Bank besteld en als optie aangegeven dat de achterkant dicht moest. Werd gelijk gebeld om te overleggen. Bank werd eerder geleverd dan levertijd, ook heel fijn. Al met al erg blij mee.
Nadat ik de bestelling had gedaan werd ik speciaal gebeld met de opmerking dat er wel iemand aanwezig moest zijn die kon meehelpen sjouwen. Ik ben er speciaal voor thuisgebleven (laat mijn vrouw geen bureau van 300x80 sjouwen). Er is mij gevraagd waar het bureau moest komen. De eerste verdieping was geen probleem. Op de site staat ook dat het vaak geen probleem was met uitsluiting van beschadigingen. De bezorger dacht er echter anders over. Hij heeft het blad in de tuin gezet (in z'n eentje!! Hij vond het niet nodig dat ik hielp!) maar over de verdieping was hij duidelijk én kort. "gaan we niet doen". Het product is echter prima maar goede communicatie is wel een dingetje waaraan geschaafd dient te worden.
Super ervaring, dit bedrijf ga ik zeker aanbevelen.
Goede kwaliteit prijs verhouding! Net service echt een aanrader ik ben zeer tevreden!
Mooie en degelijke meubels, snelle levering en super service. Deze webwinkel is echt een aanrader!
Hun showroom was helaas wel een eindje rijden en daarom na wat twijfelen toch maar via de webshop een ovale eiken tafel besteld. Super tevreden met het eindresultaat en hij werd ook nog eens zoals beloofd erg snel geleverd.
Mooie tuintafel besteld. Op de site kun je heel makkelijk jouw tuintafel samenstellen. Duidelijke afspraken over levering, en telefoontje voor bezorging. Netjes aan huis geleverd.heel blij met mijn tafel.
Ongezien op maat besteld en binnen 2 weken al geleverd. De banken werden door de vriendelijke bezorger in elkaar gezet. Kussens zijn lekker dik en passen goed. De loungeset voldoet aan mijn verwachting.
Tuinbank besteld die sneller dan verwacht werd geleverd. De bank is van prima kwaliteit en mooi afgewerkt.
Hele goede en snelle service. Mooi afgewerkt!
Wij hebben onze bank op maat besteld met opties kussen en plofkussen. We hebben de set keurig geleverd gekregen en is netjes gemonteerd. Kussens zitten prima. De set past precies zoals we gehoopt hadden.
De goederen werden mooi op tijd geleverd , je krijgt waar voor je geld . Een aanrader !!
Snelle levering en prima service!
Na aanpassing van mijn 1e bestelling duurde het iets langer dan normaal. Een belletje hierover was voldoende en werd netjes terug gebeld. Vervolgens snel geleverd.
Besteld via de site. Zeer duidelijke stappen. Netjes gebeld dat ik de bank kon ophalen. Ziet er perfect uit. Laat die zomer maar komen.
De bank werd vrij snel geleverd, goede communicatie, bank ziet er mooi strak uit, bekleding past perfect, echt superblij mee!!
Bank zit lekker en kwaliteit kussens goed. Snelle levering en zelf beitsen en van coating voorzien is goed te doen. Let op! Hout is heel zacht als het nieuw is. Je stoot makkelijk een stukje van hoeken af. Hoek profiel erop gezet. Bij Fonq een hoekbank hoes besteld om bank tegen regen en vuil te beschermen. Werkt prima. Ben er erg blij mee!
doen wat ze beloven, veel keuze en opties. netjes bezorgd.
Prachtige hoek lounge bank, zacht geschuurd en goede kwaliteit. Thuisbezorgd en in elkaar gezet door vriendelijke jongeman. Kreeg ook nog uitleg over onderhoud. Met andere woorden: prachtig meubel van goede kwaliteit en prima service! Heel blij mee
Veel kleine oneffenheden op zowel het tafelblad als op de poot Na een flinke korting akkoord gegaan omdat de tafel in de tuin staat, voor binnen was ik niet akkoord gegaan.
Robuuste eikenhouten tafel gekocht van 220 cm. Echt een blikvanger in de huiskamer!
Superblij met de bank!!
Prima, aanrader.
Ik wilde al langere tijd een op maat gemaakte hoekbank. Ik twijfelde omdat je nooit zeker weet of de bank echt wel zo is als op de foto en of het wel lekker zit zonder te testen. Na wel 3 keer opgemeten te hebben heb ik de knoop doorgehakt en de bank besteld. Hij werd al vlot geleverd en netjes in elkaar gezet. En wauw, wat ziet het er mooi uit en wat zit het heerlijk. Echt, bij twijfel: doen!
Het contact met het bedrijf was goed. De levering van het steigerhout was ook naar tevredenheid goed gelopen.
Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.