Levering postzegels is een grap

Het moet wel een grap zijn: je bestelt drie velletjes postzegels die op voorraad zijn. Op 22 april krijg je een mail dat ze verwachten de postzegels op 30 april te leveren... Een bijzonder slechte beurt van PostNL.

Duidelijke webshop

Het maken en bestellen van persoonlijke postzegels is heel makkelijk. Het bezorgen van de post wordt toch wel zorgelijk. Gemiddeld maar 1 keer in de week Vervelend als je echt belangrijke post in de app ziet staan, die pas een week later wordt bezorgd. En helemaal als in de app staat dat het al bezorgd is. Tip: als jullie een brievenbus pakje afleveren bij het lokale depot wordt het gescand als zijnde bezorgd. Kan dit niets anders? Dus bij aflevering bij de postbezorger of lokaal depot ook die melding geven: in lokaal depot Dan weet je dat het in de buurt is, maar nog niet bezorgd. Nu heb ik een week in onzekerheid gezeten of het nog bezorgd moest worden of dat het kwijt was.

Duidelijk en gemakkelijk

Positief bij bestelling zegels

Overzichtelijk en super snelle levering!

Postzegels voor onze kaarten voor ons huwelijk gekocht via de webshop. Leuk assortiment, keuze snel gemaakt. Snelle levering. Ontzettend tevreden.

Fijne webshop

Fijne webshop waar je makkelijk kunt bestellen! Erg overzichtelijk.

Hele lange verzenddtijd

Ik heb vorige week donderdag postzegels besteld welke nog steeds niet binnen zijn. Ondanks het weekend zou ik ze vandaag ‘pas’ binnenkrijgen. Is helaas niet gebeurd.. Het is ondertussen woensdag

Leuk zelf je postzegels kiezen en supersnel in de brievenbus

Voor elke gelegenheid een passende postzegel bestellen en als je wilt voor lange tijd voorzien. Heel handig!

Telkens weer iets leuks in de winkel!

Nooit teleurgesteld na een bezoekje aan de winkel.Altijd weer iets origineels aan te treffen Gewoon Tof

Product goed, maar moest lang wachten op bezorging.

Mooie zegels maar waarom duurt het zo lang voordat het er is???? Dus als je iets snel in huis wil hebben kan je beter ergens anders iets bestellen.

Gepersonaliseerde postzegels; geweldig leuk

Postzegels met eigen foto. Hoe leuk wil je het hebben.

Producten snel verstuurd, envelop mocht niet door de bus

Ik heb online geboortezegels besteld. Doordat PostNL ze verstuurd met "handtekening vereist" worden ze niet als post, maar als pakket verstuurd. Dit heeft ertoe geleid dat ik een envelopje bij een pakketpunt 10 minuten hiervandaan fietsen moest ophalen.

snel en correct geleverd

gemakkelijk

Lastig zoeken maar prima afhandeling

Ja ja

Mooie, goed uitziende webshop.

De webshop is overzichtelijk en duidelijk. Eenvoudig te gebruiken.

Mooie, duidelijke webshop

Goed te vinden wat je zoekt. Ik ben altijd heel tevreden over alles van postnl

Overzichtelijk

Erg fijne webshop met duidelijke uitleg en veel keuze

Geweldig!

Al een aantal keren postzegels besteld en elke keer een prima service. Bedankt!

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd. Deze keer gelukkig op huis adres. Voor gaande keren iedere keer bij het verkeerde afhaalpunt

Irritant /onhandig in gebruik (collectclub)

Zodra je iets toevoegt in je winkelmandje, en terug wilt keren naar de lijst met producten, moet je weer helemaal van het begin af naar beneden schollen, want dan ben je 'teruggesprongen' naar het begin. Het zou veel handiger zijn als je terug kon keren naar waar je gebleven was. Plus her klantenservice contact was erg moeizaam toen er een bestelling mis ging.

Duidelijk,snel

Keurig snel alles ontvangen!

Ik was precies op tijd ⌚ om mijn post te versturen door middel dat de postzegels zo vlug verzonden waren! echt ideaal voor mij!

Speciale, persoonlijke postzegels werden snel gemaakt

Positief

Ik ben nog altijd voor het versturen van briefpost. Doordat ik van filatelie houd ,stuur ik graag bijzondere zegels als porto.

Keurige levering

Op tijd en keurig verpakt

bijzonder goede ervaring.

In mijn geval postzegels. Snelle bezorging. Bijzonder goed en mooi verpakt. Als bijzonderheid een cadeautje. Echt een verrassing. Dat wordt in de toekomst bestellen bij post.nl/webshop.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag