Contact met klantenservice (vrijwel) onmogelijk
Ik heb een bestelling gedaan op de webshop van PostNL zelf. Postzegels, dus geen track&trace want past door de bus. Bestelling bestond uit twee delen die apart werden verzonden. Deel een is verzonden en bezorgd, deel twee is nooit aangekomen.
Het is vrijwel onmogelijk om dit ergens te melden, ik word op de site van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk met frisse tegenzin contact opgenomen met chatbot Daan die mij in een eindeloze loop dezelfde vraag blijft stellen en als ik dan eindelijk word doorverbonden met een echte levende medewerker, zijn er nog 52 wachtenden voor mij en 'gaat er iets fout' en begint het hele circus weer opnieuw.
Ik heb er alle begrip voor dat het druk is rond de feestdagen en dat eea mogelijk wat langer onderweg is maar direct kunnen aangeven dat het gaat om iets uit jullie eigen shop, o.a met het invullen van het bestelnummer, zou toch wel het minste zijn.
Ik wacht met smart op mijn bestelling, als die ooit nog komt, en anders zie ik graag die 13,25 euro retour.