Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Denkt mee vanaf bagin van de bestelling tot en met het op zijn plaats krijgen van de meubels!

Pluspunten

Deze week bij ons aan huis geleverd een schitterende steigerhouten lounge set met extra dikke kussens. De stof en vulling is van hoge kwaliteit. De afwerking ziet er perfect uit. Schroeven zijn aan de zichtzijde netjes afgewerkt. Alles is geschuurd en kan indien gewenst direct gebeitst worden. Wij zijn er heel blij mee. Complimenten voor het vakwerk en de service van dit bedrijf!!

Blijf zeker adverteren om de bekendheid te vergroten. Social media, marktplaats en dergelijke zijn erg belangrijk om een groot publiek te bereiken.

Pluspunten

Heldere duidelijke website waarbij de optie het bestellen van de meubels ook heel gebruiksvriendelijk is. Heel fijn dat het bedrijf zo toegankelijk is en bereikbaar op het 06 nummer. Bij aflevering ook enorm behulpzaam. Uiteraard prachtige meubels. In mijn vriendenkring gaat dit als een lopend vuurtje en worden er al meubels besteld.

Sorry maar die zijn er niet

Pluspunten

Snelle levering, tuinmeubelen voldeden aan de verwachtingen.

De schroeven waren moeilijk in het hout te draaien.

Pluspunten

Snelle levering Goed advies in de showroom Mooie website Aardige en deskundige man die de bank kwam bezorgen

Misschien een breder assortiment?

Pluspunten

Toegankelijk bedrijf met goede voorbeelden van banken en tafels.Vriendelijk en betrouwbaar.

Er staken twee schroeven aan de onder/achterkant uit.

Pluspunten

goede service en levering van mijn loungebank binnen de afgesproken termijn.

Pluspunten

Snelle levering van maatwerk. Kussens zitten heerlijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Had graag een bevestiging van de bestelling gehad via mail

Pluspunten

Snelle reactie en prima service. Erg blij met onze steigerhouten tafel.

Pluspunten

Vriendelijke benadering. Meedenken. Snelle levering door ontzettend vriendelijke chauffeur/medewerker. Echt een fijn en goed bedrijf. Bank en tafel voldeden precies aan de verwachtingen: mooi, stevig en stabiel. Als je tuinmeubilair zoekt; dit is de plek!

Pluspunten

Prachtige tuinmeubels, goede kwaliteit, snelle levering en leuke prijzen

Pluspunten

Goede levering en communicatie

Vervoerkosten voor België ( Antwerpen) wat aan de hoge kant.

Pluspunten

We wilden graag op korte termijn een hoekbank. Hier vooraf telefonisch overleg over gehad. Na even overleggen was dit geen probleem. Ook de bezorging is super verlopen. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf dan ook zeker aan bij anderen!

Geen, erg tevreden.

Pluspunten

Hele snelle service, goede communicatie, mooie strakke afwerking en een prima prijs!!! Reden voor ons geweest om weer zo'n mooie tafel te bestellen met bank voor buiten!!

Geen!

Pluspunten

Fijne communicatie; snelle levering, top produkt, klantvriendelijk.

Ga zo door!

Pluspunten

Goed en snel geleverd niets op aan te merken. Top.

Pluspunten

Snelle reactie Vriendelijk Stiptheid Mooi Steigerhout Zeer tevreden

Iets aan vervoerkosten doen

Pluspunten

ik heb steeds per email informatie opgevraagd. mijn emails werden snel en duidelijk beantwoord.

Pluspunten

Goede kennis en duidelijke communicatie. Prettige website met veel informatie

Nvt

Pluspunten

Duidelijke website, zeer correct geholpen. Prachtige hoekbank geleverd

Laat de klant centraal staan

Pluspunten

Kwalitatieve meubels en een zeer goede service.

Pluspunten

Duidelijke site en super snelle levering

Pluspunten

Goede communicatie, netjes afgeleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Netjes en erg snel op reacties

Ik stel bij de banken voor dat ze op pootjes worden gemaakt zo dat ze niet geheel op de grond staan dus minder snel kans op rotten

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.