheel is! Super bedankt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ze reageren snel

- ze zouden ter plekke monteren, daar was de chauffeur niet van op de hoogte - hij kwam alleen terwijl de tafel 3 meter was en lastig te sjouwen. - belangrijkste: de poten bevatten geen watergoot, met als gevolg dat we die nu zelf moeten gaan zagen om rotten (ook als de tafel op een steen staat!) te voorkomen.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Mooi spul, betaalbaar, keurig bezorgd. Mooi afgewerkt.

Iets snellere levertijd.

Pluspunten

Zeer flexibel, duidelijke en snelle communicatie, en bovenal: mooi werk! Alle beloftes werden waar gemaakt.

Pluspunten

Contact was super! Rob denkt goed mee in oplossingen. Ik wilde de bank op maat gemaakt hebben met bijzondere aanpassingen ivm een meter die achter de bank zit waar ik een keer per jaar bij moet. Vandaag is alles geleverd en het past perfect, ziet er mooi uit en zit geweldig. Ik ben echt erg blij!

Pluspunten

- Ik heb op 16 september de bestelling gedaan en het op maat gemaakt bureau staat sinds deze ochtend (22 september) al in m'n kamer. - Via mailcontact heb ik gevraagd om rond 7.45 uur te bezorgen, zodat ik erna na werk kan. Precies om 7.45 uur ging de bel! En dat terwijl ik in Amsterdam woon en er wel eens file staat. - Het bureau is mooi afgewerkt en de maten kloppen precies, wat belangrijk was omdat het anders niet zou passen. - Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer positief verrast ben door dit bedrijf, top!

Pluspunten

Naast fijne meubels en maatwerk leveren ze ook top service. Onze eigen "meetfout" werd door hun opgelost. Het bedrijf is goed bereikbaar en afspraken worden goed nagekomen. Daardoor inmiddels als twee banken aangeschaft. Echt een aanrader!

Pluspunten

Top bedrijf en goede meubelen! Zeer tevreden over de service van Rob.

Pluspunten

Super snelle en uiterst vriendelijke service. Flexibel Mooie afwerking. Denken met je mee. Kreeg ongevraagd korting

Ik kan echt niets verzinnen ben 100% tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie en service Netjes vlg afspraak in de tuin gezet en zeil erover gedaan

Pluspunten

was klantvriendelijk bij bestellen en info daar over. werd zeer snel op mail gereageerd.zelfs na een klein dingetje zeer.vriendelijk geholpen en te woord gestaan

Pluspunten

Snelle keurige bezorging! Blij met m'n tafel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie tafel

Was mij niet duidelijk dat het om nieuw en niet oud steigerhout ging.

Pluspunten

Superfijne service en snelle levering!

Pluspunten

bij aanvraag een snelle reactie terug. goede informatie verstrekking. korte levertijd en klantvriendelijk. We zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

Snel contact. Afspraken nakomen. mooie tafel zoals op foto.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Prima persoonlijke benadering in combinatie met 'online-winkel'. Afspraak maken voor de bezorging was prima en flexible. De bank werd goed afgeleverd en in elkaar gezet. Het is een superhoekbank van 3x3, waar we veel plezier aan gaan beleven, bedankt!!

De twee delen moesten aan elkaar worden bevestigd, wat prima is gedaan, maar er zat een kier tussen wat volgens de bezorger kwam door het niet waterpas lopen van het terras. Ik zou hier de volgende keer 5 minuten extra voor nemen, dan hadden we de kier kunnen wegwerken. Nogmaals, we zijn zeer tevreden!!

Pluspunten

Snelle service goed product bank heeft goede maatvoering kussens passen prima en het gebruikte hout is van prima kwaliteit .

geen

Pluspunten

prima klantenservice! goed en snel contact.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Solide bedrijf.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.