Goede webshop, snelle levering

Verschillende keren wat besteld en altijd snel geleverd. Wij zijn tevreden

Leuk om mooie postzegels uit te kiezen. Betaling makkelijk en de zegels worden snel bezorgd in de brievenbus. Ideaal.

Persoonlijke kerstzegels

Persoonlijke en unieke postzegels gemaakt van een kerstfoto voor de kerst. Ook leuk voor een gewone postzegel: weer eens wat anders dan een zegel van Willem of een postzegelcode.

Zeer overzichtelijk

Overzichtelijke site en zeer snelle levering

Geweldig!

Door omstandigheden konden we deze keer zelf geen postzegels gaan kopen. Online besteld, helemaal bij met de postzegels en nu kunnen de kerstwensen toch bij onze vrienden komen. TOP!

Slecht heb het product nog steeds niet ontvangen

Heb postzegels besteld, zouden 14 december afgeleverd worden, maar heb tot nu (18 december 16:05) nog niets ontvangen

Lekker snel

Decemberzegels besteld. Volgende dag bezorgd. Top.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

makkelijk en leuk

Tot mijn verrassing kon ik zelf de kerstpostzegels maken met een eigen foto. Het resultaat is erg leuk. Postzegels bestellen is een makkie, dus ja blij met de webshop

Overzichtelijk, mooi, fijn om te bestellen,

Het was zo gebeurt

In een mum van tijd postzegels besteld. Ik zou niet weten hoe dat sneller zo kunnen.

Leverdatum niet nagekomen

In bestelbevestiging was 13 december genoemd als leverdatum. Dit werd 17 december. Waar het om ging: een envelopje met kerstzegels. Zo kon ik mijn kerstkaarten niet 13 december op de post doen, maar pas 17 december.

Te laat geleverd

De bestelling zou er volgens de website De volgende dag zijn en kwam 3 dagen later.

De ene dag in de loop van de middag bestelling geplaatst en de volgende dag al thuis

Fantastische service en bezorging

Makkelijk en zeer goed opgezet.

Te late levering!

Voor Kerstzegels tamelijk vervelend, want ook de kerstkaarten zijn wellicht wel een weekje onderweg! Terwijl de belofte bij bestelling is dat ze de volgende dag in huis zijn. Kerstzegels zal ik dus nooit mee in de webwinkel bestellen.

Ik heb mijn postzegels niet gehad

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen, mijn kerstkaarten liggen dus nog thuis

Slecht

Nog steeds de kersrzegels niet ontvangen

Gemakkelijk en snel

Voor mij was nieuw dat je postzegels (Kerstzegels) ook online kunt kopen ( anders dan die cijfercodes). Het bevalt prima: gemakkelijk te bestellen én snel bezorgd!

gedaan wat werd gevraagd: leveren van postzegels

Zeer snelle levering, keurig verpakt

Wel decemberzegels besteld, maar niet gekregen!!

13december krijg ik een mail dat de bestelling gereed is en wordt verzonden. 18 december nog steeds geen zegels Stuur mijn geld maar terug. Ik ga wel naar de Primera

Niet ontvangen goederen

Helaas voor de zoveelste keer als ik 1 container bestel met blauwe postbakken en/of postzakken krijgen we ze niet binnen. Graag bezorgen svp

Overzichtelijke webshop

Bestellen is eenvoudig. Binnen 48 uur op de mat gekregen. Enige reden waarom ik geen 5 sterren geef, is dat de prijzen zo enorm stijgen: ten opzichte van 12 jaar geleden is de prijs van een postzegel met 124 % gestegen. Da's 'gewoon' ruim 10% procent per jaar. De reden daarvan heb ik ook opgezocht. Maar hoeveel een kaart/kaartje of gewone brief versturen of ontvangen kan betekenen voor onder andere veel ouderen, staat daar dan haaks op. Jammer ..

Makkelijk gevonden wat ik nodig had

Over heel PostNL: heel slecht

Het online bestellen en leveren van postzegels ging heel gladjes. MAAR...., over het bezorgen van pakketten ben ik erg negatief. Op een bezwaar daar tegen werd niet gereageerd, zelfs niet door een brief aan antwoordnummer. Onfatsoenlijk. Jammer dat PostNL een monopositie in Nederland heeft. Als ik PostNL niet zou moeten gebruiken, dan nooit meer!

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag