Snel

Snelle levering!

Product (nog) niet ontvangen.

Op donderdag postzegels besteld en vandaag, dinsdag, nog niet binnen.

Erg slecht

Ik bestel december zegels om kerstkaarten te versturen levertijd 1 dag volgens de webshop maar in de praktijk duurt het 5 dagen! Ondanks een e mail bevestiging dat ik deze op 19 december zou ontvangen krijg ik de zegels op kerstavond. Dat is dus te laat om nog kerstkaarten te versturen.

Levering gaat altijd in gedeeltes

Als je 3 velletjes postzegels besteld dan krijg je het in verschillende zendingen.

Slecht.

Heb postzegels besteld en betaald maar nog niet gekregen. Terwijl er staat de volgende dag.

Snel, correct en duidelijk!

Gewoon: simpel, zoals het hoort

Heel goed bezorgers en bezorgtster zijn vriendelijk.

Prettig snel geleverd hoor! Zonder extra kosten

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Duidelijke website Bestellen is gemakkelijk Levering was snel

Snel

Keurig verpakt en snelle levering

Fijne app

Fijn dat je van te voren kan zien wat je krijgt aan post en/of pakket.

Te late bezorging

De bestelde zegels zouden de volgende werkdag worden bezorgd. 19 december besteld, op 23 nog steeds niet ontvangen

Mooie postzegels voor december

De zegels zien er prima uit en ik kan, wat ik over heb, volgen jaar weer gebruiken.

Snelle en accurate levering

's Avonds besteld, de volgende morgen in de brievenbus.

Kerstzegels makkelijk besteld en snel geleverd.

Zie boven

Great service

Great service, very intuitive shopping experience on the website, fast delivery, very satisfied.

Goede, duidelijke site. Heel handig om zo te bestellen. Hoef ik niet naar een winkel.

En ook nog de service, dat je overgehouden zegels mag terugsturen; waarbij ik aanneem, dat je dan terugbetaald krijgt

Gebruiksgemak , duidelijk en snel!

Gemakkelijke manier om mooie postzeges te bestellen

Graag plak ik de beleef de natuur postzegels op de kaarten die ik verstuur. Dezen zijn gemakkelijk te bestellen via de website. Al is het soms even zoeken welke nog te bestellen zijn.

Aanrader

Helder en duidelijke, goed overzichtelijke website. Heel goed gesorteerd. Gemakkelijke betalings mogelijkheden.

Besteld, maar niets ontvangen

Ik heb decemberzegels besteld via de webshop maar nooit ontvangen. Gebeld met de klantenservice en het zou misschien nog bezorgd worden. Na de kerst….

slechte service

jullie chat-medewerker snapt niets van mijn vragen en op mijn email (contact) reageren jullie niet. Waardeloos dus.

Ideaal

Ieder jaar eigenlijk weer te laat om de kerst zegels te kopen in de winkel. Dit jaar online besteld! Ideaal. En gelijk de volgende dag in huis!

Snelle levering en makkelijk te bestellen.

Makkelijk te bestellen op een eenvoudige manier.

Het is heel makkelijk

Ik bestelde Persoonlijke postzegels. Erg makkelijk om te maken. Wel jammer dat je de zegels op rol alleen met een staande afbeelding kunt maken.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag