Overzichtelijk

Erg fijne webshop met duidelijke uitleg en veel keuze

Geweldig!

Al een aantal keren postzegels besteld en elke keer een prima service. Bedankt!

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd. Deze keer gelukkig op huis adres. Voor gaande keren iedere keer bij het verkeerde afhaalpunt

Irritant /onhandig in gebruik (collectclub)

Zodra je iets toevoegt in je winkelmandje, en terug wilt keren naar de lijst met producten, moet je weer helemaal van het begin af naar beneden schollen, want dan ben je 'teruggesprongen' naar het begin. Het zou veel handiger zijn als je terug kon keren naar waar je gebleven was. Plus her klantenservice contact was erg moeizaam toen er een bestelling mis ging.

Duidelijk,snel

Keurig snel alles ontvangen!

Ik was precies op tijd ⌚ om mijn post te versturen door middel dat de postzegels zo vlug verzonden waren! echt ideaal voor mij!

Speciale, persoonlijke postzegels werden snel gemaakt

Positief

Ik ben nog altijd voor het versturen van briefpost. Doordat ik van filatelie houd ,stuur ik graag bijzondere zegels als porto.

Keurige levering

Op tijd en keurig verpakt

bijzonder goede ervaring.

In mijn geval postzegels. Snelle bezorging. Bijzonder goed en mooi verpakt. Als bijzonderheid een cadeautje. Echt een verrassing. Dat wordt in de toekomst bestellen bij post.nl/webshop.

snelle service

Heel fijn.

Ik vind het heel prettig om door de artikelen te scrollen. de zegels te kopen die ik leuk vind en zelfs de zegels zelf te maken bijvoorbeeld om te bedanken of iets dergelijks. Ik vind het leuk om door de site te gaan.

Nice stamps and goodies but slow delivery

I was able to find nice stamps, even if the choice of international stamps is limited and it is not possible to get "priority international" stickers. I got free stamps and cards because my order was above a certain amount, so that was cool. But the delivery took at least 10 days which is on the slow side.

Slechte service

Webshop niets op aan te merken, maar de service rondom bezorging en klachtafhandeling is ronduit slecht en klantonvriendelijk!

Ziet er mooi uit

Heel mooi. Nou de verzending nog op orde brengen. Want het gebeurd weleens dat er pakketjes niet aankomen. Namens MMV

Uitgebreid, maar informatie blijft ietwat beperkt

Verzamelaars maken onderscheid tussen ‘frankeer’ en ‘persoonlijke’ zegels. In de albums waarin de zegels later bewaard gaan worden zijn de voorgedrukte bladen ieder jaar als supplement te koop (Davo, Importa). Hierin staan alle frankeerzegels afgebeeld maar nooit de persoonlijke. Op uw website is dit verschil niet te achterhalen. Bovendien is er in deze bewaar/verzamelalbums altijd een losse (soms meerdere losse) zegel(s) uit elk velletje nodig. Wanneer je bij uw webshop bestelt moet je dus feitelijk van elk velletje twee exemplaren kopen en de overblijvende zegels uit dit tweede velletje zelf gebruiken om je post mee te frankeren. Met andere woorden: de voorraad postzegels die voor je verzameling niet nodig zijn en dus blijft liggen is enorm!

Te vaak krijgen we het niet

Niet alle artikelen online te bestellen en sommige artikelen bestel ik en dan wordt t niet besteld. Moet ik altijd achteraan bellen

website oké

Krijg mail dat 12 april j.l. zou worden geleverd. Heb nu (15 april nog niets) Collectclub

De producten zijn gemakkelijk in de webshop te vinden.

goede producten en leuke aanbiedingen

Het enige dat misgaat is dat de postbesteller een aangetekend stuk gewoon in de bus gooit en de handtekening vervalst.

Mooie postzegels

Je kunt er mooie postzegel ellen bestellen

Prima webshop

Als je eenmaal weet hoe je het beste kan selecteren om te bestellen dan werkt het redelijk makkelijk. Een abonnement afsluiten is eenvoudiger om te bellen.

Over het algemeen te vrede, alleen de postzakken bestellen blijft lastig en moeten daar helaas vaak achteraan bellen.

Bestelling nog niet ontvangen

Ik ga ervan uit dat het nog goedkomt, maar het afleveren van de bestelling duurt lang.

Gemakkelijk en super snelle verzending

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag