Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk bestelling te plaatsen Makkelijk om afspraak voor levering te maken Bezorging aan huis prima en lounchebank werd keurig in elkaar gezet Vriendelijke chauffeur

zo houden!!!!!

Pluspunten

Fijne service en snelle levering, er wordt goed meegedacht. De bestelde tafel voldoet aan alle verwachtingen, ik ben er erg blij mee!

Er werden 2 blikken beits geadviseerd, terwijl ik aan een half blik voldoende bleek te hebben.

Pluspunten

Zeer makkelijk en overzichtelijk bestellen, snelle service en aflevering. En het belangrijkste - het is werkelijk een prachtige tafel en bank waar wij veel plezier van hebben!

Pluspunten

Levert wat ze zeggen. Vlotte afhandeling. Vriendelijke benadering. Goede prijs.

Pluspunten

Goede communicatie Snelle levering

Pluspunten

Mooi product, snelle levering, heldere communicatie, vriendelijk personeel

Op de site staat bezorgkosten tussen 50 en 70 afhankelijk van .. In de bestelling werd daarna direct duidelijk dat de bezorgkosten 70,- ( het maximum) bedroeg, zonder toelichting hoe tot dit bedrag is gekomen. Dit voelde gek aan en ik vind dit bedrag ook aan de hoge kant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima beits geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We zijn erg tevreden over de tafel. Doordat de tafel van nieuw steigerhout is gemaakt, is de tafel wat strakker dan een tafel van gebruikt steigerhout, maar nog steeds erg robuust. Ook prettig dat je er voor kan kiezen om de tafel zelf in elkaar te zetten, waardoor de kosten minder hoog zijn.

De verzendkosten zijn best hoog.

Pluspunten

Prima service n snel gemaakt

Pluspunten

levering goed uitgevoerd qua tijd en behulpzaam snelle afhandeling

gewoon zo doorgaan

2 sterren: slechter dan verwacht

slordig in elkaar gezet en 1kant niet afgeschuurd. poten ongelijk

Pluspunten

Een prettige persoonlijke benadering. Ik had een leverdatum gekozen die niet uit kwam maar ze dachten super mee voor een nieuwe datum.

Iets duidelijker op de website zetten waar het bedrijf zit. Ik had geen idee dat het zo ver weg was. Was overigens verder geen probleem.

Pluspunten

snelle reactie, bereid om stapje extra te doen t.b.v. de klant die op korte termijn geleverd wilde hebben, en prima resultaat

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

Andere schroeven gebruiken

Pluspunten

prima product afgeleverd (zitkussens voor steigerhouten bank).

eerder aangeven als levering iets langer op zich laat wachten.

Pluspunten

goede service, vriendelijk ontvangst en kwaliteit prijs is uitstekend

voor de klanten misschien ontvangstruimte

Pluspunten

Fraaie meubelen, keurig afgewerkt. Vlotte nette levering volgens afspraak binnen 2 weken.

geen

Pluspunten

ZEER GOED PRODUCT VOLDOET AAN ALLE WENSEN en schitteren geleverd.

Geen is top

Pluspunten

Netjes geinformeerd over de status en verzending

Pluspunten

Doen wat ze beloven/afspreken, kwaliteit product is prima

Pluspunten

goeie informatie gegeven over technische zaken. klantvriendelijk. snel zaken doen. altijd bereikbaar. met bezorging zijn ze ook soepel als je op tijd belt kan alles. je weet gewoon wat je aan ze hebt! Bedankt voor de fijne zaken! Super blij met onze tafel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageert snel en geeft mogelijkheden aan

Afhaaltijden verruimen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere uitleg en klantvriendelijk.

Volgens mij waren de helft van de poten verkeerd voorgeboord. Of ik heb zelf een fout gemaakt.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.