Snel en gebruiksvriendelijk.

De bestelling wordt snel geleverd en afgeleverd door vriendelijke mensen/

web shop is prima nu het bezorgen nog

Bezorgen is een ramp Kaarten voor de zelfde wijk worden met een tussenpoos van meer als 8 dagen bezorgd. Post bestellers lopen met legen tassen door de wijk. Duidt op een organisatie die zijn zaken slecht op orde heeft. Of nog erger dit deel van zijn werk geen prioriteit geeft

beloftes worden niet waargemaakt

Postzegels op 18 dec voor 20 uur besteld, pas op 24 dec ontvangen, ondanks belofte dat ze op 19 dec geleverd zouden worden, had er ondertussen in boekhandel al gekocht,

Bestelling nooit ontvangen

Ik heb postzegels besteld maar nooit ontvangen

³IK heb zelf bij Post-NL gewerkt noen nog P.T.T van juni 1960 tot een December 1995

Perfecte levering

Kartelrand van postzegels scheef

We hadden persoonlijke postzegels besteld. Deze waren prima gedrukt maar de kartelrand was er scheef in gestanst waardoor het er lelijk uit ziet als je het op een envelop plakt.

Bestelling niet ontvangen

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Dat niet dus. Op 20 december Kerstzegels besteld, nog steeds niets ontvangen. Met als gevolg dat de Kerstkaarten er nog steeds liggen. Echt slecht! Geen beloftes doen die niet waargemaakt kunnen worden.

punten ingewisseld.

het lijkt of ik iets besteld heb maar het ging om punten in te wisselen voor het goede doel.

Waardeloos

Kerstzegels besteld zou ze de andere dag binnen krijgen en heb ze tot op heden nog niet binnen gekregen, zijn wel betaald!

Je eigen postzegel maken is heel eenvoudig en het resultaat is schitterend! Wel heel jammer dat het zo lang duurt voordat het bezorgd wordt….

waardeloos

2 velletjes postzegels bestellen en na 5 dagen nog niks.

Betaald maar niets ontvangen

Decemberzegels besteld en betaald Zou 21 Dec binnenkomen Nog niets ontvangen

PostNL is net als kotsen je wilt het niet maar het moet er wel uit

De prijzen mogen wel wat naar beneden toe en de levering mag ook wel wat beter geregeld worden

Gewoon oké

Besteld en dag later bezorgd, prima dus

Nog niks ontvangen…

Helaas nog niks ontvangen, dus levertijd klopt niet. Opzich niet erg dat het langer duurt, maar adverteer dan ook niet met de levertijd. Had nu beter naar de winkel kunnen gaan om postzegels te kopen. Zijn nu een week verder…

Jammer, te laat

Hoewel het bericht van levering liet weten, dat de bestelling de volgende dag als brievenbuspakket zou worden geleverd, rekende ik al op de dag erna. Maar zelfs dat was niet correct.De postbode vond het kennelijk niet noodzakelijk om snel te leveren en bracht het pakketje dus na het weekend. De nog te sturen kerstkaarten komen nu pas ná de Kerst aan.

Verkeerde bestelling ontvangen

Had gewone postzegels besteld maar ontving kerstzegels, in chat ok contact hierover, gelijk teruggestuurd maar helaas (nog) niet de juiste bestelling ontvangen.

Levertijd te lang

Decemberzegels besteld voor kerstkaarten te versturen en zouden de volgende dag bezorgd worden. 20 december wordt uiteindelijk pas 24 december in de brievenbus en te laat om nog kerstkaarten te versturen. Waarom moet dit 5 dagen duren, als ik dit had geweten was ik liever naar de winkel gegaan.

TOP

bestelling ging snel. Bezorging volgende dag.

Het besteld zou de volgende dag worden bezorgd maar werd zonder bericht een dag later geleverd.

Beter communicatie, ik heb op de toegezegde bezorg dag gebeld en 45 min in de wacht gestaan waarna postnl niet kon zeggen wanneer de bestelling (kerstzegels) zouden worden geleverd. Advies: koop maar nieuwe in een winkel.

Niet goed

19 dec. 2 velletjes kerstpostzegels besteld. Nu 25 dec. eerste Kerstdag, nog steeds niks ontvangen. Onze Kerstkaarten liggen hier dus nog steeds onverstuurd. Komen dus veel te laat aan. Jammer. Fijne Kerst toegewenst. Vr.gr. S. Bos

snelle service

via PostNl webshop postzegels besteld: wordt de volgende dag al bezorgd.

Vandaag besteld en idd morgen in huis.mging het maar altijd op deze manier

Kerstpostzegels vanuit huis besteld en geleverd op de deurmat.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag