3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hulpvaardigheid

kwaliteit

Pluspunten

duidelijke site en snelle levering.

Pluspunten

Snelle reactie en vlotte reactie

Pluspunten

Een steigerhouten bank gekocht, echt een plaatje om te zien en hij zit fantastisch. Service en aflevering was perfect , ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.

Pluspunten

Goede kwaliteit en levering volgens afspraak

Pluspunten

Het product was op voorraad. Dus we konden het in principe de volgende dag al komen ophalen.

Geen!

Pluspunten

Goede communicatie / goed afgewerkte meubelen

Pluspunten

Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl heeft voor mij een hoekbank op maat gemaakt waar ik erg blij mee ben. Over zowel de klantvriendelijkheid, de kwaliteit van de bank en de levering/montage ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

Goed contact en snelle levering.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie. Scherpe prijs, goede kwaliteit. De perfecte tafel gevonden! De man die de tafel kwam afleveren was ook erg vriendelijk. Prima service.

Bij levering was het handig geweest om erbij te vermelden dat er iemand aanwezig moest zijn om te helpen tillen. Het was nogal een grote tafel (280 x 105) dus dit kan de man die komt leveren nooit (schadevrij) in zijn eentje de wagen uit krijgen. Gelukkig was dit bij ons geen probleem, maar voor anderen misschien wel...

Pluspunten

Snelle Service, Netjes in elkaar gezet,

geen

Pluspunten

Snelle levering en mooi steigerhout.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Betere communicatie, snellere bevestiging van bestelling, verwachte leverdatum etc

Pluspunten

Snelle service en prijs kwaliteit. Ons hele terras is weer netjes door de nieuwe tuintafel! Echt een aanrader!!

Pluspunten

Onlangs een eettafel en bankje besteld. Werd snel geveld over een afspraak om te leveren. Verliep allemaal erg vlot. Het in elkaar zetten van de tafel was erg goed te doen met de duidelijke handleiding. Zaten wat gaten/noesten in maar na een telefoontje werd er zeer vriendelijk gereageerd en kregen wij spul op gestuurd om deze gaten te vullen. Super mooie spullen en super goeie service!!

Pluspunten

Duidelijke communicatie over wanneer en hoe te leveren super!! Bij ons de groep moet alles snel en op rolletjes lopen.. dit ging super levering volgens afspraak!!

Pluspunten

snelle en goede service. Vriendelijke benadering. Voor zover (tafel en banken pas een paar weken in huis) degelijk materiaal.

De bouw instructie zou wat uitgebreider kunnen. verschillende stappen met bijbehorende plaatjes.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, en een prima levertijd.

De poten van de tafel hadden beter afgewerkt kunnen worden.

Pluspunten

Goede website. Snelle levering. Goede klantgerichtheid, want ik werd gebeld bij eventuele wijzigingen. Uitstekende service want de levering was sneller dan gepland.

Pluspunten

Duidelijke site en uitstekend geleverd product.

Communicatie zou iets meer kunnen zijn. Even laten weten hoe het ervoor staat.

Pluspunten

Snel, servicegericht en fijne contact met de medewerkers.

Weinig. Wellicht nog duidelijker vermelden dat producten gemonteerd geleverd worden. Is een onderscheidende service!

Pluspunten

Site goed verzorgd, veel keuze om artikelen te personaliseren.

Bijna teveel keuze in kussens. Kleur lastig te beoordelen online.

Pluspunten

Mooie tafel! Wij hebben deze met de black wash beits behandeld waardoor hij een warme oude kleur heeft gekregen:).

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.