Netjes

Snel geleverd netjes in elkaar vakwerk

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Snelle levering en netjes afgewerkt

Prima ervaring

Mooi meubel, snel geleverd

Top !

Vlotte bestelprocedure, goede communicatie, afspraken die worden nagekomen. Top service !

Goed goed

• Hoe tevreden was u over de levertijd?
  • Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen? N.v.t.

Goede beits

De beits is prima. Niet goedkoop maar geeft goed resultaat. Ik heb ook 2 jr geleden diverse banken en tafels gekocht. Die waren weer wel redelijk goedkoop.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

heel tevreden over de steigerhout meubelen

zeer tevreden

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooie kwaliteit, voo nette prijs

Helaas kleine afwijking in geleverd product, maar na overleg snel en keurig opgelost.

positief

mooie bank, goede afstemming over de levering.

Precies zoals afgesproken

Helemaal goed zoals alles geleverd is. Tafel is precies zoals afgesproken dus helemaal geweldig.

In één woord: TOP

Coating voor mijn steigerhouten tuinbank besteld en de juiste kleur is heel snel bezorgd.

• Hoe tevreden was u over de levertijd?
  • Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen? N.v.t.

Voor ik ging bestellen had ik een vraag, die ik per mail gesteld heb. Hier werd snel een vakkundig op geantwoord. Na de bestelling is het product (een loungebank met kussens) zelfs sneller dan verwacht geleverd. De chauffeur heeft de twee delen van de hoekbank ter plekke aan elkaar gemonteerd. Daarna hebben we de bank op z’n plek geschoven en zitten maar...

Goede en snelle service.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe steigerbouwer tuinset.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooie producten, goede service!

Heel goed. Bedrijf denkt mee.

Netjes afgewerkte loungebank

Snelle levertijd , betalen bij levering , bezorgers bedrijf behulpzaam.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Heel blij met onze keuze!

Eenvoudig bestellen via de site, ook de aangepaste afmetingen zijn goed doorgekomen. Levering ging zoals afgesproken, net als het op de plek zetten en installeren. Wij zijn zeer tevreden over het geheel. Prijs / kwaliteit verhouding zeer goed. Laat nu het mooie weer maar komen, dan kan het echte testen beginnen.

Top, klasse

De service is uitstekend, de mensen zijn super vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader voor ieder die stijgerhouten meubelen.

Helemaal goed

Goede levering op tijd en precies zoals ik hoopte en verwacht had

Lekker snel

Snel en netjes geleverd. En fijn dat de planken bijna 3 cm dik zijn: dat maakt het een robuust meubel. Best nog wel veel werk gestoken in het verven en lakken van de tuinbank. Het zou best fijn zijn als er ook een optie was om het hout behandeld te laten leveren. Heb uiteindelijk besloten om er een hardhouten onderstel onder te maken en ook de achterkant dicht te maken, zodat de hoekbank optimaal beschermd is tegen regen en vocht. Achterkant dichtmaken zou ook een mooie extra optie zijn.

Afwerking kan beter

Niet alle schroeven zijn netjes verzonken en op sommige plekken is de zaagsnede erg ruw en niet netjes afgewerkt

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Prima bedrijf, kwaliteit, zou zo weer wat kopen.

Zeer goed.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooie tafel met goede snelle levering

Steigerhouten tafel op bestelling gedaan.Kreeg het snel geleverd mooi op maat en goede afwerking. Chauffeur die tafel afleverde heeft het gemonteerd, een zeer vriendelijke man. Aantal jaar geleden ook steigerhouten bank besteld, deze ziet er nog steeds mooi uit en hebben hier ook nog steeds veel plezier van. Kwaliteit is zeer goed.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Snelle levering en prachtige bank

Ze hebben het snel geleverd en goede service verleend. Hoewel wij kussens wouden die niet op de site stonden hebben ze dit wel geregeld. Super service

Service is super

Alles is netjes geleverd zoals besteld. Vooraf aan het bezorgen zijn we netjes gebeld om een afspraak te maken voor de levering.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Prachtige bank en goede levering

De bank is snel en netjes geleverd. Ter plaatste gemonteerd en op zijn plek gezet. Ziet er prachtig uit en de kussens passen perfect. We zijn er heel blij mee.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

Het maken van steigerhouten meubelen op maat. Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.